Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

Eğer tv yi sürekli orbiter de kullanıyorsanız o yanık değil izdir ve zamanla kaybolacaktır ama normal de oldu ise kalıcı olabilir bende carton network olmuştu zamanla kayboldu gitti... tv ne kadar çok kullanırsa eğer iz ise daha çabuk gider renk yıkama yapın bir de bu başlık altında bu iş için güzel linkler vardı onları yapın imleç nereye giderse orayı yıkıyordu hortumla su tutar gibi özetle tv yi her zaman orbiter de kullanın kafanız rahat olsun 3d den sonra normala dönüyor yine orbitere almayı unutmayın kendi renk yıkaması ve diğer yardımcı linklerden yararlanın derim umarım geçer...

Güncellemeler gözle görülür bir fark yaratmıyor ancak bizim bilmediğimiz veya farkına varamadığımız aksaklıklarları düzeltmek için güncelleme çıkarıyorlar diye düşünüyorum bende otomatik de seçeli zaten gücelleme geldiğinde tv direk güncelliyor... bu sefer gözle gördüğüm fark smart menüde sol aşşağı köşede yandex disc seçeneği gelmiş bir onu farkettim ben tv nin güncel tutulmasından yanayım eskiden tartışma konusu olmuştu ama ben bu güncellemelerin boşuna çıkmadığına eminim gözle görülür bir fark olmasa bile mutlaka daha stabilite çalışması adına yararı olan güncellemelerdir diye düşünüyorum çünkü bunlar düz tv değil smart tv olduğu için içinde bir dünya app var internet olayı var vs vs...

bende orbiter devamlı açık.
    tv2 ve fox hd logolarının izi kaldı.
    2oxlHD yazıyor :)
    çok dikkatli bakınca farkediliyor ama.
    rahatsız edici değil.

ekranda kırmızılıklar daha fala rahatsız ediyor.

tv yi güncelleyemediğimi yazmıştım daha önce.
    fabrika ayarlarına alıp . tekrar denedim yine güncellemeyi indirmiyor.
    04.04.10 sürümünü buluyor ama %0 da kalıyor
    sitesinede eklenmemiş daha
    http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-60PB690V

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Şu lokal yıkama linki vardı onu deneyin derim bende 50" olanı var sanırım bu kırmızı lekeleri 60" olanda daha çok oluyor... valla hangi güncelleme gelse benim tv otomatik de olduğu için direk indiriyor kuruyor sizinki sinir bozucu bir durum olsa gerek ama siteye eklenince indirip usb den kurun gitsin derim kurdukdan sonra önce kumanda dan sonra fişden kapatın tv yi sonra açık en sağlıklı yöndem budur stabilite için kolay gelsin
  • Arkadaşlar uydu alıcı forumlarında herkes uydu alıcısını göklere çıkarıyor, görüntü kalitesi için.
    TV forumlarında TV ler met ediliyor.
    Tv ye en uygun uydu alıcı hangisi sizce?
    Tvnin dahili uydu alıcısı için ne dersiniz?
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    Neden alakasız ve saçma sapan sorular soruyorsunuz ki tv forumlarında tv ler met ediliyor da nedemek tv en uygun uydu alıcısı nasıl bir saçma sapan sorudur 40tl uydu alıcıları var onlar en uygun olanı ayrıca tv nin kendi alıcısı içinde genelde dahili alıcı diyoruz biz
  • hemen kızma çavuş yarbay farkına ver cahilliğimizi
    ben dahili uydu alıcı demişim Yarbayım dahili alıcı olarak düzeltmiş eksik olmasın.
    harbiden şaka gibisiniz kızmayım diyorum da Allah aşkına şu sorduğunuz soruyu siz anlıyormsunuz? üstelik verdiğiniz cevap da aynı şekilde rütbe ile ne alakası var ayrıca ne istediğiniz de belli değil verdiğiniz cevap da yine karman çorman bir cevap bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum ki üstelik hangi tv olursa olsun tv başka bir şey uydu başka bir şey gidip uydu bölümüne sormanız gerekiyor ama ne istediğinizi bilerek açık net bir şekilde kendinizi ifade edin ki forumdan düzgün bir şekilde yararlanın bu güzelim konuyuda daha fazla dağıtmadan uydu bölümünden destek alabilirsiniz
  • Haklısınız daha açıklayıcı sormaya çalışayım.
    Siz tv olarak LG 690 V, ve uydu alıcı olarak Neta 6400 kullanıyorsunuz. Ve görüntüden çok memnunsunuz.
    Bunu bu forumda televizyonun ne kadar güzel görüntü verdiğinden bahsederek anlatıyorsunuz.
    Neta 6400 formunda da uydu alıcısı göklere çıkaratılıyor.
    Bu durum bende kafa karışılığına yol açıyor. Bu güzel görüntüyü LG'nin hanesine mi yazmalı yoksa Neta'nın mı?
    Nedense forumlarda müşterek değerlendirme yok denecek kadar az.
    Mesela 3-5 satır yukarıda EneRGy rumuzlu arkadaşın yorumu gibi.
    Eğer bu tv yi satın almayı düşünenler varsa, hiç düşünmeden alsınlar. Şahane bir görüntüsü var hd yayınlarda. Sd yayınlarda da 10 üzerinden 8 alır.

Ben şu an LG 690 Vyi Atlanta HD bOx la kullanıyorum. Ayrı ayrı iki cihaz da doğal görüntüden dolayı övülüyor
    Ama ikisi bir arada sanki biraz fazla pastel oluyor.
    Bu durumda uydu alıcı seçimini biraz daha canlı renkler veren bir uydu alıcıdan yana mı kullanmak daha mı doğru olur?

