Şimdi Ara

2014 C Sınıfı en iyi otomobiller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: olineoline12

quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Vay be begenilmeyen cruzeye bak :) farkını koymuş yine.

dunyada yeri belli ama bizim halkımız degerini bilemedi

Ilk gelen modelinin bayirlarda bayilip 9-10lt yakmasindan dolayı olmasın. Birde kaportasinin saçı vardı.

ortalama 8.5 litrenin altında yakan 1.6 atmosferik motor kaç araç var?

Türkiyede bir aracın satması için ya az yakacak ya da yaktığı yakıtın hakkını verecek.
    Bu araç ilk çıktığı zaman ikisini de veremedi.
    İnsanların kafasında bir markanin yeni modeli ilk çıktığı zaman kötü bir algı biraktiysa bir daha o model satmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk gelen modelinin bayirlarda bayilip 9-10lt yakmasindan dolayı olmasın. Birde kaportasinin saçı vardı.

Türkiyede bir aracın satması için ya az yakacak ya da yaktığı yakıtın hakkını verecek.
    İnsanların kafasında bir markanin yeni modeli ilk çıktığı zaman kötü bir algı biraktiysa bir daha o model satmaz.

Son cümleye katılıyorum. Bu herşey için böyle sadece otomobil için de değil. İnsanlarda sürü psikolojisi var.

İkinci eli güçlü populer olan C segmenti bir araç, az yakan turbolu motorlardan, ortalama fiyat 65 bin lira desek. Cruze sedan 45bin lira desek, arada ki 20 bin lira fark 100 kilometrede de 3.5 litre fazla yaksın ( fazla fazla koyuyorum bu farkı ) kaç bin kilometre kapanır?

Zevk dense anlarım, performans dense anlarım fakat bu yakıt olayını bırakın artık bir kenara.

edit: kelime ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 17 Mart 2014; 0:21:46 >

• ben böyle traş liste görmedim. dodge dart adında araç olduğu iddia edilen nesne golf ve focus tan iyiymiş. iyiymiş.

...ve Amerika'nın en saygın oto testlerini yapan Consumer Guide...

o kadar saygınlarki şu anda ben bile takım elbiseyle pc başındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 17 Mart 2014; 0:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Astra Amerika da satılıyor muydu ki?

Evet yokmuş :S
    baktimda ilgili konulara baska adla saturn faln diye satilyor yazmislar ilginc . Neyse ..

• Saçma sapan bir liste. fiat 500L nin orda işi ne. İşi olsa bile sıralamadaki yeri kahkaha atmama sebep oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Peugeot 308

Hocam bari sen yapma adamlar artık direksiyonu küçülttük diye reklam yapmaya başladı işsizlikten
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Saçma sapan bir liste. fiat 500L nin orda işi ne. İşi olsa bile sıralamadaki yeri kahkaha atmama sebep oldu

Sen at hocam otomobil mühendisi oradaki adamlar; onlarda sana bi taraflarıyla gülerler benden söylemesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Peugeot 308

Hocam bari sen yapma adamlar artık direksiyonu küçülttük diye reklam yapmaya başladı işsizlikten

Aslında ben 308 in iç tasarımını hiç ama hiç beğenmem ancak listedeki araçların çoğu için de 308 den iyi diyemem
  • adam ilk mesajdaki listenin alfabetik olduğunu anlayamamış daha, gelmiş ona buna b---> atıyor.

focus'u bir de makyajlı test etsinler bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 17 Mart 2014; 1:23:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son cümleye katılıyorum. Bu herşey için böyle sadece otomobil için de değil. İnsanlarda sürü psikolojisi var.

İkinci eli güçlü populer olan C segmenti bir araç, az yakan turbolu motorlardan, ortalama fiyat 65 bin lira desek. Cruze sedan 45bin lira desek, arada ki 20 bin lira fark 100 kilometrede de 3.5 litre fazla yaksın ( fazla fazla koyuyorum bu farkı ) kaç bin kilometre kapanır?

Zevk dense anlarım, performans dense anlarım fakat bu yakıt olayını bırakın artık bir kenara.

edit: kelime ekleme.

Aradaki farkı yakita çevirmeyin lütfen.
    2.el fiyatları burada baz alınır.
    Zarar oradan ölçülür. Ömürlük bir araç alindiysa onunda sağlamlığı ve yakıtı baz alınır.
    Cruze a kötü araç demiyorum ama geleceği parlak değil

• ABD'de satılan C-sınııfı arabaların %90'ı listede.

En beğenilenler diye 1-2 istisna hariç hepsini koymuşlar listeye.
  • Liste alfabetik olarak sıralı 1. cruze filan olarak algılanmasın.
  • Abd yaparsa tabiki cruze listeye girer:)

• Cruze güzel araç. Son zamanlarda satışı da iyi diye biliyorum.

• olineoline12 O kullanıcısına yanıt
    Isterse uzay muhendisi olsun. Onca araba arasindan 500 u o siralamaya sokan adamdan ancak kaldirim muhendisi olur. Amerikan listelerine itimat edilmeyecegini bir kez daha gordum. Sacmaliklar havada ucusuyor. Impreza son siralarda. Yav hehe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 17 Mart 2014; 11:14:45 >
  • Aracin gelecegi zaten bitti sirket avrupanin bir iki ulkesi haric tamamindan cekiliyor, belki biliyorsunuzdur. kanuni parca tedarik suresi 10 yil. Yani 10 yil sonra Chevrolet imzali araclara opel de bakmayacakmis opel de calisan bir tanidigim soyledi bakima gittigim de.

Hal boyle olunca proton vol2..

• Fiat amerikada 500 L ile iş yapacak anlaşılan Alfa Romeo platform Dodge dart bize gelse güzel is yapar 1.4 t motor ile tabiki

• 500 L c segmenti mi? Ben b segmenti diye biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Isterse uzay muhendisi olsun. Onca araba arasindan 500 u o siralamaya sokan adamdan ancak kaldirim muhendisi olur. Amerikan listelerine itimat edilmeyecegini bir kez daha gordum. Sacmaliklar havada ucusuyor. Impreza son siralarda. Yav hehe.

Alfabetik sıra var arkadaşım naptın sen ya :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.