Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
46
Favori
263.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Orijinalden alıntı: crasy

quote:

bence 670v alın zira direct led kullanıyor ve 700 hz ile 1000 hz arasında fark yok. gerçek panel tarama hızı 100hz zaten ikisinde de. ayrıca 730v 800 hz bildiğim kadarıyla ve ikisi de direct led kullanıyor. fark yok denecek kadar az.

edge led almayın derin köşelerden aydınlatma sağlar bu modeller. o nedenle parlaklık düzgün bi şekilde dağıtılmaz bazı yerlerde kararmalar olur ekranda. ha direct led olduğunda da köşelerde kararma sorunu oluyor bu kez de ama edge led kadar rahatsız edici değil en azından

Hocam peki tv geldiğinde servise sadece ölü piksel testi yaptırsam yeterlimi başka bir test yaptırmama gerek varmı yada şöyle sorayım tvde ne çıkarsa iade edeyim :)

ölü piksel ve banding testi yaptırın. tv de youtube a girin banding test diye aratın bir çok video var öyle ordan gölgelenme olup olmadığa bakın. gölgelenme kesinlikle olacak olmaması çok çok zor sadece çok fazla var mı yok mu ekranın ne kadarını kaplıyor ona bakın çoksa iade etmeye çalışın

onun haricinde servise bir de kutudan ilk açan siz misiniz onun testi var. çalışma saatini kaydediyor tv. servise sorun çalışma saati 0 mı gözüküyor bakabilir misiniz diyin baksınlar. kutudan ilk açanın siz olduğuna da emin olabilirsiniz o şekilde.

Ben işteyken gelip kurmuşlar hocam aramıştım ctsi gelin diye cuma anladılar heralde şuan izliyorum sıkıntı yok gibi çalışma saatine baktım 1 yazıyodu ztn 1saat fln kullanmışımdır şimdi 4 yazıyo tvde ses çok hoşuma gitti youtube'dan 3d video izledim başarılı dsmart kullanıyorum başta hd kanallarda görüntü hoşuma gitmedi bi kaç ayar yaptım şimdi gayet güzel banding testine bakayım bi çok sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca bende sürüm 04.41.32 gözüküyor güncelleme bulamadı son sürüm bumudur xperia z2 telefonumu görüntü aktaramadım mirecast olayı nasıl oluyor daha önce kullanmadım hiç bi el atın üstadlar

• panel bilgileri güvenli diğer bilgilerde hata olabiliyor hevc - hdmi 2.0 usb 3.0 bilgileri karışık
  • Sony 55x9005 sizin tv bu hocam lg 65ub980v yi bende aldim 4 gün sonra iade ettim tv içler acısı 50 mt ve üzeri salonda kullanilir daha altinda kör olma riski var duvara asma aparatı 400 tl diğer aparatlar olmuyor hoparlörleri yüzünden ayrica tv nin renk kalitesi hareketli sahnelerde sallanmasi ve banding sorunu çok fazla uzak durun derim işin komik tarafi lg servis le muhattab olmak zorunda kalirsaniz xanax bile sizi kesmez ...

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler hocam ancak 7000-8000 TL verip 55" alacaksam 2015 OLED'leri bekler onlardan alırım. Sony'nin fiyatları aşırı uçuk. Batacaklar bu yüzden. Kaç senedir TV işini bırakacağız deyip duruyor. Bu fiyatlara satacağına kapatsın daha iyi zaten.

Ya da 55" alacaksam gider 1.700 TL'ye alırım LG'yi, bütün sorunlarını da sineye çekerim.

• Valla hocam keşke dediğin gibi olsa o banding yokmu o banding fena fena haaa hiç bilmesek mutlu mesut izleriz de bir kere göze battimi tamam yandin ki ne yandin paranoyak oluyorsun nerde tv görsem pür dikkat banding varmi bulut varmi bakıyorum yalniz bu samsung ve lg lerin durumunu ve sony nin renk kalitesini görünce sony fiyatlari gayet normal bence...

• LG 55UC970V'yi incele. Kullanıyorum ve memnunum. Şu anda kampanya ve haftasonu indirimi ile fiyatı makul seviyelerde.
    4.638 TL + 100 TL. World Puan Hediye:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 7 Mart 2015; 15:46:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence 670v alın zira direct led kullanıyor ve 700 hz ile 1000 hz arasında fark yok. gerçek panel tarama hızı 100hz zaten ikisinde de. ayrıca 730v 800 hz bildiğim kadarıyla ve ikisi de direct led kullanıyor. fark yok denecek kadar az.

edge led almayın derin köşelerden aydınlatma sağlar bu modeller. o nedenle parlaklık düzgün bi şekilde dağıtılmaz bazı yerlerde kararmalar olur ekranda. ha direct led olduğunda da köşelerde kararma sorunu oluyor bu kez de ama edge led kadar rahatsız edici değil en azından

Hocam peki tv geldiğinde servise sadece ölü piksel testi yaptırsam yeterlimi başka bir test yaptırmama gerek varmı yada şöyle sorayım tvde ne çıkarsa iade edeyim :)

ölü piksel ve banding testi yaptırın. tv de youtube a girin banding test diye aratın bir çok video var öyle ordan gölgelenme olup olmadığa bakın. gölgelenme kesinlikle olacak olmaması çok çok zor sadece çok fazla var mı yok mu ekranın ne kadarını kaplıyor ona bakın çoksa iade etmeye çalışın

onun haricinde servise bir de kutudan ilk açan siz misiniz onun testi var. çalışma saatini kaydediyor tv. servise sorun çalışma saati 0 mı gözüküyor bakabilir misiniz diyin baksınlar. kutudan ilk açanın siz olduğuna da emin olabilirsiniz o şekilde.