Yosa Tvnin kendi dahili alıcısıyla mı izlemek en iyisi? Belli bir süre onuda denedim.
    Görüntüden memnun olmakla birlikte menüsü çok can sıkıcı geldi bana.
    Yanılıyor muyum bilmiyorum, kanal silme bile yok, kanal silmeyi beceremedim.
    Tvyi kendi alıcısıyla kullanmanın görüntü kaybını minimize ettiğini söyleyenler de var.

Sanırım bu kadar açıklama yeter, bu durumda başlangıçtaki soruma dönebilirim:

Arkadaşlar uydu alıcı forumlarında herkes uydu alıcısını göklere çıkarıyor, görüntü kalitesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

-FW için kendisi indirmiyorsa veya ön-beleğe alamıyor veya alıp da yine yüklemiyorsa;her üretici de olduğu gibi,sitesinden indirip kendiniz atın FW!

-alt dan kayan yazılar için de çeşitli başlıklar da yazmıştım,ne kablo ne lnb hele hele çanak manakla hiç alakası yoktur bunların
    DT/DS nin "Receiver" ları her alan da veya çoğu alan da sorunludur! bu sorunlar panel kaynaklı da olabiliyor veya harici kaynaklı ancak fazla
    takılmayın,siz sadece "resim akışı"(motion-handling)olayına bakın gerisi hikaye,bunlar "Monitör" değil Televizyon dur! hala bazı arkadaşlar ve
    dahi çoğu insan bu panelleri "Monitör" gibi görmeye devam ediyor,ya da öyle davranmasnı istiyor

-BISS ler çoğu panel de böyledir,sanırım bir tek yerli montaj bazı seri paneller de olayı çözülüyor!

-PDP lerin pixel-ölçüsü ve çalışması TFT-LCD ler den farklı olduğu için TEXT ler de(sabit/kayan v.s) durum biraz değişiktir!
    ayrıca bu panel çok "Hızlı" da değildir! dolayısıyla falso yapmaları normaldir!

- Benim anlamadığım nokta
    plasma panelde trt 1 hd maç esnasında şifrelenirken
    bir yıl sonra çıkan yine aynı markanın led modelinde TRT 1 HD şifrelenmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mselim

Arkadaşlar uydu alıcı forumlarında herkes uydu alıcısını göklere çıkarıyor, görüntü kalitesi için.

tv için en uygun uydu alıcısı en pahalıya satılanıdır
    dahili uydu alıcıları için ise diyecek lafımız yok, maç izleyemiyoruz onlarla :)
    Ben netayı plmazma tv de kullanmıyorum lcd tv de kullanıyorum evet kendini isbat etmiş bir receiverdir... bir süre plazma tv de kullandım ancak kendi alıcısı tv nin daha iyi sonuç veriyor... ayrıca olabilecek en mevcut görüntü kalitesi için dahili alıcı her zaman daha iyi sonuç verir ama işlevsel değildir hantaldır yetersizdir vs vs ama resim kalitesi olarak en iyisidir diyebilirim genelde de her tv için bu böyledir ancak belli sebeplerden ötürü harici alıcı kullanılacak ise o konu zaten başlı başına bir konu uydu bölümünde bolca konusu var zaten... özetle iyi resim kalitesi istiyorsanız kendi alıcısını kullanmanızı öneririm harici için ise uydu bölümünden destek alabilirsiniz
  • bu tv nin hdmi çıkışlarının 1080i performası kötü
    samsung tv ile kıyaslıyorum.samsung 1080p gibi neredeyse.

lg nin dahili uydu alıcısı 1080i yayını çok güzel gösteriyor
  • netanın 1040 modelini kullanıyorum hd olmayan lg plazmayı almadan neta gerçekten kaliteli bir cihaz 2000 yılında almıştım 250 tl ye halen çalışıyor canavar gibi.netanın anolog olanınıda kullandım oda çalışıyor halen tabi görüntü veremiyor garibim önceki yıl denemiştim anolog yayın kalmışmı diye
  • I buy the same tv in Serbia i am totaly satisfide.But problem is with kids you have to watch all the time ON THE SCREEN IF THEY HIT GOOD BUY TO THE PIXE
  • 04.03.10 dan 04.04.10 a güncelleyemiyordu cihaz.
    04.04.07ye usbden güncelledim.az önce 04.04.10a otomatik güncelledi
  • Yeni güncelleme ile tarayıcıda dolaşırken kitlenme sorunu yaşayan oldu hiç?
    Bazen tv'ye geri dönebiliyorum, bazende TV'nin altındaki tuşa basılı tutmadan kapatamıyorum. Hiçbir tepki vermiyor yoksa kumanda üzerinden, kumandadaki kapatma düğmeside dahil.
  • Guncellemenize sevindim... pek tarayicisin da gezmiyorum ancak boyle bir sorun ile karsilasmadim hatta tv daha stabil hale geldi diyebilirim.

@e_capkan @FasTBoY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son eklenen ücretsiz hd kanallar ile tv çoştu gitti yaw manyak bir goruntusu var tv nin aman nazar değmesin led tv kullananlar bana gore cok sey kaçırıyorlar...

• quote:

Arkadaşlar son eklenen ücretsiz hd kanallar ile tv çoştu gitti yaw manyak bir goruntusu var tv nin aman nazar değmesin led tv kullananlar bana gore cok sey kaçırıyorlar...

kanal listenizi paylaşabilir misiniz.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Nasil yapacaz onu? Sizde eksik kanal vs mi var?

• quote:

Nasil yapacaz onu? Sizde eksik kanal vs mi var?

kanal listesi yok bende :)
    kanal listesini usb belleğe aktaramıyormuyuz bizim tv lerde ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.