Şimdi Ara

#2014#LISANS MEZUNLARI KPSS GK-GY GRUBU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
23
Favori
54.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cogu soruda sıklar birbirine cok yakındı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atale

Arkadaşlar merhaba kimlik probleminden dolayı cumartesi sabah oturumuna giremedim :( .Puan hesaplama açısından pazar günkü oturumlara girmenin anlamı kaldımı(öğretmenlik girmiyorum).Bazı kurumların puan hesaplamasında gk gy 0.1 gözüküyor ama girmeyince nasıl oluyor bilmiyorum.Aydınlatırsanız çok sevinirim saygılar.

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba kimlik probleminden dolayı cumartesi sabah oturumuna giremedim :( .Puan hesaplama açısından pazar günkü oturumlara girmenin anlamı kaldımı(öğretmenlik girmiyorum).Bazı kurumların puan hesaplamasında gk gy 0.1 gözüküyor ama girmeyince nasıl oluyor bilmiyorum.Aydınlatırsanız çok sevinirim saygılar.

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen

alfa.com.tr diye bir site var. Oraya sor. Bence girsen daha iyi olur. En azından tecrübe. Kimliğine ne oldu?
  • tarıh sorularını anlayan varmı ne kadar sacma sapan yerlerden soru bulmuslar
  • Tarih yoruma dayalı yoktu..Genel kültür gündeme dair 3-5 soru olmasını beklerdim 2 tane çıkı ! Geo da zorlandım Coğrafya bilmiyorum Türkçe hata çıkarsa dilbilgisi çıkar o da 2-3 tane ancak olur.

İyi bir hazırlık oldu benim için.Bakalım ilerisine..

Ama soruları çözerken KPSS sınavının ne kadar mantıksız olduğunu anladım yani bu düşüncedeyim şimdi.Çünkü kimya okuyan mimar okuyan adam da yıllar önceki öss benzeri soruları çözerek alanlarına ya da alanları dişina ! girmeye çalışıyor..Çok saçma.Kaldırılması iyi olurdu ama başka yer de başka zamanda ,şu anda bizim ülkede iyi olmaz.
  • Sınavda çıkan konuları bile sınavda öğrendim o derece hazırlıksız girdim sınava. 6 yıl öncesinden kalan bilgilerle birşeyler yapmaya çalıştım. Türkçede 25 falan yapmışımdır. Tarihi resmen salladım. Çok ezbere yönelik bir soru yapısı var gibiydi. Matematik kolaydı ama bazı sorulara kafa yoracak enerjiyi bulamadım kendimde, geçtim direk. Bir mimar olarak öylesine girdiğim bir sınavdı, umarım geleceği bu sınava bağlı olanlar istedikleri sonuçları alırlar. Hepimize geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 5 Temmuz 2014; 13:11:57 >
  • Bende 4 yıllık bilgilerle girdim, iyi ki paragraf soruları vardı da oyalandım biraz
  • Asıl sınav yarın benim için
  • Ben böyle sorular görmedim türkçede 20-25 arası yaptım anca matta takıldım yok 1/5 4kg den 3 tl gibi alengirli sorular.Bakalım dersaneler kalkınca torpillilerden bize fırsat kalacakmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Asıl sınav yarın benim için

Bnde alandan girecm alana hiç.çalşmadm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans 2.sınıf öğrencisiyim bende girdim.Türkçe 25 matematik 20 tane felan yapabildim.Tarih full bilgiydi yapamadım.Coğrafya ve vatandaşlıktan yarısını yapabildim.Matematiğe süre yetmiyor.Yada ben paslanmışım.
  • Mezun musun hocam? Alan ciddi çalışma istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Mezun musun hocam? Alan ciddi çalışma istiyor.

2 yıl oluyr mezn olalı hocam iktisat hukuk yprm belki çok zormudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda bir kamu kuruluşunda çalışıyorum, sınava öylesine girdim, sınav yerine gittiğimde saçma bir olayla karşılaştım, kapıdaki görevli kemerimi çıkarmamı söyled, ben de sınav giriş belgesinde yer alan talimatlarda böyle bir şey yazmadığını bu yüzden kemeri çıkarmayacağımı söyledim, adam da tutturdu emir geldi diye, ben de resmî yazıyı gösterin diye direttim, adam bir yandan diretiyor ben diğer yandan, sonunda etraftakilerin de huzuru kaçmasın diye çıkardım kemerimi.

Sınava gelecek olursak 1,5 saatte bildiklerimi yapıp gerisini boş bıraktım, tarih soruları cidden çok zordu.

Herkes için hayırlı olsun.
  • Çıkmış soruları çözdün mü? Aşağı yukarı öyle gelir.
  • Hala sövüyorum.Bunlar nasıl tarih soruları içinde Atatürk yok bir sürü eser sormuşlar sanki edebiyat dersi
  • Ben 75 civarı soru yapabildim, nasıl tarih sorularıydı onlar anlamadım hiç görmedim çalışma süresince.
    Coğrafya ve vatandaşlık kolaydı. Türkçe idare eder. Güncel konulardan da yaptım güzeldi.
    Ama genel anlamda çok kasmışlar, zaten fazla çalışamamıştım, bakalım hayırlısı...

Birde şu et tavuk balık porsiyon sorusunu hazırlayan hocaya saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuEmavi -- 5 Temmuz 2014; 14:56:16 >
  • Kurtuluş savaşında en çok yardım hangi limandan geldi beyler? bilen var mı?
    birde ne zaman açıklanır sınav sonuçları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Kurtuluş savaşında en çok yardım hangi limandan geldi beyler? bilen var mı?
    birde ne zaman açıklanır sınav sonuçları?

inebolu cevap. hatta bu sebeple istiklal madalyası verilmiş. Bir denemede çıkmıştı ordan hatırladım

Tarih aşırı zordu. normal denemelerde 24 netten aşağı gelmezdi şimdi 17,75 geliyor :((((

TAhminen 90 neti rahat geçerim ama ilerisini bilmiyorum.

Standart sapmadan belki 90 üzeri puanda alabiliriz
  • et balık tavuk ben de kafayı yedim..Ama zaten bilmediğim çok şey olduğu için ve mat 3-5 soru dahil kafadan sallama ile işaretlediğim için üstünde fazla durmadım..Ama ciddi çalışmış olsaydım fıtık olurdm

Denemelerde veya geçmiş yıllarda bu tip sorular yok muydu ? Herkes ters köşe olmuş gibi.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.