Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filipe Luis direk ilk 11 oynayacak futbolcudur. Yuhh diyorum kadroya almaması rezil bir tercih.
    Lucas Moura nasıl kadroya alınmaz arkadaş.

Ben teknik direktör olsam bu iki oyuncuyu da ilk 11 oynatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 8 Mayıs 2014; 15:24:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız çok büyük bir eksiklik gerçekten, açıkcası ben bu performansla melo bile kadroya alınabilir görüşündeyim bu arada
  • Merak ediyorum Fransa kadrosuna Morgan Schneiderlin alınacak mı? Alınmaz ise sırf takım torpili yüzünden alınmaz.

Cabaye-Matuidi-M'Villa dan daha iyi sezon geçirdi net.

Ahan da karşılaştırma tablosu :http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-b93a233f813879cf26d58e55d10257e1?convert_to_webp=true

Kaynak Squawka
  • Ter Stagen in Valdes ve Courtois ile karşılaştırması.

Takım farklarını özellikle göz önünde bulundurmak lazım.Ayrıca Ter stegenin ayak pas isabet oranı çoğu orta sahadan iyi Bu adam kadroya alınmadı.

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 10 Mayıs 2014; 0:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Ter Stagen in Valdes ve Courtois ile karşılaştırması.

Takım farklarını özellikle göz önünde bulundurmak lazım.Ayrıca Ter stegenin ayak pas isabet oranı çoğu orta sahadan iyi Bu adam kadroya alınmadı.

valdeside küçümsememek lazım ama değil mi

• Gözlerim Aaron Hunt'ı aradı bence hak ediyordu çok iyi bir oyuncu.
  • İtalya'yı destekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaykh al-Akbar -- 10 Mayıs 2014; 21:41:57 >
  • bu dünya kupası ingiltereden süpriz bekliyorum açıkcası.

• Almanya'nın aday kadrosu ;
    Kaleciler: Neuer, Weidenfeller, Zieler.
    Savunma oyuncuları: Durm, Boateng, Grosskreutz, Höwedes, Hummels, Jansen, Lahm, Mertesacker, Mustafi, Schmelzer.
    Orta saha oyuncuları: Bender, Draxler, Ginter, Goretzka, Götze, Hahn, Khedira, Kroos, Meyer, Müller, Mesut Özil, Schweinsteiger, Reus.
    Forvetler: Podolski, Schurrle, Klose, Volland.

Meksika'nın 23 kişilik kadrosu ;
    Kaleci: Jesus Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca), Guillermo Ochoa (Ajaccio)
    Defans: Paul Aguilar, Miguel Layun (Club America), Hector Moreno (Espanyol), Diego Reyes (Porto), Francisco Rodriguez (Club America), Rafael Marquez (Leon), Carlos Salcido (Tigres)
    Orta saha: Hector Herrera (Porto), Jose Juan Vazquez (Leon), Juan Carlos Medina (Club America), Carlos Pena (Leon), Isaac Brizuela (Toluca), Luis Montes (Leon), Marco Fabian (Cruz Azul), Andres Guardado (Bayer Leverkusen)
    Forvet: Oribe Peralta (Santos Laguna), Javier Hernandez (Manchester United), Raul Jimenez (Club America), Alan Pulido (Tigres), Giovani dos Santos (Villarreal)

Bosna-Herseğin aday kadrosu;
    Asmir Begovic (Stoke City), Jasmin Fejzic (Aalen), Asmir Avdukic (Borac Banja Luka), Emir Spahic (Bayer Leverkusen), Sead Kolasinac (Schalke), Ermin Bicakcic (Eintracht Braunschweig), Ognjen Vranjes (Elazığspor), Toni Sunjic (Zorya Lugansk), Avdija Vrsajevic (Hajduk Split), Mensur Mujdza (Freiburg), Ervin Zukanovic (Gent), Zvjezdan Misimovic (Guizhou Renhe), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Miralem Pjanic (Roma), Sejad Salihovic (Hoffenheim), Senad Lulic (Lazio), Izet Hajrovic (Galatasaray), Senijad Ibricic (Erciyesspor), Edin Visca (İstanbul BB), Tino Susic (Hajduk Split), Muhamed Besic (Ferencvaros), Anel Hadzic (Sturm Graz), Edin Dzeko (Manchester City), Vedad Ibisevic (Stuttgart)

• Portekizi destekliyorum

• Öncelikle Brezilya ve İspanyanın kazanacagını düşünmüyorum.Lucas Moura,Filipe Luis ve kimse söylememiş ancak Patonun alınmaması bana şaşırtıcı geldi.Favorim Almanya.Belçikadan süpriz bekliyorum.Gönlümdeki takım Portekiz Euro 2012 de İspanyaya verdikleri maçta çok üzülmüştüm bence gene iyi yerlere geleceklerdir kupayıda alırlarsa şaşırmam.Fransadan bu turnuvada değilde Euro 2016 da şampiyonluk bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheikh El-JUventus

Buda İtalya'nın 30 kişilik kadrosu;
    Kaleci: Buffon, Sirigu, Perin, Scuffet

Defans: Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Criscito, De Sciglio, Maggio, Paletta, Ranocchia

Ortasaha: Candreva, De Rossi, Florenzi, Marchisio, Montolivo, Parolo, Pirlo, Romulo, Thiago Motta, Verratti

Forvet: Balotelli, Cassano, Cerci, Gilardino, Immobile, Insigne, Rossi

Prandelli 30 kişilik kadrosunu açıklamadı daha, Salı günü açıklanacak ve Mayıs sonu-yeni ayın başı gibi de kadro 23'e inecek. Şu mesajdaki kadro iki gün kadar evvel Eurosport'un Prandelli'nin ne gibi bir kadro seçimi yapabileceğine dair tahmin ettiği 30 kişi yani, resmi kadro değil.
  • Weidenfeller'in son Dünya Kupası olacak. Stegen 2018'de birinci kaleci olarak oynar.

