Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42LB620V ile 49LB620 lerin fiyatı düşmüş ne dersiniz bu ürünü kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz

Smart tv yokmuş o ne oluyor ?

Wifi yokmuş birde o o kadarda önemli değil

Miracast varmı bu cihazlarda

Birde TV yayınını kayıt varmı
  • 47LB6700 kullanan arkadaşlar bu tv den memnunmusunuz.
    Led tv alacağım lg 47LB6700 ile vestel 47pf9090 Arasında kaldım.Bugün bir mağazaya sordum kesinlikle LG dedi.Vestel çok ısınıyor ve LG nin görüntüsü daha iyi dedi.Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER.
  • merhaba arkadaşlar. bende 47lb652 tv mi satıp 55ub850 tv adım. benim amacım bilgisayarda kullandığım için piksellerin daha iyi olması. ikin gündür kullanıyorum sorun yok Allah a şükür.
    forumda ingilizce türkçe filmlerin ses dili değiştiği zaman ses kesiiliyor gibi sorunlar yazmıştı bazı arkadaşlar ama ben denedim gayet güzel çalışıyor ses kesintisi falan yok.
    bilgisayarda kullandığım için sanırım 4k bir ekran kartı edinmem gerekecek. bilgisayar kullanımında görüntüler 100 üzerinden 80 notu hakediyor. ama kaliteli bir hdmi kablo ile belki daha iyi sonuç alabnilirim.
    3d olayı gayet güzel 2 gözlük yetmiyor kavga çıkıyor evde 4 adet daha almak gerekecek zira pasif gözlükler oldukça ucuz ve ulaşılabilir.
    sihirli kumandaya bayıldım sesle arama yaparak hem web sayfalarında hemde youtube de gezinirken çok faydalı oluyor.
    hd kanallarda gayet başarılı olan televizyon sd kanllarda bu başarıyı göstermiyor. umarım hd kanal sayısı artar zira 4k ya geçene kadar biz bu tv leri atarız gibime geliyor.
    son olarak benim televizyonu almamla birlikte trt 4k yayına başladı ve bende deneme fırsatı buldum, yayını gayet güzel gösteriyor fakat ekranın en altında bir kalem çizgisi kadar ince bir beyaz çizgi var, bu sadece trt 4k yayınınjda var. acaba yayından mı yoksa tv nin başarısızlığımı bilemiyorum diğer kanallarda böyle bir sorun yok. çok düşünerek aldığım 55ub850 tv yi bu fiyat aralığında alacak arkadaşlara rahatlıkla tavsiye edebilirim. LB serilerinde ekranda bulutlanmalar var dikkat etmenizi tavsiye ederim.

• merhaba arkadaşlar;
    bende 850v tv aldım 1 buçuk ay önce...herkes çok daha farklı konuları tartışıyor ama benim çok basit bir sorum olacak bu tv'nin kapatma tuşu nerde ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml10

merhaba arkadaşlar;
    bende 850v tv aldım 1 buçuk ay önce...herkes çok daha farklı konuları tartışıyor ama benim çok basit bir sorum olacak bu tv'nin kapatma tuşu nerde ? :)

Ön panelde LG logosunun altında joystick var.onu tıklayın. .ses kanal ve açıp kapama tuşu orda.kumandayı soruyo olamazsınz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar.. Arkadaşlar 55LA965V UHD televizyonum var fakat TRT 4k test yayınını açmıyor.. Sadece ses var. 30p mi 60p mi nemiş öyle bir olay var. Bu konuda yardımcı olabilecek bu kanalı açmamı sağlayacak bilgi verebilecek kimse var mı ? Yardımınızı bekliyorum.. İlla 4k destekli recevier mi almamız gerekiyor? O kadar para boşa mı gitmiş olacak anlam veremedim.. Madem açmayacak neden UHD olarak satılıyor bu tv..
  • ersber kullanıcısına yanıt
    Yazılımını güncelle ve H.265'i destekleyip-desteklemediğine bak. Son olarak frekansının doğruluğunu teyid et. UC970V'de problemsiz seyredebiliyoruz.

