Şimdi Ara

2014 Civic Elegance Otm. + Para verilip 2015 Dizel Manuel Corolla Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic kesinlikle daha iyi bir araç. Atıyorum siz 50k param var bu civic i mi alsam yoksa bu donanımdaki toyotayı mı alsam deseniz(aynı fiyat) kesinlikle honda derdim. Toyota hem o paraya değmez hemde motoru sizi üzer. B sınıflarında en az 90 hp standart artık. Çok hantal kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babanıza selam söyleyin. Macera arıyor resmen. Neresinden bakarsanız bakın civic corolladan daha iyi.

Sakın ha...
  • Macera aramayın
  • honda civic aracınızı satıp corolla almak hiç mantıklı değil bence. ayrıca aracınızı 67-68 bin tl fiyatlara şuan satmanız imkansız. Bayilerde şuan sıfırı lpg ve otomatik vites dahil 71-72 bin tl.
  • Hocam 11.500 tl masrafınız olsa.

Kısa bir hesap yapalım hemen.. 11500/0,2(km'de 20 kuruş yakıyor diyorum)= 57500 km daha yapabilirsiniz o para ile:)

Açıkçası gereksiz bir değişim olur bence. Çünkü Honda iyi arabadır
  • Arkadaşlar merhaba.Bende tam tersini düşünüyorum.Yani 2012,28000 deki corolla comfort aracımı satıp civic elegance eco almayı düşünüyorum.Bir bayide öğretmene 10000 lira gibi bir indirim var.Sizce değer mi? Fikirlerinizi bekliyorum
  • Corolla'da 1.6 bmw motorlu dizel olaydı belki, ama bence şu haliyle aşırı mantıksız bir değişim olur..
  • Maceraya gerek yok .
    Aracın çok yeni .
    Ama gençlerin cabrio istediği kadar .
    Büyüklerde dizel olsun istiyor sebebini bende anlamıyorum .
    Babanızın mutluluğu önemlidir .
    Ancak gereksiz yere 12 bin verip , bide otomatik rahatlığından Manuel'e geçmek tamamen mantıksız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.