Şimdi Ara

#2014#LISANS MEZUNLARI KPSS GK-GY GRUBU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
23
Favori
54.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tırsmaya başladım ya.Ah şu işlem hatası yapmadan bitirsem matematiği.Kontrol ettiğimde mutlaka işlem hatası buluyorum ama her zaman kontrol etmeye vakit kalmıyo tabi.
  • Ben de spor olsun diye gireceğim sınava, herkese başarılar.
  • Ben de bu sene 1 aylık çalışmayla spor amaçlı gireceğim. Bakalım hayırlısı. Umarım herkes hakettiği puanı alır.
  • Arkadaşlar bugün cuma ve güzel gün umarım herkes çalışmasının karşılığın alır bu son gün neler yapacaksınız acaba deneme çözsemmi bişeyler önerirmisiniz dersaneninde son bi denemesi vardı evdemi çözsem kurstamı acaba :)
  • Askerlikten dolayı fazla çalışamadık ama yinede şansımı deneyeceğim. Tüm arkadaşlara başarılar, inşallah herkes çalışmalarının karşılığını alır.
  • Bir kaç güncel olaya bakıp Almanya-Fransa maçını izlemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Bir kaç güncel olaya bakıp Almanya-Fransa maçını izlemeyi düşünüyorum

Maç hangi kanalda
  • Hadi bakalim pdf cikti aldim yarini bekliyorum ..daha kadro.acilip acilmayacgi beli deil ama 90 hedefim olacak tabi 90 icin umudum yok ama baklaim en kotu igtimal hazirlik olur deneme olur bu sinav 2016 icin

Herkese basarilr
    Cikti almamiz yetiyor degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınava hazırlanmak için 15 kasımda işten çıktım.O günden beri çalışıyorum.İnşallah kimsenin emeği boşa gitmez.Hedef 100+ net veya 90+ puan.Bölümüm kimya ama düz memurluğa da razıyım
  • Trt1 sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Bu sınava hazırlanmak için 15 kasımda işten çıktım.O günden beri çalışıyorum.İnşallah kimsenin emeği boşa gitmez.Hedef 100+ net veya 90+ puan.Bölümüm kimya ama düz memurluğa da razıyım

100 mü huu inş olur ya dostum valla helal olsun bende şu an deneme çözüyordum alıştım vazgçeemiyorum
  • Sınava hiç çalışmadım KPSS kitabı bile almadım. Neler çıkıyor bilmiyorum. Tek bir soru çözmeden gireceğim. Bakalım ne olacak.
  • Sınav da basarılar arkadaslar
  • Allahım bu güzel aylarda herşeiyn hayırlısını versin halen özetleri okuyorum :)) umarım emeklerimiz boşa çıkmaz
  • Herkese başarılar.. Bir hatırlatmada benden: bozuk para götürmeyin sakın sıkıntı çıkar:)
  • Son günlerde çok çalışmak sanki hiç bişey bilmiyormuş hissi veriyor.Ben 1 ay ders çalışmadan sadece deneme çözdüğümde bile böyle bilgisiz hissetmemiştim kendimi.İnşallah sınavda karışmaz herşey birbirine
  • quote:

Son günlerde çok çalışmak sanki hiç bişey bilmiyormuş hissi veriyor.Ben 1 ay ders çalışmadan sadece deneme çözdüğümde bile böyle bilgisiz hissetmemiştim kendimi.İnşallah sınavda karışmaz herşey birbirine

İşiniz neydi daha önce? Ayrıldım demişsiniz de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Son günlerde çok çalışmak sanki hiç bişey bilmiyormuş hissi veriyor.Ben 1 ay ders çalışmadan sadece deneme çözdüğümde bile böyle bilgisiz hissetmemiştim kendimi.İnşallah sınavda karışmaz herşey birbirine

Toz boya fabrikasında arge laboratuvarında çalışıyodum.Kimyagerim.
  • quote:

quote:

quote:

Çok güzel iş gibi duruyor ama ARge diyorsun. İnşallah kazanırsın:)

• quote:

quote:

quote:

Hocam sorma ya Bende şu an sanki hiçbişey bilmiyormuşum gibi hissediyırum stresten böyle oluyor sanırım kpss gerçekten emek isteyen bi sınav kolay gibi görünüyor ama gerçekten çok zor ve artık türkçeyi bile çok zorlaştırmışlar paragrafı ful yapardım bazen yanlşm çıkıyor şu an gerçekten zor bi sınav ya

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.