Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Sabella Romero da ne bulmuş acaba. Pastore de alınmamış kadroya
  • Bu teknik direktörleri anlamak gerçekten zor. Kişisel egoları yüzünden takımların kaderleriyle oynuyorlar biyerde.

Tevez gibi harika bir sezon geçirmiş adamı ne diye almazsın ki kadroya?

Malaga'nın kalecisi Caballero Arjantin'in en iyi kalecisi değil mi, bence öyle. Neden kadroda yok? Saçmalık.

Ayrıca Arjantinin defansına nasıl kötü deniyor anlamıyorum yani. Ezbere konuşuyor çoğu kişi. Premier Ligin en iyi sağbeki Zabaleta var. Avrupa devlerinin gözdesi olan defanslardan Garay var. City ile çok iyi bir sezon geçirmiş Demichelis var. Otamendi var, Mascherano orada oynayabilir o var. Tek sıkıntıları solbek.

Arjantinin şu defansına 'yok' demek gerçekten şaşırtıcı yani.
  • Favorim İngiltere.Brezilyada da Ronaldinho yu son kez izlemek isterdim ama uyuz herif kadroya almıyor
  • fransa 2010 da sadece 1 puan almisti galiba ins 0 cekerler. nasri clichy i almamak sacmaliga bak. evra bastonla oynuyor artik. tevez inde alinmamasina sasirdim cok iyi sezon gecirdi juvede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuyunca aklıma şu geldi. Keşke Dünya Kupası Kadrolarını da NBA All-Stardaki gibi izleyiciler seçse ya da en azından biraz müdahele edebilse..
  • Fransa 0 ceker diyen daha futbola bulasmasin.

Sampiyon olabilecek 2 takim var.
    Biri İspanya
    Biri Almanya

Gerisi onemsiz.
    Bu ikiliden biri %100 sampiyon olacak.

• Bu da Fildişi'nin kadrosu. Kimse yazmamamış. Kağıt üstünde gayet iyi forvet hattı var takımın.

Kaleciler: Boubacar Barry (Lokeren), Sylvain Gbohouo (Sewe San Pedro), Sayouba Mande (Stabaek), Badra Ali Sangare (ASEC Mimosas)

Defans: Serge Aurier (Toulouse), Benjamin Angoua (Valenciennes), Brice Dja Djedje (Marseille), Jean-Daniel Akpa-Akpro (Toulouse), Didier Zokora (Trabzonspor), Kolo Toure (Liverpool), Sole Bamba (Trabzonspor), Arthur Boka (Stuttgart), Constant Djakpa (Eintracht Frankfurt), Ousmane Viera (Rizespor)

Orta saha: Cheik Tiote (Newcastle United), Serey Die (Basel), Ismael Diomande (Saint-Etienne), Didier Ya Konan (Hannover), Yaya Toure (Manchester City), Max Gradel (Saint-Etienne), Mathis Bolly (Fortuna Dusseldorf)

Forvet: Didier Drogba (Galatasaray), Wilfried Bony (Swansea City), Gervinho (Roma), Salomon Kalou (Lille), Lacina Traore (Everton), Giovanni Sio (Basel), Seydou Doumbia (CSKA Moskova)

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Bu da Fildişi'nin kadrosu. Kimse yazmamamış. Kağıt üstünde gayet iyi forvet hattı var takımın.

Kaleciler: Boubacar Barry (Lokeren), Sylvain Gbohouo (Sewe San Pedro), Sayouba Mande (Stabaek), Badra Ali Sangare (ASEC Mimosas)

Defans: Serge Aurier (Toulouse), Benjamin Angoua (Valenciennes), Brice Dja Djedje (Marseille), Jean-Daniel Akpa-Akpro (Toulouse), Didier Zokora (Trabzonspor), Kolo Toure (Liverpool), Sole Bamba (Trabzonspor), Arthur Boka (Stuttgart), Constant Djakpa (Eintracht Frankfurt), Ousmane Viera (Rizespor)

