Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris707

Yok hocam ben takılmıyorum sadece panelimi tamir ettirmek için bahane arıyorum

Bir konuda da yanlış anladınız beni sanırım. Ben parlaklık ve kontrastı sıfıra çekerek siyah rengi kontrol ettim. O ayarlarda Tv, film izleme tabi ki olamaz ve dediğim gibi, ben diz üstü ile test ederken doğru sonuç almayacağımı biliyordum. Ancak en azından biliyorum artık yaklaşık kaç ms olduğunu. Elimde CRT monitör de var ama kurup bakmak zor geliyor açıkçası :)

Benim Tv görüntüsü bozuldu maalesef. Eco mod açınca görüntü gene bir nebze daha iyi geliyor. Eco modu iptal edersem bu sefer siyah renklerim daha çok gri tonda görünüyor. Biliyorum panelin siyah kalitesi kötü ama ilk aldığımda şu ankinden daha iyiydi. Servise 10 defa gönderdim. Artık adamlar sizin elektik hattınızda sıkıntı olabilir demeye başladılar. Bende pes ettim uğraşmıyorum.

Alıntıları Göster
    uzun lafın kısası;LGE nin PDP lerin bu işin tekniğine hiç uygun değildir! ama siz daima bardağın dolu tarafına bakacaksınız,LGE nin PDP leri budur bir diğer teselli olarak da
    LCD lerin çoğun dan hala daha iyidir paneliniz+ hele de üç-kuruşa almış iseniz varın izleyin fazla da düşünmeyin derim ben+

FW ler için sürekli yazıyorum;bu meretlerin FW leri ile oynandıkça paneller sapıtıyor ki Sony de bile böyle veya Samy de
    FW sorun oldukça ıkıyor ama sonra işin ucu kaçıyor,biz bu filmi en azından 10 senedir biliyoruz!

Eski den ya hiç FW çıkmaz dı ya da tek tük çıkardı sonra Kore liler sahaya iyice yayılınca panellerin de FW ler hiç eksik olmadı! sonra diğer markalar da böyle oldu gibi
    Tosh hariç veya eski Pio lar tamamen hariç sıfır FW var on da!

"Eco Mode" özellikle PDP ler de yalnış ve sistem hatası yaparak çalışıyor bence kaldırılmalıdır ama zaten PDP dükkanlarını kapandığı için artık Eco meco filan yok

Bir dolu teknik hatalar ile üretildi bu PDP ler,sıkıntıları da düzeleme den bitti sonun da+

• Yaw bu tv icin kumanda alicam

huayu diye yan sanayi marka var ama lm930 1162 1000 vs bi suru model var

Hangisi uygun bu tvlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Huayu RM-L930

Bunu kullanıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Huayu RM-L930

Bunu kullanıyorum ben.

Eyw

Siparis verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Huayu RM-L930

Bunu kullanıyorum ben.

Eyw

Siparis verdim

Alıntıları Göster
    50 pb 690 için aktif gözlük heryerde 100 tl bimekste 26 tl ben dört tane sipriş verdim sizinde haberiniz olsun dedim

• alpsoylu81 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: behicefe

Teşekkürler..
    Yahu şu tv de ne zaman maç izlesem zevkten dört köşe oluyorum ne güzel bir görüntü kalitesi ve performansı var değil mi arkadaşlar üstelik gölgelenme titreme vs de yok çok çok az biraz vertical band var ama led ile kıyaslanmaz bile maç izlemesi çok zevkli oluyor... tavsiyem trt1 açın çok zevkli maç oluyor üstelik bizim hakemler yönetiyor
  • quote:

quote:

Huayu RM-L930

Bunu kullanıyorum ben.

Eyw

Siparis verdim

Bu kumandayı 9.90TL ve 14.90TL (kargo dahil) satan iki satıcı var n11 ve gittigidiyorda. Yalnız satıcıların yorumları hiç iç açıcı değil. Siz nereden kaça sipariş verdiniz ve geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

quote:

quote:

Huayu RM-L930

Bunu kullanıyorum ben.

Eyw

Siparis verdim

Bu kumandayı 9.90TL ve 14.90TL (kargo dahil) satan iki satıcı var n11 ve gittigidiyorda. Yalnız satıcıların yorumları hiç iç açıcı değil. Siz nereden kaça sipariş verdiniz ve geldi mi?

Stoktoptan dan aldim. Baska bir kumanda daha aldim ama bozuk kumandayi gondermis. Itiraz ettim ama hafta sonu vs girdi araya sure gecti herif mesajlara cevap bile vermedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

quote:

quote:

Huayu RM-L930

Bunu kullanıyorum ben.

Eyw

Siparis verdim

Stoktoptan dan aldim. Baska bir kumanda daha aldim ama bozuk kumandayi gondermis. Itiraz ettim ama hafta sonu vs girdi araya sure gecti herif mesajlara cevap bile vermedi.

Alıntıları Göster
    Merhaba. Tv den genel anlamda memnunum ama tv nin internet bağlantısını bir türlü yapamadım. Hem modeme hem de telefona bağlanacakken şifreyi yazıyorum sonrasında ağ bulunamadı diyor. Bağlantı yapmanın kolay yolu var mı? Servisi çağıracağım ama onlarda genelde bilgi sahibi değiller ki kurulumda söylediklerinde belli.

• orhen41 O kullanıcısına yanıt
    Tv güncel olsa bile bağlantı stabil değil... kafasına göre bağlanıyor bağlanmıyor... zaman zaman online olunca tv nin yavaşladığını gözlemliyorum...

• Ben hiç bağlantıyı kuramadım. Nasıl kurabilirim

• Eğer bu tv yi satın almayı düşünenler varsa, hiç düşünmeden alsınlar. Şahane bir görüntüsü var hd yayınlarda. Sd yayınlarda da 10 üzerinden 8 alır.

• Yardım edebilecek biri yok mu?

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    İki puanı nereden kırdınız

• hd yayinlar kadar net gostermemesinden kirdim. hata sonucta :)))

• ben S3 ve galaxy trend plus tan çok rahat bağlanıyorum kablosuz olarak.ve internet güzel pc hızında tabi kullandığın şebekeye bağlı hız değişiyor.olduğum yerde türkcell çok yavaştı Avea hızlı bunun yüzünden aveya geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

ben S3 ve galaxy trend plus tan çok rahat bağlanıyorum kablosuz olarak.ve internet güzel pc hızında tabi kullandığın şebekeye bağlı hız değişiyor.olduğum yerde türkcell çok yavaştı Avea hızlı bunun yüzünden aveya geçtim
    tv güncellemeyi buluyor ama inmiyor
    güncelleme yapabilen varmı. hangi versiyondasınız ?

cnn türk hd de altyazıdaki haberler arasındaki cnn türk logolarının türk yazısı okunuyor mu sizde?
    samsung lcd tv imde okunuyor ama lg bulanık.
  • benimkinde problem yok.logo yanığı olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

benimkinde problem yok.logo yanığı olmasın

anlamadım.kayab yazıdaki logodan bahsediyorum
    hareketli görüntüler çok bulanık.
    ayarları değiştirerek denedim ama faydası yok
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.