Şimdi Ara

2014 FİESTA ALANLAR,ALMAYI DÜŞÜNENLER VE DİĞER FİESTA KULLANICILARI BİR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese öncelikle slm bi kaç aydır sıfır araba almayı düşünüyorum kısmetse haziran sonu gibide almayı planlıyorum düşündüğüm araçların başında yeni fiesta geliyor.Sorum şu formu bayağı inceledim ve fiesta ile ilgili inanılmaz olumsuz eleştiriler gördüm yok direksiyondan ses gelmesi,arka bagajdan ses gelmesi (ustalar çözüm bulamayıp geçiştiriyorlarmış her nedense ),ön göğüsten ses gelmesi,sağ arka kapıdan ses gelmesi, kapı eşiklerinin boyalarının dökülmesi vs gibi bir sürü yazı okudum ki birden 0 fiesta mı araştıryorum yoksa 1990 broadway mi anlamadım gerecekten şaşırdım bu sorunlar kullananlar tarafından varmı (kronik mi) yoksa kişisel kullanıma bağlı olarak mı meydana gelio resmen arabadan soğudum başka marka inceliyeceğim artık o kadar moralim bozuldu ki fiestada kesin karar kılmışken bunları görünce neyse cevaplar için şimdiden tşk ler.

• 3 kuzen kullaniyoruz 2013 model. Ben alti ay oldu alali ama dediginiz sorunlar yok acikcasi. Kuzenimin biri 1.5 yildir kullaniyor dediginiz sorunlar olaaudo eger muhakkak haberim olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki dizel mi benzinli mi kullanıyorsunuz yakıttan memnun musunuz
  • Benzinli kullaniyorum. Aracim 1.25 82ps. Yakit olarak suan biraz fazla 35 kurus yakiyor sehir ici. Ama duser bu yakit. Aracim 3000 binde. Kuzeniminki 18000 oldu s.ici 30 krsa dustu. Suan uzun yoldada benim arac 25.26 kurud yakiyor. Ama 2013 model araclar icin kotu yorum yapmak icin erken. Acikcasida kullanan kisiye bagli birazda. Kapiyi ahir kapisi gibi kapatanlar var. Traktor sanip tarla bahce gidenler var. Ama ben memnunum kim ne derse desin kafamda rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, nisan 2013 den beri yeni fiesta kullnıyorum yaklaşık 19.000 km yol yaptım, bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım, tavsiye ederim (önceki araçlarım , 2006 gp, 2004 plo, 2005 corsa, 2005 getz, 2007 fiesta ve hepsi de dizeldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmb

Merhaba, nisan 2013 den beri yeni fiesta kullnıyorum yaklaşık 19.000 km yol yaptım, bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım, tavsiye ederim (önceki araçlarım , 2006 gp, 2004 plo, 2005 corsa, 2005 getz, 2007 fiesta ve hepsi de dizeldi)

aracınız otomatik mi? biraz sert kalkışlarda araçta sarsıntı ve avans vurması(kötü benzine denk geldiğinizde motorun sanki çok dik bir yokuşta yığılması, sanki yarım debriyaj kalmış gibi) meydana geliyor mu?
  • aracım manuel, dizel otomatik seçeneği bildiğim kadarıyla yok bahsettiğiniz sıkıntıları hiç yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.