Filipe Luis ve Lucas zaten başlı başına bir saçmalık.

Bosna ise nerdeyse Spor Toto Spor Ligden kurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 10 Mayıs 2014; 21:45:44 >
  • İspanya-Almanya finali görürüz büyük ihtimalle.Önceki turlarda karşılaşırlarsa durum değişir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Merak ediyorum Fransa kadrosuna Morgan Schneiderlin alınacak mı? Alınmaz ise sırf takım torpili yüzünden alınmaz.

Cabaye-Matuidi-M'Villa dan daha iyi sezon geçirdi net.

Ahan da karşılaştırma tablosu :http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-b93a233f813879cf26d58e55d10257e1?convert_to_webp=true

Kaynak Squawka

m'villa zaten milli takım formasını bi daha zor görür

büyük ceza almıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Weidenfeller'in son Dünya Kupası olacak. Stegen 2018'de birinci kaleci olarak oynar.

Filipe Luis ve Lucas zaten başlı başına bir saçmalık.

Bosna ise nerdeyse Spor Toto Spor Ligden kurulmuş.

Ter-Stegen yerine Zieleri'i tercih etti Löw, ilginç bir şekilde 3. kaleci olarak bile gidemiyor Dünya Kupası'na.
  • Tekne Kazıntısı kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum Fransa'ya kimler çağırıldı ama Morgan çağırılmaz ise sırf "torpil" den giremez.
  • quote:

Bilmiyorum Fransa'ya kimler çağırıldı ama Morgan çağırılmaz ise sırf "torpil" den giremez.

Teknik direktörler Dünya Kupası sezonu öncesinde daha başarılı olan futbolcular yerine yıllardır belli bir çizgide oynayan futbolcuları kadroya almayı terchi ediyorlar gibi, en azından Scolari ve Löw'de bunun örnekleri var. O nedenle, saydığın isimler seçilebilir Morgan'ın yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Teknik direktörler Dünya Kupası sezonu öncesinde daha başarılı olan futbolcular yerine yıllardır belli bir çizgide oynayan futbolcuları kadroya almayı terchi ediyorlar gibi, en azından Scolari ve Löw'de bunun örnekleri var. O nedenle, saydığın isimler seçilebilir Morgan'ın yerine.

Veyahut takıntı meselesi olabilir ki bence var. Bu takıntı meselesi Ter Steigen de de olduğunu düşünüyorum ben. Sırf skor açısından baksam 34 maçta 59 gol yiyip 6 maç gol kapatan Zieler , 33 maç 40 yiyip 9 maç gol kapatan Ter Steigen var. Hiç Hannover maçı izlemedim ama whoscore dan da baktım puan olarak çok fark var Ter Steigen ile Zieler arasında.

• Şili'den bir süpriz bekliyorum, Arturo Vidal, Alexis Sanchez, Pizarro, Medel, Bravo, Vargas, Marcus Gonzalez, Isla, Diaz vb vb.

Açıkcası Ortasahası ve Ofansif hattı çoğu takımdan iyi, Ortasaha oyunu oynarlarsa ve güzel savunma yaparlarsa süpriz yapıp bi yarı final olmasada çeyrek final görebilirler diye düşünüyorum.

Öte yandan Portekiz'de süpriz yapacaktır, hatta Yarı final kesin, Finale bile çıkabilirler.

Favorim İtalya ve İngiltereydi, fakat bildiğim kadarıyla aynı gruba düştükleri için yarı finalde yine karşılaşma durumları var.

İtalya'da hücum hattına hızlı bir oyuncu alınmaması kesinlikle hata, ama şükürler olsun ki bi Iaquinta'da yok. Savunma hattı ve Kaleci Juventus'un da savunma hattı olduğu için sıkıntı çekeceklerini sanmıyorum pek. Ortasaha olarak bu sene zorlanacaklarını düşünüyorum, Pirlo artık 90 Dakika maç kaldıracak durumda değil, De Rossi ve Marchisio ilk 11 oynamalılar, Montolivo Pirlo ile değişimde oynamalı. Santrafor ve kanatta sıkıntı çekecekleri zaten Allah'ın emri. İlerde bu sene tek umudumuz Immobile, o da tecrübesiz.

Diğer taraftan ingiltereyi anlatmaya gerek yok, ne olsa italya onları harcayacak.

Final

İtalya - Portekiz

Arjantin, Almanya, İspanya ve Fransa gibi takımların bu sene beklentiyi vereceğini sanmıyorum.

Belçika, Şili, Bosna Hersek ve Rusya'nın süpriz yapacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.