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    yazılım güncel.. H.265 destekleyip-desteklemediğine nereden bakabilirim?
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    tv nin özelliklerinde bu var ;

HEVC(High Efficiency Video Coding) Desteği : Var (4K HEVC 30p)

frekansta bu;

12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon, 15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4

bu hevc olayında 60p olayı mı ne varmıs o ne oluyosa anlamadım tam olarak..
    Muhtemelen H.265 kodek problemi. Donanım olarak destekliyorsa yeni çıkacak yazılım güncellemeleri ile düzelebilir. LG internet sitesinden soru gönderirseniz cevap geliyor. Hafta arası telefonla veya müşteri hizmetleri ile online yazışarak da sorabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 22 Şubat 2015; 0:01:21 >
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    aynı tv'den bahsediyoruz değil mi? yahu her tarafına baktım logonun orayada dahil yok
    4K HEVC 60p yok
    4K HEVC 30p var

Usb 3.0 var
    Hdmi 2.0 yok diye biliyorum.

diğer kullanıcılara sormak gerekir. usb 3.0 ve youtube hariç 4k izleyebiliyorlar mı diye.
  • kml10 K kullanıcısına yanıt
    Farklı model kullanıyorum ama logonun arkasına doğru parmağınızı uzatırsanız 4 yönlü joystick tipi tuş olması lazım. (Tv'nin önünden gözükmüyor. Arkaya gizlenmiş konumda).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 22 Şubat 2015; 9:16:44 >
  • quote:

aynı tv'den bahsediyoruz değil mi? yahu her tarafına baktım logonun orayada dahil yok

Evet 55 ub850v sahibiyim.elinizi sokun logonun arkasına,altına mıncıklayın

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    tv'de ellemediğim bi ora kamıştı ulan ne kadar düşündüler acaba bunu... insanlık için küçük benim için büyük bi adım oldu eyvallah:)
  • quote:

tv'de ellemediğim bi ora kamıştı ulan ne kadar düşündüler acaba bunu... insanlık için küçük benim için büyük bi adım oldu eyvallah:)

üstü zeka ödüllü biri tasarlamış..halletmene sevindim

Yazılımın güncel olduğunu güncellemeyi kontrol ederekmi yoksa lg nin sitesine girerekmi anladınız bilmiyorum.
    Bende la970V var şu an otomatik gelen güncellemeyle sitesindeki güncelleme numaraları farklı.
    Buradaki konuyla ilgili sayfalardan birine yazmıştım. Güncelleyen varsa yassın diye.
    Sizin televizyonla benimkine yeni güncelleme orada var.
    Fakat kurduğunu söyleyen bir arkadaş sonuç alamadığını yazmıştı.
    Yine bir yerlerde okumuştum yakın zamanda.
    ub850 tvler bir güncelleme yaptıktan sonra 4k göstermeye başlamış.
    Daha sonra la modeller içinde yazılım çıkartacaklarmış.
    Ama tabi bunların hepsi şu an ihtimal.
    Ayrıca benimki sadece TÜRKSAT 4k hevc değil aynı zamanda hotbird 13 deki test yayınını da göstermiyor.
    Oradada sadece ses var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curacura -- 22 Şubat 2015; 15:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curacura

Yazılımın güncel olduğunu güncellemeyi kontrol ederekmi yoksa lg nin sitesine girerekmi anladınız bilmiyorum.
    Bende la970V var şu an otomatik gelen güncellemeyle sitesindeki güncelleme numaraları farklı.
    Buradaki konuyla ilgili sayfalardan birine yazmıştım. Güncelleyen varsa yassın diye.
    Sizin televizyonla benimkine yeni güncelleme orada var.
    Fakat kurduğunu söyleyen bir arkadaş sonuç alamadığını yazmıştı.
    Yine bir yerlerde okumuştum yakın zamanda.
    ub850 tvler bir güncelleme yaptıktan sonra 4k göstermeye başlamış.
    Daha sonra la modeller içinde yazılım çıkartacaklarmış.
    Ama tabi bunların hepsi şu an ihtimal.
    Ayrıca benimki sadece TÜRKSAT 4k hevc değil aynı zamanda hotbird 13 deki test yayınını da göstermiyor.
    Oradada sadece ses var.

Hevc demek 4k yayın demek değildir.hevc codec in genel adıdır.eski tip sıkıştırma hevc264 idi ama artık eskidi.bu kadar büyük boyutlar artık hevc265 ile yayınlanıyo.asıl 4 k codec 265 olandır.belki trt4k bu codeci kullanıyodur sizin tvniz hevc264 çalıştırıyosa açmıyo olabilşr.bu demek oluyoki siz sadece 30 fps oynatabilirsiniz 60 a çıkamazsınız.hele ki yayın veya media nız hevc265 kullanıyosa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_bee -- 22 Şubat 2015; 16:13:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar çok acil yardım edebilir misiniz 55UB830V tv'de bölgeyi Almanya olarak değiştirdikten sonra tüm kanallar sıfırlandı internetten kanal listesi indirdim yüklüyorum %100 olduktan sonra error veriyor yüklenemedi diye. Ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar 1000-1509 arasi uydu alıcısı olan wifi smart ve 3d si olmayan bir televizyon önerenilir misiniz?
    40-42 inç olması yeterli

Simdiden tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.