Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Bilmiyorum Fransa'ya kimler çağırıldı ama Morgan çağırılmaz ise sırf "torpil" den giremez.

Teknik direktörler Dünya Kupası sezonu öncesinde daha başarılı olan futbolcular yerine yıllardır belli bir çizgide oynayan futbolcuları kadroya almayı terchi ediyorlar gibi, en azından Scolari ve Löw'de bunun örnekleri var. O nedenle, saydığın isimler seçilebilir Morgan'ın yerine.

Veyahut takıntı meselesi olabilir ki bence var. Bu takıntı meselesi Ter Steigen de de olduğunu düşünüyorum ben. Sırf skor açısından baksam 34 maçta 59 gol yiyip 6 maç gol kapatan Zieler , 33 maç 40 yiyip 9 maç gol kapatan Ter Steigen var. Hiç Hannover maçı izlemedim ama whoscore dan da baktım puan olarak çok fark var Ter Steigen ile Zieler arasında.

ilerici ve çağdaş adam doğru söylüyor

•  [sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Şöyle bir hücum hattıyla düşündüm de Almanya'yı oyş Kroos'u koyacak yer bulamadım
  • Favorim Arjantin onlar kazanamazsa İspanya
  • Modric Rakitic orta sahasına sahip Hırvatları unutmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası katılıyorum ama yapacakları maksimum, isviçre ile eşdeğer olacaktır, zaten kolay gruba düşmüş olan isviçrenin süpriz yapmaması içten değil. @golf_R

• ingiltere veya italyayi destekliyorum. gruptaki uruguayi da seviyorum garip bi grup olmus benim icin :D

kadroya gore belli olur ingiltere mi italya mi

keske isvec de olsaydi

• İngilterenin Dünya Kupası kadrosu

Kaleciler: Joe Hart (Manchester City), Ben Foster (West Bromwich Albion), Fraser Forster (Celtic).

Defans: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (England), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Luke Shaw (Southampton), Chris Smalling (Manchester United).

Orta Saha: Ross Barkley (Everton), Steven Gerrard (Liverpool), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Raheem Sterling (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal).

Forvet: Rickie Lambert (Southampton), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Daniel Welbeck (Manchester United).

Alternatifler: John Ruddy (Norwich City), Jon Flanagan (Liverpool), John Stones (Everton), Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Andy Carroll (West Ham United), Jermain Defoe (Toronto FC)

• İngilterenin Dünya Kupası kadrosu

Kaleciler: Joe Hart (Manchester City), Ben Foster (West Bromwich Albion), Fraser Forster (Celtic).

Defans: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (England), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Luke Shaw (Southampton), Chris Smalling (Manchester United).

Orta Saha: Ross Barkley (Everton), Steven Gerrard (Liverpool), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Raheem Sterling (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal).

Forvet: Rickie Lambert (Southampton), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Daniel Welbeck (Manchester United).

Alternatifler: John Ruddy (Norwich City), Jon Flanagan (Liverpool), John Stones (Everton), Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Andy Carroll (West Ham United), Jermain Defoe (Toronto FC)

• İngiltere bu ortasahayla hiç bişe yapamaz, Carrick'i almaması başlı başına hata. Walcott sakat anladık ta Lennon niye yok kardeşim?

İngiltere 2. Favorimdi ama bu ortasahayla bu iş olmaz. 2010 da 4-2-4 oynayan Arjantin'e dönerse şaşmam.

Olabilecek en iyi kadro: 4-1-3-2

Joe Hart

Johnson-Cahill,Terry-Baines

Gerrard

Sterling - Rooney - Chamberlain

Sturridge - Welbeck
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

İngiltere bu ortasahayla hiç bişe yapamaz, Carrick'i almaması başlı başına hata. Walcott sakat anladık ta Lennon niye yok kardeşim?

İngiltere 2. Favorimdi ama bu ortasahayla bu iş olmaz. 2010 da 4-2-4 oynayan Arjantin'e dönerse şaşmam.

Olabilecek en iyi kadro: 4-1-3-2

Joe Hart

Johnson-Cahill,Terry-Baines

Gerrard

Sterling - Rooney - Chamberlain

Sturridge - Welbeck

Böyle bir 11 olmaz. Bir kere milli takımda olmayan Terry'i oraya nasıl koydun onu çözemedim.

