Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Brezilya Almanya Arjantin hemen ardından geliyorlar.

Ayrıca Belçika,Hırvatistan ve Uruguay sürprize en yakın olanlar.
  • konuyu düzenleyemiyorum burdan paylaşayım

GRUPLAR

A GRUBU
    Brezilya
    Kamerun
    Meksika
    Hırvatistan

B GRUBU
    İspanya
    Hollanda
    Şili
    Avustralya

C GRUBU
    Kolombiya
    Fildişi Sahili
    Japonya
    Yunanistan

D GRUBU
    Uruguay
    İtalya
    Kosta Rika
    İngiltere

E GRUBU
    İsviçre
    Ekvador
    Honduras
    Fransa

F GRUBU
    Arjantin
    Nijerya
    İran
    Bosna Hersek

G GRUBU
    Almanya
    Gana
    ABD
    Portekiz

H GRUBU
    Belçika
    Cezayir
    Kore
    Rusya

2014 DÜNYA KUPASI'NIN FİKSTÜRÜ

A GRUBU
    BREZİLYA - HIRVATİSTAN
    MEKSİKA - KAMERUN

BREZİLYA - MEKSİKA
    KAMERUN - HIRVATİSTAN

KAMERUN - BREZİLYA
    HIRVATİSTAN - MEKSİKA

B GRUBU
    İSPANYA - HOLLANDA
    ŞİLİ - AVUSTURALYA

İSPANYA - ŞİLİ
    AVUSTURALYA - HOLLANDA

AVUSTURALYA - İSPANYA
    HOLLANDA - ŞİLİ

C GRUBU
    KOLOMBİYA - YUNANİSTAN
    FİLDİŞİ SAHİLİ - JAPONYA

KOLOMBİYA - FİLDİŞİ SAHİLİ
    JAPONYA - YUNANİSTAN

JAPONYA - KOLOMBİYA
    YUNANİSTAN - FİLDİŞİ SAHİLİ

D GRUBU
    URUGUAY - KOSTA RİKA
    İNGİLTERE - İTALYA

URUGUAY - İNGİLTERE
    İTALYA - KOSTA RİKA

İTALYA - URUGUAY
    KOSTA RİKA - İNGİLTERE

E GRUBU
    İSVİÇRE - EKVADOR
    FRANSA - HONDURAS

İSVİÇRE - FRANSA
    HONDURAS - EKVADOR

HONDURAS - İSVİÇRE
    EKVADOR - FRANSA

F GRUBU
    ARJANTİN - BOSNA HERSEK
    İRAN - NİJERYA

ARJANTİN - İRAN
    NİJERYA - BOSNA HERSEK

NİJERYA - ARJANTİN
    BOSNA HERSEK - İRAN

G GRUBU
    ALMANYA - PORTEKİZ
    GANA - ABD

ALMANYA - GANA
    ABD - PORTEKİZ

ABD - ALMANYA
    PORTEKİZ - GANA

H GRUBU
    BELÇİKA - CEZAYİR
    RUSYA - GÜNEY KORE

BELÇİKA - RUSYA
    GÜNEY KORE - CEZAYİR

GÜNEY KORE - BELÇİKA
    CEZAYİR - RUSYA

12 farklı şehirde oynanacak

Turnuvaya 12 farklı şehir ev sahipliği yapacak. Brasilia, Fortaleza, Natal, Recife, Salvador, Belo Horizonte, Rio de Janeiro, Curitiba, Porto Alegre, Sao Paulo, Cuiaba ve Manaus Dünya Kupası'nın durakları olacak.

• bu sene messi arjantini uçurur. adam ispanyada ligi astı bunun için, bi şey olur diye terlemiyo bile maçlarda.
  • Brezilya
    Hırvatistan

İspanya
    Hollanda

Kolombiya
    Japonya

İtalya
    İngiltere

İsviçre
    Fransa

Arjantin
    Bosna Hersek

Almanya
    Portekiz

Belçika
    Rusya

Bence gruplarda ilk iki sırayla böyle olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya kupasını izlemek için resmen şafak sayıyorum. Maçlarda şifre girerse bir de, dünya başıma yıkılır.

• Belçika ve Portekiz'i destekliyorum. Almanya favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Ana konu olacaksa, ana mesaja grupları, maçları, statları ve eşleşme kanatlarını eklemek iyi olacaktır.

