Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanya kazanmasında kim kazanırsa kazansın ama favorilerim Portekiz ve İspanya
  • Torres'i çıkartmasın da kimi çıkartırsa çıkartsın kadrodan.
  • Brazilya
  • Torres ve David Villa'sız İspanya düşünülemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

Goalkeepers: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), David De Gea (Manchester United).

Defenders: Dani Carvajal, Sergio Ramos (both Real Madrid), Gerard Pique, Jordi Alba (both Barcelona), Cesar Azplicueta (Chelsea), Juanfran (Atletico Madrid), Javi Martinez (Bayern Munich), Raul Albiol (Napoli), Alberto Moreno (Sevilla).

Midfielders: Sergio Busquets, Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Cesc Fabregas (all Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), David Silva (Manchester City), Santi Cazorla (Arsenal), Koke (Atletico Madrid), Tiago Alcantara (Bayern Munich), Juan Mata (Manchester United), Jesus Navas (Manchester City).

Forwards: Diego Costa, David Villa (both Atletico Madrid), Alvaro Negredo (Manchester City), Pedro Rodriguez (Barcelona), Fernando Llorente (Juventus), Fernando Torres (Chelsea).

Juan Mata'nın yanında M.U. yazısını görünce kahroldum yine Bu adam bizdeydi en son

•  [sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Nasri Clichy yok

Yedekler : Cabella, Gonalons, Lacazette, Perrin, Ruffier, Schneiderlin.
  • Portekiz'in 30 kişilik kadrosu

Kaleci: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Sevilha), Eduardo (SC Braga) e Rui Patrício (Sporting)
    Defans: André Almeida (Benfica), Antunes (Málaga), Bruno Alves (Fenerbahçe), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Valência), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valência) e Rolando (Inter)
    Orta saha: André Gomes (Benfica), João Mário (Vitória FC), João Moutinho (Mónaco), Miguel Veloso (D. Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Rúben Amorim (Benfica) William Carvalho (Sporting)
    Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (SC Braga), Hélder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Ivan Cavaleiro (Benfica), Nani (Manchester United), Rafa (SC Braga), Ricardo Quaresma (FC Porto), Varela (FC Porto) e Vieirinha (Wolfsburg)

Kağıt üstünde orta seviye bir takım görüntüsü veriyor.

• İtalya geldi.

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Prandelli'den çoğunlukla beklenen ve söylenen seçimler geldi, tek sürpriz sayılabilecek Criscito'nun yokluğu oldu denebilir, Giaccherini'nin kadroda yer almaması da şok sayılmaz ve gayet bekleniyordu, doğaldı. Bir de Florenzi de kadroda yer alabilirdi, yani şu sezon dişe dokunur bir şey yapmayan Insigne veya Aquilani yerine Florenzi pekala kadroda kendisine yer bulabilirdi.

Prandelli 23 kişilik nihai kadrosunu Haziran 2'de açıklayacak; kafadan Darmian, Ranocchia, Parolo, Aquilani gider gibime geliyor. Pasqual'in ayrılışını da yüksek ihtimal görüyorum, yerine Romulo da gidebilir aslında ama o fena sezon geçirmedi ve nispeten çok yönlülüğüyle de Prandelli kendisini tutuyor, Dünya Kupası tecrübesi hayli noksan olsa ve o seviyenin oyuncusu olduğumu düşünmesem de, Pasqual'e oranla onun ayrılması daha düşük ihtimal. Yazdığım nazarımda dört kesin isimden geriye kalan üç isim de Pasqual/Romulo, Immobile/Destro veya Cassano/Insigne tereddütleri sonrasında belli olur gibi. Destro ile Immobile turnuvaya beraber gidemeyecektir kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Hoffmann

quote:

Orijinalden alıntı: eeTavus

Hocam Rooney tek forvet oynayamaz. Ya iki forvet olcak ya da forvet arkası oynayacak.

Hodgson'un maksimum performans alabileceği yegane kadro bu bence. Welbeck yeteneksiziyle falan o iş olmaz. Lambert desen tempoyu kaldırabilecek kadar genç değil maalesef. O yüzden bence ya Rooney 10 numaraya geçmeli ve Sturridge tek forvet oynamalı, yada yukardaki diziliş.

Ama Rooney'in 10 numarada oynaması demek Lallana gibi harika bir sezon geçirmiş bir ismin oynayamaması demek. Lallana ve Rooney bir arada oynarsa İngiltere çok daha iyi performans gösterir.