Orta saha: Cheik Tiote (Newcastle United), Serey Die (Basel), Ismael Diomande (Saint-Etienne), Didier Ya Konan (Hannover), Yaya Toure (Manchester City), Max Gradel (Saint-Etienne), Mathis Bolly (Fortuna Dusseldorf)

Forvet: Didier Drogba (Galatasaray), Wilfried Bony (Swansea City), Gervinho (Roma), Salomon Kalou (Lille), Lacina Traore (Everton), Giovanni Sio (Basel), Seydou Doumbia (CSKA Moskova)

Gradel'i bir Saint Etienne taraftari olarak takip ediyorum zaten. Gercekten bileklerine hakim bir dinamo ve takimi ileri tasiyabilen bir futbolcu. Turnuvada fildisi sahilleri en az bir ceyrek final gorurse ismini cok duyariz Gradel'in. Aubameyang falan kesfedildi ancsk Gradel hala degersiz elmas gibi bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Bu da Fildişi'nin kadrosu. Kimse yazmamamış. Kağıt üstünde gayet iyi forvet hattı var takımın.

Kaleciler çok vasat kalıyor kadronun gerisine göre.

• Milli takımımız yok ama Bosna-Hersek var. Herkesi Bosna-Hersek'i tutmaya davet ediyorum. Maçlarını izlerseniz her seferinde Türk bayraklarını bolca görürsünüz ve düşmanları sırplar onlara Türk diye saldırırlar.
    m.youtube.com/watch?v=5K1bD7OBUXI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeyi görememek içler acısı gerçekten bir kere daha üzülüyoruz.

Portekiz'i destekleyeceğim önce ki 2 turnuvada olduğu gibi ümitliyim yarı final göreceğimizi düşünüyorum Ronaldo en iyi milli takım kariyerini burda geçirebilir.

Öte yandan Ronaldinho'yu görmemek çok kötü bir durum.

Eğer ki önce ki turlarda eşleşme olmazsa Almanya-Portekiz-Brezilya-İtalya nın yarı final göreceğini düşünüyorum.
  • Kalbim Bosna'dan yana Uruguay-Belçika şampiyon olmasını istediğim takımlardan fakat İspanya veya Almanya'nın alacağını düşünüyorum.
  • Gönlüm Bosna'dan yana.

Milli takımlarda her zaman Türkiye'den başka bir takımı desteklemem ama böyle büyük bir turnuvada kardeşlerimizi sonuna kadar destekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 20 Mayıs 2014; 13:55:27 >
  • Portekiz sürpriz yapabilir. Eğer bu sefer de beklenen başarıyı göremezlerse, Mourinho'nun ileride kulüp çalıştırmayı bırakıp, Portekiz Millî Futbol Takımı'nın başına geçeceğini düşünüyorum.

Gana gibi Afrika takımlarından biri yine çeyrek final görür. Ötesini görürler mi, bilmiyorum; ama sanmam.

Bir de büyük ihtimal kimsenin umrunda değil ama, ABD'nin sürpriz yapabileceğini düşünüyorum. Açıkçası sempati duyduğum birkaç takımdan biri. Adamlar futbola son zamanlarda çok daha fazla önem vermeye başladı. Her turnuvada daha hırslı oynuyorlar. Yatıp kalkıp futbol konuşulan ülkemizin Dünya Kupası tarihi rezaletken, "Ama onlar Soccer diyor yea!" denilen ülkenin takımı bizden çok daha başarılı. :)

• TRT Dünya Kupası'ndaki tüm maçları yayınlayacak. 49 maç TRT1'den 15 maç TRTSpor'dan yayınlanacak.
  • Çok eğlenceli bir turnuva olacağını düşünüyorum.2010 afrika faciası gibi olmayacaktır,Güney Amerikalılar eğlenceli insanlar.

