Şimdi Ara

2014--EN İYİ ANDROİD OYUNLAR ARŞİVİ--2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
56
Favori
122.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Asphalt 8 güzel oyun da donmalar yaşanıyor bazen oyunla alakalı mı anlayamadım.

Bende hiç donma olmadı. Performans gerektirici bir oyun zaten. Eski donanımlar kaldırmayabilir.

G2 de deniyicem bugün birde.
  • Arkadaşlar LG G2 kullanıyorum ama mağazada asphalt 8i bulamıyorum, neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Asphalt 8 güzel oyun da donmalar yaşanıyor bazen oyunla alakalı mı anlayamadım.

Oyunun içinde grafik ayarlarından düzenleme yapın ,

@Fatih Kesim hocam asphalt 8 in google playde gözükmesi lazım çünkü G2 donanımsal olarak 2 tane asphalt 8 açabilir :)) google playde gözükmüyorsa apk + data yoluyla indirebilirsiniz.
  • @AndroidWT cevabın için teşekkür ederim, apk olayını nasıl yaparım ne ederim inan hiç bilmiyorum. Real boxingide indirmek istiyorum ama ücretliymiş kartla falanda uğraşamam. Birde telefonum 16 GB lık Real Racing 3üde indirmek istiyorum ama 6 gb o oyun sanırım fazla yuksek oldugundan pek yonelemıyorum. Ama millete bakıyorum herkes indirmi Real racing 3ü Apk olayını ve real racing boyut hakkında aydınlatırsan sevinirim
  • Gerçekten çok güzel oyunlar deneyeceğim sağol ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

@AndroidWT cevabın için teşekkür ederim, apk olayını nasıl yaparım ne ederim inan hiç bilmiyorum. Real boxingide indirmek istiyorum ama ücretliymiş kartla falanda uğraşamam. Birde telefonum 16 GB lık Real Racing 3üde indirmek istiyorum ama 6 gb o oyun sanırım fazla yuksek oldugundan pek yonelemıyorum. Ama millete bakıyorum herkes indirmi Real racing 3ü Apk olayını ve real racing boyut hakkında aydınlatırsan sevinirim

Çok kolay kardeşim apk dosyalarını google'dan indiriyorsun rar dosyasıysa çıkarıyosun rar dan sonra telefonu pc'ye bağlayıp sd card'ın içine atıyosun.Sonra telefondan attığın yere gelip o dosyaya tıklıyosun ve telefon yüklemek için seni yönlendiriyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

@AndroidWT cevabın için teşekkür ederim, apk olayını nasıl yaparım ne ederim inan hiç bilmiyorum. Real boxingide indirmek istiyorum ama ücretliymiş kartla falanda uğraşamam. Birde telefonum 16 GB lık Real Racing 3üde indirmek istiyorum ama 6 gb o oyun sanırım fazla yuksek oldugundan pek yonelemıyorum. Ama millete bakıyorum herkes indirmi Real racing 3ü Apk olayını ve real racing boyut hakkında aydınlatırsan sevinirim

Hocam elbette gönül isterki oyunları orjinal alalım ama gel görki Türkiye gibi bir yerde hayat pahalı oyuna para vericek güç yok bende :)

Real racing olayına gelirsek datasi 1 gb felan oynadıktan sonra saveleri ilen olucağı en fazla 2-3 gb zaten bir zaman sonra sıkılacaksın :)

apk + data olayıda şöyle ; Örneğin Real boxing apk + data indir diye google aratıyoruz , 2 dosya iner genellikle biri obb dosyası diğeri ise apk dosyası , apk dosyasını kurduktan sonra Android > obb klasörüne atarsın olur biter pek zor birşey değil.

• hocam sağolasın cevapların için teşekkür ediyorum
  • sağolasın dostum cevabın için deniyeceğim
  • Arkadaşlar merhaba.
    Labyrinth 2 Lite oyunun full apk'sını bulabileceğim bir link var mı?
    Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

Arkadaşlar merhaba.
    Yardımcı olur musunuz?

Hocam Pm atıcam ama mesajları kapatmışsınız buraya yazarsam sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Yardımcı olur musunuz?

Hocam Mesaj kutumu kapatmamistim ama bi kontrol edeyim, bilgi icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 22 Ocak 2014; 10:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Yardımcı olur musunuz?

Hocam Mesaj kutumu kapatmamistim ama bi kontrol edeyim, bilgi icin tesekkurler

bu kullanıcı mesaj almak istemiyor diye bir yazı çıkıyor.
    quote:

http://galaxyminiturkiye.blogspot.com.tr/2013/02/labyrinth-2-full-apk-galaxy-mini-qvga-armv6.html?m=1

• güzel paylaşımlar takipteyim
  • çok iyi olmuş ara sıra bakarım
  • Teşekkürler Arkadaşlar , Bugün 1-2 yeni oyun eklerim.
  • eyvallah güzel konu
  • Konu çok yararlı hep üste kalsın takip

• Score ! World Goals ile iyi vakit geçiriyosun baya keyifli de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rodan

bana modern combat 4 ün düzgün apksını atabilecek varmı

Torrent kullanmasını biliyorsanız pm den link yolladım , ben burdan kurup oynadım.

@Burak9z Hocam dediğiniz oyunları deneyip En geç pazar gününe ekleyiceğim.

hocam torrernt linkini banada atarsan çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.