Şimdi Ara

2014 Civic Elegance Otm. + Para verilip 2015 Dizel Manuel Corolla Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babamla birlikte kullandığımız 2014 Model Elegance Paket Otomatik Vites LPG'li Honda Civic aracımız var henüz 28 bin kilometrede. Geri görüş kamerası, sunroof, koltuk ısıtması, xenon farlar vs. donanım açısından dolu dolu bir araç, otomatik vites olması da cabası. Ayrıca araç lpgli olduğu için de dizel kadar az yakıyor(50 tl 250 km şehir içi yol yapabiliyorum) bu yüzden ben kendi adıma çok memnunum. Fakat her ne olduysa babam aracı değiştirmeyi ve dizel bir araç almayı önerdi. Arkadaşları da 1.4 90 Beygir dizel manuel vites Toyota Corolla önermişler. Babam da bayiye gidip 79 bin lira fiyat almış Advance donanım Corolla için ve ciddi anlamda düşünüyor. Bu araç motor olarak bildiğim kadarıyla piyasada c sınıfındaki en güçsüz motor, bunun yanında otomatik değil manuel vites, sunroof yok ve birkaç donanım daha eksik bizim aracımıza göre. Şimdi biz aracımızı taş çatlasa 67-68 bin lira civarına satacağız ve Corolla için üzerine 11-12 bin lira ekleyeceğiz, sunroof olmamasına, manuel vites olmasına ve motorun görece güçsüz olmasına rağmen. Ben de bu yüzden babama bu yüzden bunun yanlış bir tercih olduğunu ve böyle bir şeye gerek olmadığını söyledim. Fakat kendisi benim ön yargılı davrandığımı söylüyor. Ben de sizlerin düşüncesini almak istiyorum, babamla birlikte sizin yorumlarınızı okuyup bir değerlendirmeye varacağız. Bu yüzden saygı çerçevesinde, düzgün ve açıklayıcı bir şekilde yaparsanız yorumlarınızı çok sevinirim. Son olarak eğer aracı alırsak bir miktar da kredi kullanacağımız için faiz oranlarının da yüksek olmasını göz önünde bulundurmanızı istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 16 Kasım 2015; 15:01:29 >

• Hic geregi yok bence. Donanimli arabadan inip donanimsiz arabaya binmek oldukca mantiksiz. Sadece motor icin degmez. Birde harci borcu. Durduk yerde sıkıntıya girmenin manasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyedeki fabrikalar ne kadar pahalı üretim yapıyorlar,ithal araç daha ucuz dizel astra alın corolla neymiş

• Öncelikle babanıza teşekkür edin sizi birey olarak görüp fikirlerinize değer vermekte (kendi babamda böyledir fikrimi sorar). Bunu söyleme sebebim aman banane diyip kendi doğrusunuda uygulayabilirdi ama sizide düşünmekte. Bence aracınız çok yeni ve tüketim olarak gayet güzel ayrıca bence honda toyotadan daha şık ve daha güzel. Mevcut aracınızda c sınıfı alacağınızda c sınıfı eski v yaşlı olsa mantıklı olabilir anca şu durumda sadece 10 11 bin lirayı kaybetmek gibi geliyor bana ayrıca dediğiniz gibi o motor bencede çok güçsüz. Ayrıca faiz oranlarıda sanırım yükselecek piyasada öyle bir eğilim var.
  • 125 bg taş gibi otomatik şanzımanlı LPG'li aracı bırakıp 90 bg tasarım özürlüsü manuel aracı 12.000 lira ekleyip almak.. Hiç mantıklı değil kesinlikle.

• ikisinide kullanmış birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki:
    asla ve asla alınmaz.

toyotada saman alevi gibi sönen çok dar bantta tork keyfi olsada asla honda kadar genel anlamda seri değil, özellikle 2. vitesde trafik yavaşladıysa kabus yaşatıyor, araç düşük devirde yürümüyor 1 e alıp gitmeniz gerekiyor, dik bir rampayı hızlanmadan 1. vitesle düşük devirde dahi çıkamazsınız.

hondada bu rahatlık varken bu ekonomi varken toyotanın saman alevi torku avantajı tercih sebebi olmaz bana göre...
  • bence aracınızı değiştirmeye hiç gerek yok, arada uçurum yok iki araç arasında ama o motor tat vermez toyotada bence değişim gereksiz duruyor şuanda borca filan girilecekse bence hiç bulaşmayın derim, faizler bu ara baya yüksek seyrediyor düşük olsa bile yine alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alınmaz.
  • kesinlikle değmez, illa dizel istiyorsanız gidin i30 falan bakın.

• (50 tl 250 km şehir içi yol yapabiliyorum) derken
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim lpg deposu küçük olduğu için 50 lira alabiliyoruz en fazla ve en az 250 km yol gidiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam 2011 Civic kullanıyor 1.6 elegance ve lpg sini kendimiz taktırdık. 67.000 km'ye geldi şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedik dizele yakın yakıt miktarı olsun sunroof tv navigasyon sistemi ve otomatik olması artıları ve karizmatikliği cabası. Bence Honda'dan şaşmayın

• kafana 38liği daya daha iyi.Civic corolladan çok daha iyi bir otomobil.iihs gibi ağır bir çarpışma testinden alnının akıyla çıkmış arabayı satıp testte dökülen corollayı almak büyük talihsizlik olur.Corollanın alınabilecek modeli 1.33+lpg ötesi yok.O da ancak üste para almak için takasta kullanılır.Babanız toyotadan araba alacaksa avensis,hondadan alacaksa da accord baksın.C segmenti arabaya dizel diye dünya para isteyen bayileri zengin ediyoruz başka bir şey değil.
  • O çirkin şeyi almak için araba mı değiştirilir? Üstüne para vereceksin bir de. Ben para verseler o aracı almam.

• Saçmalıktan öte birşey olmaz açıkçası.Yapmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama otm büyük rahatlık boşver bence .
    Arabanda yeni zaten .

• Yav şu corollaya para vermeyin bi tek 1.33 baz mantıklı gerisi leş yazının giriş kısmında belirttiğiniz gibi aracınız gayet güzel şu donanımsız tipsiz corollaya üzerine para verip geçmeyin.

• Hocam 2 aracıda kullandığımı söyleyeyim . Fakat corolla benzinli otomatik olandı . Birsürü araba sahibi oldum veya kullandım . Ben kendi fikrimi söyleyeyim diğer arkadaşların yorumlarını okumadan objektif bir şekilde yazıyorum bu mesajı . Bu değişikliği yapmaya sizi iten nedir bilmiyorum ama bence civic elegance oto. her türlü konfigürasyon corollayı ezer geçer ki dizelini hiç bir şekilde önermiyorum . Bence tek kelime ile değişmeyin .

• Honda candir

• Ben olsam değiştirmem heleki corolla için civiği satmam ama illaki dizel olsun diye değiştirmek gerekirse gider tdi octavia alırım ambition donanımı bile gayet yeterli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.