Şimdi Ara

#2014#LISANS MEZUNLARI KPSS GK-GY GRUBU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
23
Favori
54.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2014 Önlisans ortaöğretim sınavına girecem.Elinde özellikle Hafıza teknikleriyle ilgili dvd(tarih,coğrafya) olan varsa uygun fiyata satmak isterse bana ulaşabilir.Ayrıca Elinizde kalan hertürlü 2014 kaynagına(müfredattan dolayı) talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektrikPc

Merhaba arkadaşlar.2014 Önlisans ortaöğretim sınavına girecem.Elinde özellikle Hafıza teknikleriyle ilgili dvd(tarih,coğrafya) olan varsa uygun fiyata satmak isterse bana ulaşabilir.Ayrıca Elinizde kalan hertürlü 2014 kaynagına(müfredattan dolayı) talibim.

Fem yayınlarının bir kitabı var lisansta neredeyse yakın sorular çıkmış millet kapış kapış almış kitabı sonra yüksek puanlar almış.Önemli olan çıkabilecek soruları çalışmak bize dersanede yükleme yaptılar yüzlerce soru sordular ama sadece temelini gösterdiler sınavdaki sorularla alakası yoktu ters köşe olduk.Bu sınav her kaynaktan çalışılmaz bu sıcaklarda farklı kaynaklardan çalışırsan her kaynak farklı olduğu için kafan çorba olur.
  • arkadaslar polıslık ıcın basvurular ne zman baslar?
  • hetecem H kullanıcısına yanıt
    bende şimdi bu konuyu araştırıyorum. forum memurlarda sordum 2 kişi 2016 temmuz ayına kadar kullanabilirsin dedi. kılavuzun 2.maddesine bakmamı söyledi isterseniz sizde bir bakın.

herkes farklı bir şey diyor. hangisi doğru kestirmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinarli -- 31 Temmuz 2014; 13:35:02 >
  • Bende birşey duydum doğrumu yanlışmı bilmiyorum.Düşük puan alanda tercih klavuzundan istediği yeri tercih edebiliyormuş puan tutmadığı için çıkmıyormuş ama millet şansını deniyormuş varmı öyle birşey?
  • Açıklamadılar gitti şu branş sıralamasını
  • Branş sıralamaları açıklanmış.
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Ne işe yarıyor bu ben hesapla dedim bilmem kaçıncı sırada dedi başka birşey göremedim.Önemi nedir.
  • peters kullanıcısına yanıt
    Kac personel alcaklarsa onagore kendı alan sıralamanı bılıosun .mat. Mezunuysan atıorm sıralaman 2500 cıktı devlet ben 2500 tane matematık mezunu alcam derse senın kadron gelmıs olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım yani adam 2300.sıraya kadar alacam dedi bende 2400.sıradayım ozaman girme şansım yok.Peki hesapla dediğimizde gelen sonuç adamın alabileceği kişi sayısımı yoksa bizim sıralamadaki yerimizmi yani o pozisyona kaç kişi alınacağı açıklanmadı daha biz kendimiz kaçıncıyız onumu görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 15 Ağustos 2014; 8:31:19 >
  • peters kullanıcısına yanıt
    Siralamadaki yerini verir sana ,eger arada 100 kisi falan varsa yine sana sira gelir cunku her kadrosu gelen gitmiyor ,mesela adam.evli kadrosu geldi mardine gitmiyor duzeni bozup bu sefer noluo 1 kisi daha atlio bunun gibi cok var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evinda kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun her ihtimale karşı şansımızı denemeliyiz.Dediğin gibi her kadrosu gelen gitmez yada gittiği yeri beğenmez yada mükalattan geçemez ozaman diğerlerine şans verirler.
  • Bransimda 9. olmusum. Artik kadro acilmasini bekliycem.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Puan kac hangi bolum ?

• evinda kullanıcısına yanıt
    87,8 peyzaj mimarligi.

• Evde çalışmayı planlıyoru marakdaşlar vaktim bol olacak kaynak tavsiyesi yapabilir misiniz? İlk kez gireceğim bu arada.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Kaynakta acele etme video arastir kitap okuma hamallik olur nihan ataman cografya hakan dede tarih mutlaka dinle ,

• edit

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • NUVO ya başvuralı bugün 12.gün
    Hala Aktif İleti "Nuvo paketiniz dağıtıma hazırlanıyor." şeklinde görünüyor.
    Günlerdir YKB ye yazıyorum, "konuyla ilgileniyoruz" diyor bozuk plak gibi.
    Yıl olmuş 2015, YKB 2 haftadır kart teslim edemiyor, bu hafta gelmez artık, haftaya da bayram var tatil falan, Eylül ayı bitti.
    Artık gelirse Ekim'e kadar, gelmezse .....
  • Ne kadar sorumsuz iş yapıyorlar ya bi kart gönderecekler altı üstü, yorumlara bakılırsa bide onun aktive edilmesi içinde bi bu kadar bekleyeceğiz. Kliksa kampanyasıyla beraber kullanalım dedik, başvurduk kampanya bitecek daha kart yok. Maillere cevap bile vermiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.