Gerrard tek ortasaha olmaz onu geç. Bu sene ligin en iyi ortasahalarından Henderson var. Savunmayıda hücumuda gayet iyi oynuyor. Merkez ortasaha çok büyük ihtimalle Gerrard - Henderson ikilisinden oluşacaktır. Bu ikilide Premier Ligin en iyi ortasahalarından birisi zaten. Ortasahada sıkıntısı yok İngilterenin. Diğer takımlara göre (Brezilya,İspanya,Almanya) zayıf bir ortasaha evet ama bu takımlar turnuvanın favorisi zaten. Bi cacık olmaz falan denilcek bir ortasaha değil. Carrick bu seneki performansıyla bu 2 adamın yanına bile yaklaşamaz, ezbere konuşmanın alemi yok.

İngiltere'nin en iyi oynayabilecek 11i ;

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

• Hocam Rooney tek forvet oynayamaz. Ya iki forvet olcak ya da forvet arkası oynayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

Hocam Rooney tek forvet oynayamaz. Ya iki forvet olcak ya da forvet arkası oynayacak.

Hodgson'un maksimum performans alabileceği yegane kadro bu bence. Welbeck yeteneksiziyle falan o iş olmaz. Lambert desen tempoyu kaldırabilecek kadar genç değil maalesef. O yüzden bence ya Rooney 10 numaraya geçmeli ve Sturridge tek forvet oynamalı, yada yukardaki diziliş.

Ama Rooney'in 10 numarada oynaması demek Lallana gibi harika bir sezon geçirmiş bir ismin oynayamaması demek. Lallana ve Rooney bir arada oynarsa İngiltere çok daha iyi performans gösterir.
  • Hodgson iyi bir sezon geçiren oyuncuları kadroya dahil etmiş. Gerçekten iş yapabilecek, hak ettiğini düşünen isimleri kadroya almış.

Fakat Welbeck ve Chamberlain'in milli formayı, dünya kupasına gitmeleri gerektiğine katılmıyorum.. Welbeck bence iyi bir forvet değil. Chamberlain uzun süre piyasada yoktu. Ağır bir sakatlıktan çıktı..

Jay Rodriguez'in sakatlığından dolayı mecburen Welbeck çağırıldı diye düşünüyorum.. Chamberlain'in yerine de Lennon çağırılabilirdi...

Ortasahada kadroya çağırılmasını beklediğim 3-4 isim vardı.. Bu sezonun etkili, iyi isimleri.. Gareth Barry, Jonjo Shelvey, Jordon Mutch ve maalesef West Ham'da çürüyüp gidecek, PL'nin en iyi ortasahalarından birisi Mark Noble.. Bu 4 isimden en azından biri kesinlikle milli takımda olmalıydı. Shelvey ve Mutch genç isimler. Bir sonraki jenerasyonda kesinlikle bu isim kadroda yer alacaktır. Fakat Barry gerek tecrübe gerek oyunuyla milli takımda olmalıydı.

Rickie Lambert'i de tebrik etmek lazım. Adam azmin zaferini gerçekleştirdi gerçekten 32'sinden sonra milli takıma çağırıldı

Bu arada Terry neden kadroda değil? Sakat mı yoksa emekli falan mı oldu milli takımdan?

İngiltere'nin iki farklı dizilişle oynamasını bekliyorum;

Şu 1

Şu 2

• Terry emekli galiba milli takımdan
  • Bizim Terry, Bridge'in karısını düdükledi ya Onun üstüne Anton Ferdinandla yaşadığı ırkçılık sorunlarıda eklenince Capello zamanında Federasyon milli takım kaptanlığını aldı Terry'nin elinden önce. Sonra Capello işte bana sormadan nasıl yaparsınız falan diye istifa etti. Sonrada Terry milli takımı bıraktı.

Ayrıca kesinlikle Barry milli takımı hakediyordu. Evertonun ortasahasını sırtladı bu sezon resmen, çok doğru bir tespit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 13 Mayıs 2014; 12:28:21 >
  • Çeyrekte eşleşmezlerse Yarı Final oynayacaklar : İspanya Almanya Brezilya Belçika
    Olurda eşleşirlerse : Arjantin ve Portekiz'i bu iki takımdan biriyle değiştirebilirsiniz.
  • ispanyanın kadro baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Çeyrekte eşleşmezlerse Yarı Final oynayacaklar : İspanya Almanya Brezilya Belçika
    Olurda eşleşirlerse : Arjantin ve Portekiz'i bu iki takımdan biriyle değiştirebilirsiniz.

hiç mi süpriz olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Times

quote:

Çeyrekte eşleşmezlerse Yarı Final oynayacaklar : İspanya Almanya Brezilya Belçika

hiç mi süpriz olmayacak.

Duygusal yaparsam belki Uruguay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Times

quote:

hiç mi süpriz olmayacak.

Duygusal yaparsam belki Uruguay

Uruguay'lı mısınız hocam? İtalya, Fransa kupada değişik oynuyorlar...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.