Kanka koyduğun kadroda Sturridge'i kanata koymuşsun, mesajda forvet oynasın demişsin. Forver oynarsa tamam ama kanatta etkili olabileceğini sanmıyorum. Hodgson uyumlu olacağını düşünüp Rooney-Welbeck ikilisini de deneyebilir, Welbeck milli takımda daha iyi oynuyor klübe göre. Ayrıca, her ne kadar haketmese de Sterling yerine Chamberlain'in oynayacağını düşünüyorum. Anlamadığım bir şekilde Chamberlain epey forma şansı buluyor milli takımda. Euro 2012'de İtalya ile oynanan çeyrek final maçında bile koz olarak sonradan oyuna girip oynamıştı. Liverpool'da bütün sene iş yapmış olsa bile yaptığın dizilişteki orta saha yetersiz kalabilir bana göre. Ayrıca, Lampard'a ihtiyacımız var gibisinden bir şeyler gevelenmiş yani Lampard'ı da ilk 11'e yazabiliz.

• Rooney 10 numarada oynayacaksa Sturridge forvet oynamalı, yada Rooney forvet oynayıp Sturridge sağ açık oynamalı dedim kanka.

Sturridge çok iyi dribling yapabilen bir oyuncu. Bu sezon birçok Liverpool maçında topu sağdan alıp çok keskin bir şekilde içeri katedebildiğini gördüm. Bileklerine çok hakim ve sert şutlar çıkartabiliyor ters kanattan. Bence orda gayet etkili olur.

Chamberlain'in oynamasına pek ihtimal vermiyorum. Bir kere kendi klübünde düzenli oynayamamış, sezon boyunca sakatlıklarla boğuşmuş bir adamın, sezonun Hazard ile beraber en parlak performansı göstermiş kanat oyuncusunun önüne koymak fazlaca tepkilere yol açacaktır. Ben Hodgson'un bu riski alacağını düşünmüyorum. Sterling'i oynatmayabilir ama Chamberlain için Sterling'i kesmez bence.

O ortasaha güçlü ülkelere karşı işlemez, çok zorlanır. Ama kendisinden nispeten daha düşük takımlara karşı bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Zaten İngiltere'nin kupayı kazanmak gibi bir iddaası şu kadroyla pek realist olmaz. Lampard-Gerrard ikilisinden hangisi oynarsa oynasın farketmez bence. Adeta birbirlerinin kopyası gibi oyuncular. Ama Henderson'un ortasahada yeri garanti diye düşünüyorum. Yanında Lampard'ı mı göreceğiz Gerrard'ımı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Times

quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Ispanya'nin kadrosu çok güçlü. En büyük favori yine Ispanya bence.

nick mesaj

Favori Ispanya dedim hocam İspanya'yı destekliyorum demedim.

• O değil de Arjantin'in hücum hattı nedir öyle. Messi, Aguero, Higuain, Tevez, Di Maria, Lavezzi, Lamela... Kimler yedek kalır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: elin oğlu

O değil de Arjantin'in hücum hattı nedir öyle. Messi, Aguero, Higuain, Tevez, Di Maria, Lavezzi, Lamela... Kimler yedek kalır acaba

KADROSU BU ARJANTİNİN

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

TEVEZ YOK
  • Arjantin'in hücumdan başka bir şeyi yok zaten. Kaleci ve defans sorunu büyük.
  • quote:

O değil de Arjantin'in hücum hattı nedir öyle. Messi, Aguero, Higuain, Tevez, Di Maria, Lavezzi, Lamela... Kimler yedek kalır acaba

Geri hattı da bir o kadar kötü ama

• quote:

Hocam ama futbol sadece hücumla kazanılmıyor.Öyle olsa 2006 Dünya Kupası'nın hiç oynanmasına gerek yoktu Brezilya kafadan alırdı. Savunmayı iyi yapanlar tarihte kalır.

Bknz : İtalya Milli Takımı
  • Arjantin'in gerisi kötü diyenler şaka mı yapıyor ? O kadar üst düzey değil eyvallah fakat itin bir yerine sokulacak da değil.

City'nin stoperi ve sağ beki var.Garay gibi stoper var.Marcherano var.

Romero

Zabaleta Otamendi Garay Orban

Mascherano Banega

Di Maria

Messi Higuain Agüro

Şimdi bu takım mı kötü ?

Bu arada Deschamps Nasri'yi ve Clichy'yi almamış.Nasri de sanırım kendi Twitter'ından yemedi manitasının Twitter'ından sövmüş baya
  • Bu sefer İtalya'yı destekleyeceğim.
  • fransa nın kadrosu iyi ama ne yapacağı belli değil. özellikle orta saha potansiyelini yansıtamayabilir.

lloris

debuchy mangala kos evra

pogba

griezmann matuidi valbuena ribery

benzema

ben remy oynasın derim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.