Turnuvada favori göremiyorum ama Brezilya,Almanya,Arjantin,İtalya daha çok öne çıkıyorlar.Belçika ve İngiltere ise büyük süpriz yapabilir,dikkat.
  • Belçika'nın şu jenerasyonuna hayran kalmamak elde değil lakin gerçekçi olursak turnuvayı kazanma ihtimallerini görmüyorum umarım yanılırım, biraz çapraz eşleşmelere baktım da grup aşamasının ardından İspanya-Brezilya eşleşmesi olabilir iki taraftan birinin hata yapma durumunda ki erken final niteliğinde olur, İtalya-İngiltere-Uruguay'lı grup oldukça avantajlı yan tarafta 4 tane orta seviye takım var belki Falcao sağlıklı olursa Kolombiya zorluk çıkarabilir onun dışında diğer takımlara şans vermiyorum özellikle Fildişi olağanüstü forvetlere sahipken Yaya dışında orta sahada zayıf kalması ve defans/kale'nin 3.lig seviyesinde olması onlar için büyük sorun yaratacaktır, Fransa her daim hataya müsait takım olduğu için grup aşamasında İsviçre'nin gerisinde kalıp Arjantin ile eşleşebilir ki umarım kalmaz, bir de Bosna açısından bakarsak İsviçre veya Fransa ikisine karsı da azımsanmayacak şansı olabilir özellikle İsviçre gelirse daha güzel olur benim de destekleyeceğim Belçika kısmına gelince umarım Rusya'nın önünde bitirirler ama Almanlar hata yapar mı yoksa Portekiz mi lider çıkar orası muamma umarım Almanya ile eşleşmezler

Tabi bunlar benim çıkacağını düşündüğüm takımlar olduğu için diğer takımları çok olaya katmadım umarım Afrika takımları renk katar turnvuya, bi parantez de Şili'ye açılabilir çok beğendiğim bi takım ve özellikle Hollanda'nın defansı bu kadar kötüyken altlarına alma ihtimallerini yüksek görüyorum

• Koca dünya kupası,onlarca maç tek konu altından olmaz.Ayrı bir alt bölüm açılmalı.
  • Kupa için tamamen gönlümden geçen bir turnuva ağacı oluşturdum,umarım böyle olur ( Normalde Brezilya ve Arjantin'in bir an önce elenmesini istiyorum ama gruplarda elenme ihtimalleri yok,onları çıkaracağım biraz.)

A Grubu >> Brezilya - Hırvatistan
    B Grubu >> İspanya - Şili
    C Grubu >> Kolombiya - Japonya
    D Grubu >> Uruguay - İtalya
    E Grubu >> Fransa - İsviçre
    F Grubu >> Arjantin - Bosna Hersek
    G Grubu >> Almanya - Portekiz
    H Grubu >> Belçika - Rusya

...........

Brezilya - Şili >> Şili Çeyrek Finalist
    Kolombiya - İtalya >> İtalya Çeyrek Finalist
    Fransa - Bosna Hersek >> Fransa Çeyrek Finalist
    Almanya - Rusya >> Almanya Çeyrek Finalist
    İspanya - Hırvatistan >> Hırvatistan Çeyrek Finalist
    Uruguay - Japonya >> Uruguay Çeyrek Finalist
    Arjantin - İsviçre >> Arjantin Çeyrek Finalist
    Belçika - Portekiz >> Portekiz Çeyrek Finalist

......

Şili - İtalya >> İtalya Yarı Finalist
    Fransa - Almanya >> Fransa Yarı Finalist
    Hırvatistan - Uruguay >> Hırvatistan Yarı Finalist
    Arjantin - Portekiz >> Portekiz Yarı Finalist

...........

İtalya - Fransa >> Fransa Finalist
    Hırvatistan - Portekiz >> Portekiz Finalist

3.lük maçı : İtalya - Hırvatistan >> Hırvatistan kazanır.

Finali kim alıyorsa alsın, böyle olsa muazzam olurdu be .

Edit : Ama bence kupayı İtalya kazanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 21 Mayıs 2014; 19:33:33 >

• Tuttugum takımlar

Hollanda Fildişi Bosna
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.