Kısa kısa;
    - Brezilya, ev sahibi sıfatına sahip olduğundan İspanya ve Almanya'nın önünde favorilik konusunda.
    - İspanya, Euro 2012'de zirveye çıkmış santrfor/vurucu oyuncu kıtlığından bir nebze uzaklaşmış durumda. Umarım daha çekilir maçlar izletirler. Yalan yok, İspanya milli takımını pek sevmem, oynadıkları oyunu hiç sevmem. Ama Diego Costa isimli herif yüzünden gerçekten başarısız olmalarını istiyorum, Diego Costa ile başarılı olacaklarına. Örneğin, Türk vyea Polonya kökenli biri Almanya'yı seçtiğinde durum etnik kökene karşı o günlere gelmesini sağlayandır. D. Costa alenen kupa kazanmaya daha yakın gördüğü için İspanya'yı seçti. Sanki milli futbol, kulüp futboluymuş gibi.
    - Almanya bu turnuvada da bir şey başaramazsa, Löw gitmeli artık. Almanlar, İspanyollar gibi oynayarak bir şey başaramıyorlar. Bu Löw'ün son fırsatı.
    - Messi için büyük prestij getirisi ve götürüsü yaşatabilecek bir turnuva. Arjantin'in bu sefer 2010'a göre daha oturaklı bir kadrosu var. Bu Dünya Kupası Messi'nin kariyerine bakış açısını değiştirebilir.
    - Prandelli yönetimindeki İtalya çok beğendiğim yapıda bir oyun oynuyor. Umarım en azından bir yarı final yaparlar.
    - Hollanda, van Gaal açıkçası favori takımlar içerisinde en üst seviye tek teknik adam. Hollanda vasat savunma oyuncularına rağmen bir yere varırsa van Gaal sayesinde varır.
    - Portekiz ve C. Ronaldo için standart çeyrek yapmaları.
    - Belçika herkesi kağıt üzerinde heyecanlandıran bir kadroya sahip ama Dünya Kupası'nda iş yapmak için milli tecrübeleri eksik isimlerden oluşuyorlar. Çeyrek ve ötesi onlar için başarı olur. Umarım başarılı olurlar.
    - Fransa o kadar dağınık ki, çok iyi ama birbirine oturmayan parçalardan oluşuyorlar bence. Performansları, milli takımda Real'dekine göre de üstün oynayan Benzema'ya bağlı bence. Ribery'den de çok.
    - Rusya ve İsviçre, bu 2 takım da başarılı olmak için ne gerekirse yapabilen menajerlere sahipler. Menajerlerin öneminin göz önünde olduğu şu dönemlerde umarım bu 2 takımdan en az 1i başarılı olur da bir(kaç) önceki neslin kulüp menajerlerinin kalitelerini hatırlarız. Hitzfeld tercih edilir yine de.

ekliycem 15 günlük cezam var diye herhalde resim ve ya değişiklik yapamıyorum

• Belçika alır bu sene

• Belçika neye göre alıyor anlayabilmiş değilim

Brezilya'nın kazanamayacağını düşünüyorum. Kimsenin ağzına almadığı İtalya veya Fransa'dan biri final görebilir bence. Almanya önceki hayal kırıklıklarının üzerine bu turnuvaya daha da bir asılacağından en büyük favori Almanya bana göre.

Portekiz'i destekleyeceğim bu dünya kupası, Ronaldo'nun final görmesini temenni ediyorum. İtalya'yı da baya severim bir gözüm de onlarda olacak. Ayrıca son Avrupa şampiyonasında İtalya çok güzel top oynamıştı umarım aynı oyuna üstüne koyarak devam ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 7 Mayıs 2014; 16:36:05 >
  • Bosna'yı Türkiye'yi tutar gibi tutacağım bu sene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belçikanın kupaların fildişisi olma potansiyelide var.
  • Brezilyanın Dünya kupası kadrosu

Kaleciler: Julio Cesar, Jefferson, Victor

Defans: Dante, David Luiz, Henrique, Thiago Silva, Dani Alves, Maicon, Marcelo, Maxwell

Orta Saha: Fernandinho, Hernanes, Luiz Gustavo, Oscar, Paulinho, Ramires, Willian

Forvet: Bernard, Fred, Hulk, Jô, Neymar
  • Felipe Luis yok Maxwell var
    Bernard var Lucas Moura yok
    Hernanes var Firmino yok
    Julio Cesar var Diego Alves yok
  • Ciddi ciddi Lucas Moura yok?

Çöp Forvetlerle sampiyonlugu unutsunlar

Jo,Fred ne ya

• moura yoksa bende yokum brezilya
  • Filipe Luis'in hem kendi formu hem de kulübü adına böylesine verimli ve de üst düzey bir sezon geçirdiği yılda bile Scolari'nin Brezilya'sında kendisine yer bulamaması tek kelimeyle inanılmaz. Abartmıyorum, adam şu sezonki performansı ve ortaya koyduğu oyun ile, hoş oyun karakteri hep buna benzerdi, belki de faal olarak pozisyonunda dünyanın en iyisi, bir sol bekin yapması gereken her şeyi yapıyor; ancak bir yılların idare edip giden Maxwell'ini kesip milli takım kadrosuna giremiyor.

Pekala kadroda Miranda ve Lucas Moura gibi isimler de kendisine yer bulabilirlerdi, ve özellikle Miranda bunu gayet hak ediyordu ancak Henrique ve Maxwell'in yer aldığı bir kadroda Filipe Luis, Miranda veya Lucas Moura gibi isimlerin kendisine yer bulamaması bu durum üzerine söylenebilecek her kelimeyi kifayetsiz kılıyor zaten.
  • firmino ve filipe ye sasirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 7 Mayıs 2014; 18:54:49 >
  •  [sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Seçilmeyenlerden yapılmış bir ilk 11. Coutinho ve Filipe nasıl gidemiyor hala anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Seçilmeyenlerden yapılmış bir ilk 11. Coutinho ve Filipe nasıl gidemiyor hala anlamadım?

iyi kadro yapmışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Times

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

iyi kadro yapmışsın :D

Ben yapmadım hocam, Twitter'da gördüm, burada paylaşayım dedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.