Şimdi Ara

2014 KPSS ÖNLİSANS-LİSE SORU PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ben yarın yapılacak lise KPSS sine girmeyi planlıyorum taze YGS bilgimle, vatandaşlık soruları ve güncel olaylarla ilgili olduğuma güvenerek. Peki bugünkü sorular nasıldı ? Bir kaç örnek verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç bişeyine güvenme bence sınav kol gibiydi
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sınav 2006'daki gibi kolaydı.tabi ki bilen ve çalışana. Mat biraz kasvetliydi o kadar.basarilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilmik54 H kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuza teşekkürler peki genel kültür bağlamında neler sordular güncelden ? Kimi kolaydı diyor kimi zor diyor kafam karışık ilk deneyimim olucak bilgiler hala kafamda duruyorken sizce bi 60-70 alır mıyım ? İlk seferden atanacağımı falan düşünmüyorum tabi bi de düz mezunum meslek lisesi olaydı iyiydi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel yetenek kolaydı ama genel kültür babalar gibiydi tabi çalışmamıştım onuda hesaba katarak söylüyorum
  • sınav bence gayet normal bir sınavdı ben bu sene dgs ye hazırlanmıstım matematik soruları için ihtiyaçın kpss deneme sorularını çözüyodum inanın soru tipleri çok benzerdi

yalnız matematik soruları zaman alıyordu benim matematikte 5 tane bosum var ( geo olmadı için 3 ü gitti zaten ) 20 nete yakın bişiy bekliyorum türkçesi zor değildi aynı dgs

türkçesi gibiydi mantık sorusu biraz urastırdı sadece bir tablo çıkarabildim ama doğrudur diye tahmin ediyorum dgs de tarih ve coğrafya olmadığı için onlar hakkında çok az bilgi

biliyodum ancak onlarda aynı ihtiyaçın tarihi ve coğrafyasına benziyordu biraz çalışan için rahatlıkla kazanılabilecek sınavdı bide ben kafa rahat girdim sınava bi yere

yerleştiğim için oda çok çok önemli özellikle matematikte stres varsa problem tarzı soruları çözmek zorlaşır giren arkadaşlara hayırlısı olsun diyorum bu senenin en normal sınavı

buydu dgs matematiği bundan çok daha fazla zordu ALES ten bile zordu ( bizzat ales sınavına girenlerden bilgi aldım ) bu seneki gerek lisans kpss si gerek dgs gerek ales i kıyaslarsak bu sınav normal di matematikten aklında soru kalanlar birlikte soruları cevaplıyabiliriz

• dexlab kullanıcısına yanıt
    Genel kültürde nasıl yapıyorlar bilmiyorum da accayip sorular geliyor kpss lisans zamanında da sorularla ilgilenmiştim abim girmişti hiç temeli yoktu çünkü askerden gelmişti bi de 54 almıştı. Ben yarın yapılacak olan sınavdan 70 bilemedin 65 alsam kendimi başarılı olarak nitelendiricem

• lordwalmax kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkürler ayıptır sorması dgs de hangi bölümden nereye geçiş yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emonetti -- 27 Eylül 2014; 16:41:54 >
  • dgs cidden zordu bu matematik soruları yanında çerez kaldı dgs de stres te vardı tabi fazla çözememiştim.
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    Shangay 6'lısını+ferhan ozpetek'i gibi şeyler sormuşlar. Bunun dibi yok.1000 tane şeyi ezberleyemezsin.şansına artik duyduğun veya bildiğin yerden gelirse puanına katkısı olur.tekrar başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexlab kullanıcısına yanıt
    aslında çokta kolay sorular değil zaman alıyor biraz ama dgs nin yanında dediğin gibi çerez kalıyor :)
  • güncel neler çıktı arkadaşlar zoru kolayı boşverin aklınızda kalanları herkez yazabilirmi buraya
  • fatihyuksel20 F kullanıcısına yanıt
    Hocam başka konularda yazmışlar soruları ordan bakabilirsiniz benim konuya gerek kalmadı pek
  • Tarihte açıkçası çok detay sormuşlar gibi.. Aslında detay da pek denmez ama genel konuların dışına çıkmışlar gibi geldi bana. Güncel konularda da o kadar isim mi sorulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.