Şimdi Ara

2014 GOLF mü COROLLA mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu devirde 5 ileri manuel araç mı kaldı golfün manuelinin 5 ileri olduğunu görür görmez soğudum araçtan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effe82

Arkadaşlar bu devirde 5 ileri manuel araç mı kaldı golfün manuelinin 5 ileri olduğunu görür görmez soğudum araçtan.

Golf Manuel 6 ileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dün beraber baktık 5 ileriydi bi gecede 6 ileri yaptılarsa bilemem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrass34

quote:

Arkadaşlar bu devirde 5 ileri manuel araç mı kaldı golfün manuelinin 5 ileri olduğunu görür görmez soğudum araçtan.

Golf Manuel 6 ileri

Hangi tdi golf 6 ileri ?

Tsi 6 ileri karistiriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Bugun corollayı test ettik uzın bir sure.4 kişi klima açık baya bir zorladık aracı.herhangi bir boğulma veya çekememe durumuyla karşılaşmadık arkadaslar.zaten uçsun kaçsın diyede beklemiyoduk.malum motorun gucu belli.çok dik bir yokuşta dur kalk yaptık araç banamısın demedi.belkide benim eski aracım 1.3 astra oldugundandır artık çok büyük beklentilerim yoktu motordan.hız yapan biride değilim.golf testi yapamadık cunku bayide dsg olan vardı manuel yoktu.şuan için corolla bir tık daha önde benim için.önümüzdeki bir iki gun daha dusunup son kararımı vericem inşallah yeni corollası olupta memnun olmayanlar varsa dusuncelerini almak isterim.teşekkurler...

Corolla için ne kadar fiyat aldınız acaba? Bazı bayiiler güzel indirimler yapıyor. Liste fiyatından 3-4 bin lira indirim yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.

• Çabuk sıkılıp, sık araç değiştiren birinin sıfır alması bence mantıksız. 10 bini geçmemiş ikinci ellere bakmak daha iyi. Bu mantıkla sıfır golf alacağıma düşük kilometrede v40 bakardım.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    2014 Corolla 1.4 Dizel Otomatik Advance için ÖTV siz 49 TL fiyat verdiler yetmedi 120 liralık bagaj havuzunu da hedaye teklif ettiler.
    Mutluluktan halay çektik
  • 75.500 liste fiyatı vardı , park sensoru+cam modulu+yan çıtalar+ayna modulu hepsi birlikte 73.000 fiyat verdiler.
    @commandx

V40 iyi güzel hoş ama ikinci eli bile benim için yüksek fiyatlı ve alırken nasıl güvenicem galericiye,Hiç uğraşmak istemem açıkcası :)
    @gyradel
  • peşin hüküm verme biri dolu diğeri boş diye. git bayiye test sürüşü yap aracı en az 10-15 dakika kullan.
    Aklına gelebilecek her fonksiyonunu kullan değerlendir kendi kendine.

Yerinde olsam GOLF alırdım. VW kalitesi her zaman bir adım öndedir.
  • quote:

75.500 liste fiyatı vardı , park sensoru+cam modulu+yan çıtalar+ayna modulu hepsi birlikte 73.000 fiyat verdiler.
    @commandx

V40 iyi güzel hoş ama ikinci eli bile benim için yüksek fiyatlı ve alırken nasıl güvenicem galericiye,Hiç uğraşmak istemem açıkcası :)
    @gyradel

Piyasa şartlarına göre fena fiyat değil bence. Dizel otomatik sedan dedin mi fiyatlar uçuşa geçiyor ülkemizde. Corollanın fiyatı rakiplerine göre daha rekabetçi.

Renault fluence edc 77.500,
    jetta highline dsg 89bin
    octavia elegance dsg 78bin

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: ultrass34

quote:

Golf Manuel 6 ileri

Hangi tdi golf 6 ileri ?

Tsi 6 ileri karistiriyorsunuz.

Doğrudur benim arabam TSİ 6 ileri ordan karıştırmış olabilirin

• Bizimkiler de nihayet 2014 Golf 1.2 TSI DSG COmfortline + Sürüş Konfor Paket + Bluetooth ÖTV siz 48 liraya almışlar bugün
  • hayırlı olsun bize de tasası düşmez artık inşallah...
  • quote:

Bugun corollayı test ettik uzın bir sure.4 kişi klima açık baya bir zorladık aracı.herhangi bir boğulma veya çekememe durumuyla karşılaşmadık arkadaslar.zaten uçsun kaçsın diyede beklemiyoduk.malum motorun gucu belli.çok dik bir yokuşta dur kalk yaptık araç banamısın demedi.belkide benim eski aracım 1.3 astra oldugundandır artık çok büyük beklentilerim yoktu motordan.hız yapan biride değilim.golf testi yapamadık cunku bayide dsg olan vardı manuel yoktu.şuan için corolla bir tık daha önde benim için.önümüzdeki bir iki gun daha dusunup son kararımı vericem inşallah yeni corollası olupta memnun olmayanlar varsa dusuncelerini almak isterim.teşekkurler...

hocam sedan ise octaviaya da bakmadan alma. fiyatları uygun.
    başarılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

hayırlı olsun bize de tasası düşmez artık inşallah...

Teşekkür ederim.
    Ama ben 4 lira daha verip 52 liraya 2013 Insignia 1.6 Ecotech 170PS AT Edition Elegance almalarını çok istiyordum...
  • Kesinlikle GOLF...!!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsa Golf tercih ederdim. Corollayı inceledim. Golf'deki çekiş gücü ve tork yok.

Civic neden düşünmüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.