Ben işteyken gelip kurmuşlar hocam aramıştım ctsi gelin diye cuma anladılar heralde şuan izliyorum sıkıntı yok gibi çalışma saatine baktım 1 yazıyodu ztn 1saat fln kullanmışımdır şimdi 4 yazıyo tvde ses çok hoşuma gitti youtube'dan 3d video izledim başarılı dsmart kullanıyorum başta hd kanallarda görüntü hoşuma gitmedi bi kaç ayar yaptım şimdi gayet güzel banding testine bakayım bi çok sağol hocam

Youtube da 3d video acamadim. Lg 42lb670 var bende. Önerdiğiniz video linkini yollarmisiniz? Teşekkürler

• ericponti E kullanıcısına yanıt
    Demo 3D[SBS] (HD : 1080P):
    YouTube
    Demo 3D[SBS] (HD : 1080P)
    http://youtu.be/u0hmMt5znX0

Bu linktekini izledim sıkıntı olmadı

• quote:

Demo 3D[SBS] (HD : 1080P):http://youtu.be/u0hmMt5znX0
    Bu linktekini izledim sıkıntı olmadı
    teşekkürler dostum

• arkadaşlar bende 49ub830v var tv de usbden film açıyorum fakat alt yazılar görünmüyor uzantısı srt de sub da olsa aynı isimde olsa görmedi :S
  • arkadaşlar bu son gelen güncellemeden sonra tv nin bekleme ışığı kapanmıyor kapalı ayarı seçili olmasına rağmen tv LB730
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

arkadaşlar bu son gelen güncellemeden sonra tv nin bekleme ışığı kapanmıyor kapalı ayarı seçili olmasına rağmen tv LB730

Bizim modelde ne gibi değiliklikler gözünüze çarptı?

• merhaba arkadaşlar , 60LB870v modeline sahibim.Sorum lb serisini ps4 ile kullanan arkadaşlara olacak.En iyi oyun performansı için tv'yi oyun moduna aldıktan sonra kendiniz küçük ayar dokunuşlarında bulunuyor musunuz?Yoksa oyun modunun standart halini çok kurcalamamak mı lazım? Dinamik Kontrast/Gama/gürültü önleyici vs vs vs gibi....
  • mr.nako kullanıcısına yanıt
    730 kullanıyorum kurcalamaman en doğrusu o bütün görüntü iyileştirmelerini kapatıyor ki input lag en düşük seviyeye insin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

arkadaşlar bu son gelen güncellemeden sonra tv nin bekleme ışığı kapanmıyor kapalı ayarı seçili olmasına rağmen tv LB730

Bizim modelde ne gibi değiliklikler gözünüze çarptı?

herhangi bir değişiklik gözlemleyemedim hocam bu arada o bekleme ışığı belirli bir dakikadan sonra kapanıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

merhaba arkadaşlar , 60LB870v modeline sahibim.Sorum lb serisini ps4 ile kullanan arkadaşlara olacak.En iyi oyun performansı için tv'yi oyun moduna aldıktan sonra kendiniz küçük ayar dokunuşlarında bulunuyor musunuz?Yoksa oyun modunun standart halini çok kurcalamamak mı lazım? Dinamik Kontrast/Gama/gürültü önleyici vs vs vs gibi....

Bende UB serisi mevcut.ps4 ile orginal game modeda oynuyorm.hiç değiştirmedim bi bidkleri vardır diye.şu aralar order 1886 oynuyorm.oyunun zaten kendisi karanlık game mode da braz daha cansızlaşıo ama yapcak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

merhaba arkadaşlar , 60LB870v modeline sahibim.Sorum lb serisini ps4 ile kullanan arkadaşlara olacak.En iyi oyun performansı için tv'yi oyun moduna aldıktan sonra kendiniz küçük ayar dokunuşlarında bulunuyor musunuz?Yoksa oyun modunun standart halini çok kurcalamamak mı lazım? Dinamik Kontrast/Gama/gürültü önleyici vs vs vs gibi....

Game Modu dan cikarirsan Game mode (user) oluyor ve input lag tektar yukseliyor,game mode da tv lerimiz 41ms.

• Game mode un olayi muhtemelen resim uzerinde hic oynama yapmadan direk panele gondermesidir. Siz ayar yaparsaniz uzerinde ugrasacagi icin input lag yukselir. (Tamamen tahmindir :))

• Arkadaşlar bir kaç gündür tv arayışı içerisindeyim nereye gitsem birbirlerini kötülüyorlar herkes istediği malı satma derdinde. 65" ve 60" tv almayı düşünüyorum 4K olsun istiyorum.
    şuan için LG 65UB980V Ultra HD 3D Smart LED TV almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
    6.500TL +300 Hediye çeki+ LG NB2540 120W 2.1 Sound Bar Ev Sinema Sistemi Hediye
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.