Şimdi Ara

2014 En İyi Otomobiller (Whatcar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whatcar 2014'ün en iyi otomobillerini seçmiş. Yalnız burda fiyatlara da dikkat edersek: Orda TL'ye cevirdiğimizde 1.2 TSI motorlu Octavia 52 Bin TL yani Turkıye ile aynı. Ama Dizel orda 55 bin TL iken burda 62 Bin TL. Yani fiyat politikasında Turkıyede kazık atma mantıgı sürüyor onu da belirtelim.

İşte 2014'un en iyileri:

http://www.whatcar.com/awards

• Hyundai
  • Benzin ucuzlasada dizele indirim yapsalar dicem güzel hayaller kurdum yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel burda pahalı değil avrupada ucuz.
    Çünkü fark yok. Olsada farketmez ya. Emekli maaşıyla geçinen adamlar 6.000CC lik jeep lere benzinle biniyo :D burası Turkiye orası avrupa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905

Dizel burda pahalı değil avrupada ucuz.
    Çünkü fark yok. Olsada farketmez ya. Emekli maaşıyla geçinen adamlar 6.000CC lik jeep lere benzinle biniyo :D burası Turkiye orası avrupa..

Valla hiçbişey anlamadım bu yorumdan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elletra951

quote:

Yani diyorum ki dizel araba burda pahalı değil orda ucuz nedenide avrupadaji benzin ve dizel yakıt farkı. Americada hiç fark yok 1 liraya benzin atıyolar mazot atıyolar o yüzden araba ha dizel olmuş ha benzinli olmuş pek fark yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elletra951

quote:

Yani diyorum ki dizel araba burda pahalı değil orda ucuz nedenide avrupadaji benzin ve dizel yakıt farkı. Americada hiç fark yok 1 liraya benzin atıyolar mazot atıyolar o yüzden araba ha dizel olmuş ha benzinli olmuş pek fark yok.

ya işte burda dizel pahalı diye aradaki farktanda kar edelim diye araba fiyatına geciriyolar zammı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Forumcuların çoğunun kullandığı araba seçilmeyince yorum da yapılmamış tabi
    Yan sanayi!! octavia yılın aile arabası seçilmiş. Biz tavsiye edince bayi diye yafta da yapıştırıyordu bazı dar zihniyetli statükocular.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

En komiği de ne biliyor musunuz beyler?

Audi A1 ile Ford Fiesta arasında yabancı ülkerin çoğunda 2.000 sterlin gibi bir fiyat farkı var. Türkiye'de ise bu fark 25-30.000TL'lere dayanmış durumda.

Sonra da bayi karlarından bahsettiğimizde, 'onlar sıfır araçtan kar etmiyor, en fazla 500-1000 tl kar ediyorlar' diyenler çıkıyor..
  • quote:

Audi A1 ile Ford Fiesta arasında yabancı ülkerin çoğunda 2.000 sterlin gibi bir fiyat farkı var. Türkiye'de ise bu fark 25-30.000TL'lere dayanmış durumda.

BMW Audi Mercedes diyince bizim ulkede psikolojik olarak araba fiyatı artıyor nedense. Lamborghini'nin traktör üreticisi olduğunu bilseler bunlar olmazdı sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Sonra da bayi karlarından bahsettiğimizde, 'onlar sıfır araçtan kar etmiyor, en fazla 500-1000 tl kar ediyorlar' diyenler çıkıyor..

Bayiler araç başına 500 veya 1000TL kâr yapıyor diyenlere çok gülüyordum ama sıkıldım artık. Bir bayinin, bir arabadan o da; ''B segment boş donanımlı'' net kârı en az 4000TL civarıdır. Bu örnek tıpkı şuna benziyor, Türkiye'de cep telefonu satan firmalar telefon başına 50-60TL kâr yapıyor.

40-50 liralık donanımı 400-500 liraya verdiklerini de düşünürsek zaten fazla söze gerek yok herhalde, ama gerçekten sıfır araçtan bayilerin kar etmediğini düşünenler var, ciddi ciddi var yani Öyle bir inanmışlar ki bazen takdir ettiğim oluyor

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Arz talep meselesi maalesef talep bu kadar olmasaydı bmw ve mercedes fiyatları da bu kadar olmazdı. Kazık yiyeceğine bile bile alırsa olacağı bu...

• Bu whatcar ın bide kullanılmış araba bölümü var. Orda da 2. el araçlar hakkkında bilgi veriliyor. Onu da 2. el araç alacaklara tavsiye ederim. Used Car bölümüne tıklamanız yeterli
  • Bi passat etmezler ama olsun.
  • quote:

audi'nn yüz karası bir model hatta titanium kahverengi iç döşemeli fiestayı tercih ederim boş A1'e
  • objektif gibi bizim dergilerde rastladığımız tuhaflıkları yok.

• Doğuş otomotivi boşuna en iyi distr seçmediler en iyi kaz yolan elemanlari turkiyede

• Araba fiyatlarını dışarı ile kıyaslarken adamların maaşını da göz önüne alın. Yoksa yanılgıya düşersiniz. Oradaki fiyatı kura göre tl ye çevirdiğinizde buradaki fiyata yakın fiyat çıkıyor, siz de diyorsunuz ki aslında biz pahalı almıyoruz bak ingilterede de 50 bin tl arabanın fiyatı.

Hayır öyle değil. Ben burada 2500 lira maaş alıyorum 50.000 lira veriyorum arabaya. Adam orada 2500 sterlin maaş alıyor 16.000 sterlin veriyor. Asıl olay bu. Fiyat karşılaştıracaksanız siz burada kaç aylık(yıllık) maaşınızla araba sahibi olabiliyorsunuz, ingiliz birisi kaç aylık maaşıyla araba sahibi olabiliyor, ona bakın.
  • Araç fiyatları benzin ve dizel açısından karşılaştırılmış yoksa siz zaten haklısınız ancak üretmeyince pahalı biniyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.