Şimdi Ara

2014--EN İYİ ANDROİD OYUNLAR ARŞİVİ--2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
56
Favori
122.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

European War 3 oynarken daha fazla para gelmesi için sanayi tesisleri mi kurmalıyız?

para icin ya sehir kurucaksin yada cok fazla topragin olacak, toprakta az cok para getiriyor. o oyunun ustasi oldum diyebilirim sorunuz varsa seve seve cevaplarm

anladım hocam.sanayi tesisi kuruyorum ancak pek fazla artısı olmuyordu şehir kurarak deniyeyim birde.
    oyunu yeni yükledim ama inanılmaz sardı.rusya ile kıyasıya çekişme hhalindeyim
  • quote:

quote:

quote:

European War 3 oynarken daha fazla para gelmesi için sanayi tesisleri mi kurmalıyız?

para icin ya sehir kurucaksin yada cok fazla topragin olacak, toprakta az cok para getiriyor. o oyunun ustasi oldum diyebilirim sorunuz varsa seve seve cevaplarm

anladım hocam.sanayi tesisi kuruyorum ancak pek fazla artısı olmuyordu şehir kurarak deniyeyim birde.

Hocam 2 senedir telefonumdan silmediğim tek oyun , Askerlerinizi Sadece Sınırlara yerleştirin çok içerlerde boş yere asker kalmasın , Rusyayı Yenmek İçin Çok Akıllıca oynamalısınız baya zorluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

quote:

quote:

Hocam 2 senedir telefonumdan silmediğim tek oyun , Askerlerinizi Sadece Sınırlara yerleştirin çok içerlerde boş yere asker kalmasın , Rusyayı Yenmek İçin Çok Akıllıca oynamalısınız baya zorluyor :)

rusya hemen gelisiyor ya ayar oluyorum :D oyun basinda topraklarida fazla zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok guzel oyunlar ellerine saglik ama machinarium ucretsiz olsaydi guzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: PhysicalEducation

arkadaşlar CLUMSY NINJA diye bir oyun gördüm iphone da ama android için bulamadım bulan olup ta haber verirse sevinirim

+1
  • O kadar oyun denedim adam gibi bluetooth oyun bulamadım ya. Okey kart oyunları dışında sağlam bluetooth ile oynanan oyun bilen var mı ? Eskiden java telefonlarda yüzlerce vardı
  • bende arıyorum kaşılıklı şöyle futbol olur spor oyunları olur :) fps tarzında olur bulursan banada haber ver hocam :) wifiden local ağdan oynanan oyun vardı yanlıs hatırlamıyorsam respawnables dı.
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler blood and glory çok güzel oyun burda keşfettim,keşke para olayıda serbest olsaydı iyi olurdu
  • Araba yarışı sevenlere Real Drift Free öneririm.Felaket zevkli bir oyun yalnız pro sürüm gelmemiş tek araba 2 yol var.
  • Eline sağlık hocam,mükemmel bir konu olmuş.
    Şu sıralar zaman geçirecek bi oyun arıyordum.Six Guns'u indiriyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Eline sağlık hocam,mükemmel bir konu olmuş.
    Şu sıralar zaman geçirecek bi oyun arıyordum.Six Guns'u indiriyorum bakalım.

Seviceğinizden Eminim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Orijinalden alıntı: rodan

bana modern combat 4 ün düzgün apksını atabilecek varmı

Torrent kullanmasını biliyorsanız pm den link yolladım , ben burdan kurup oynadım.

Multiplayer denediniz mi acaba ? Genel olarak şöyle sormak istiyorum ;

Ücretli oyunların malum apk sı ile multiplayer (çoklu oyuncu) modu oynanabiliyor mu ?

Hocam Korsan Oyunlarda Multiplayer açılmıyor diye biliyorum :)

Güncellemek istedim.

Korsan oyunlarda da sıkıntısız şekilde oynanabiliyor online sadece gerekli olan apk nın güncel sürümü + data

• Modern combatin apksni atabilecen olan var mi arkadaslar?

• Su six guns hic sarmadi herkes begenmis ama bide into the dead in sonu varmi acaba kac km de bitiyor?

Xscores hilelisi varmi beyler 600 puan istiyor bolum acmak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 16 Ocak 2014; 16:00:05 >
  • Badland

• Asphalt 8 : Airborne artık çalışmıyor. Çözüm bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Asphalt 8 : Airborne artık çalışmıyor. Çözüm bulan var mı?

Evet s3 ,le son güncellemeden bu yana oyundan atıyor.
  • oyunlar gerçekten güzel
  • Asphalt 8 güzel oyun da donmalar yaşanıyor bazen oyunla alakalı mı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Asphalt 8 güzel oyun da donmalar yaşanıyor bazen oyunla alakalı mı anlayamadım.

Bende hiç donma olmadı. Performans gerektirici bir oyun zaten. Eski donanımlar kaldırmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.