Şimdi Ara

2014 ne yıldı ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013- 2014 zamanı forum efsaneydi. Öğle 1'de oturup gece 2'de kalkmışlığım olmuştu. kandorfeyta, turbolinea, fenerliso, kediyeyolgösterenadam, ender gelişen osasuna atağı ve daha niceleri vardı.

• 2011-13 arası foruma girdiğimde gülmekten karnıma ağrılar girerdi :D güzel zamanlardı. Şimdi ise sadece hayattan şikayetçi insanların içini döktüğü yer haline geldi konu dışı bölümü.

• Ben 2014'te kaydolmuştum bu foruma ondan önce de takip ediyordum. Konudışı baya aktifti hem komik içerik bulunabiliyordu hem de yardımlaşma kültürü daha fazlaydı. Şimdi forum kültürü pek kalmadı artık eski olarak görülüyor. Reddit gibi bir yapıya evrilseydi belki daha başarılı olabilirlerdi.

• 1990-2000 yılı arası çok güzeldi ya, www.donanimhaber.com diyince sayfa görüntülenemiyor diyordu, çok özledim o günleri. 

• Forumda o zaman bi can vardı aktif kullanıcı sayısı çok fazlaydı bi konu açtığımızda araya kaynamasın diye güncel yukarı Up gibi şeyler yazardık şimdi foruma girdiğimde 3-4 gün önceki mesajları görebiliyorum anasayfa da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 de nolucak ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.