Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servis menüsüne girmeden aktarılamıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Servis menüsüne girmeden aktarılamıyor diye biliyorum.
    Arkadaşlar televizyona kablosuz klavye olarak öneriniz var mı?
    Daha önce logitech k400 deneyen arkadaşlar olmuştu sanırım.
    Onlar hala memnun sanırım.
    Veya başka bir marka model tecrübesi, önerisi olan var mı?
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    Logitech K360 klavye/M310 Mouse ve Çinden aldığım şu klavye+touchpad(LiNK) denedim çalışıyor.
  • quote:

Logitech K360 klavye/M310 Mouse ve Çinden aldığım şu klavye+touchpad(LiNK) denedim çalışıyor.
    Hocam Çinden gelen klavye toplamda ne kadara oldu? Ne kadar kargo ödediniz?
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    Kargo ücretsiz zaten, takipli kargo ile geliyor. Sitenin ingilizce bölümü açıldığında kampanya vardı ~15 kuruşa denk geldi bana.
    Ama yinede almayı düşünüyorsanız özel mesajla gönderdiğim referans kodunu invitation kısmına yazıpta üye olmayı deneyin.
    En son 10$'lık hediye çeki(20$' ve üzeri alışverişlerde geçerli) veriyorlardı referans ile gelenlere, bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ama kampanya.
    Bitmediyse üzerini 20$'a tammalıyacak birkaç birşey daha alabilirsiniz hemde 10$ ödemiş olursunuz.
  • quote:

Kargo ücretsiz zaten, takipli kargo ile geliyor. Sitenin ingilizce bölümü açıldığında kampanya vardı ~15 kuruşa denk geldi bana.
    Ama yinede almayı düşünüyorsanız özel mesajla gönderdiğim referans kodunu invitation kısmına yazıpta üye olmayı deneyin.
    En son 10$'lık hediye çeki(20$' ve üzeri alışverişlerde geçerli) veriyorlardı referans ile gelenlere, bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ama kampanya.
    Bitmediyse üzerini 20$'a tammalıyacak birkaç birşey daha alabilirsiniz hemde 10$ ödemiş olursunuz.
    Merhaba plazmadaşlar Şu sıra artık arada önemli sd kanal kalmayınca defult standart görüntü ayarından defult uzman1 görüntü ayarına geçtim ve daha doğru daha güzel bir görüntü aldım diyebilirim... görüntü biraz kısık geldi gözüme ancak doğru görüntü almak önceliğim olduğu için uzman1 hoşuma gitti diyebilirim hd kanallarda bence doğru sonuç veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Merhaba plazmadaşlar Şu sıra artık arada önemli sd kanal kalmayınca defult standart görüntü ayarından defult uzman1 görüntü ayarına geçtim ve daha doğru daha güzel bir görüntü aldım diyebilirim... görüntü biraz kısık geldi gözüme ancak doğru görüntü almak önceliğim olduğu için uzman1 hoşuma gitti diyebilirim hd kanallarda bence doğru sonuç veriyor.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar,

2 gün önceye kadar televizyonu sıkıntısız şekilde kullanıyordum.

problemim ''sinyal yok'' uyarısı ile ilgili. Merkezi sistem var evimde.

kanallar birden gitti. kablodan olabileceğini düşünerek komşulara sorduğumda herhangi problem olmadığını, düzgün şekilde izlediklerini belirttiler. kendi dahili uydu alıcısını kullanıyorum. farklı uydu alıcısı taktığımda görüntü geldi.

format atıp denemek istediğim ve tarama yaptırdığımda kanalları tekrar buldu. izlemeye devam ettim. akşam kapadım sabah yine aynı problem. yine sinyal yok. tekrar formatladım, tarama yaptım fakat bu sefer aynı sonucu ulaşamadım.

bilgileriniz dahilinde problem ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightfrostt

merhaba arkadaşlar,

2 gün önceye kadar televizyonu sıkıntısız şekilde kullanıyordum.

problemim ''sinyal yok'' uyarısı ile ilgili. Merkezi sistem var evimde.

kanallar birden gitti. kablodan olabileceğini düşünerek komşulara sorduğumda herhangi problem olmadığını, düzgün şekilde izlediklerini belirttiler. kendi dahili uydu alıcısını kullanıyorum. farklı uydu alıcısı taktığımda görüntü geldi.

format atıp denemek istediğim ve tarama yaptırdığımda kanalları tekrar buldu. izlemeye devam ettim. akşam kapadım sabah yine aynı problem. yine sinyal yok. tekrar formatladım, tarama yaptım fakat bu sefer aynı sonucu ulaşamadım.

bilgileriniz dahilinde problem ne olabilir?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar selamlar saygılar. 50 inch için hangi sehpayı tavsiye edersiniz, size komik gelecek ama halen sehpa almadım.fotoğraflı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

merhaba arkadaşlar selamlar saygılar. 50 inch için hangi sehpayı tavsiye edersiniz, size komik gelecek ama halen sehpa almadım.fotoğraflı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/tv-dolap-sistemleri/tv-sehpalari/20105341/lack-tv-sehpasi.aspx

ben bunu kullanıyorum. Hafif, pratik, pek çok cihaz tak-sök kolay ve hesaplı....

• sony kamera kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/tv-unitesi/dekorister-bend-kitaplikli-tv-unitesi-tv-sehpasi-P16532751

Şunu kullanıyorum ama TV'nin altındaki kısım zamanla TV'nin ağırlığından aşağı doğru bükülmeye başladı.
  • quote:

http://urun.n11.com/tv-unitesi/dekorister-bend-kitaplikli-tv-unitesi-tv-sehpasi-P16532751

Şunu kullanıyorum ama TV'nin altındaki kısım zamanla TV'nin ağırlığından aşağı doğru bükülmeye başladı.
    mselim ve fastboy ilginiz için teşekkürler.mselim sizin önerdiğniz sağlam görünüyor alanya da bulabilirsem alırım.fastboy sehpanız aşağıdoğru eğiliyorsa değiştir derim sizin kullandığınız led tv için.

• quote:

mselim ve fastboy ilginiz için teşekkürler.mselim sizin önerdiğniz sağlam görünüyor alanya da bulabilirsem alırım.fastboy sehpanız aşağıdoğru eğiliyorsa değiştir derim sizin kullandığınız led tv için.

Alanyada bulabilirsem diye şartlanmayın bence internet üzerinden sipariş verin.
    Bulsanız da arabaya sığmayacağı için kargo tercih etmek durumundasınız.
    Ben Ankaradayım ama internettten almayı tercih ettim.
  • internetten alım için tecrübem yok ürünü görmeden almak içime sinmiyor.koçtaşın sitedinde gördüğüm ürün ile koçtaşın mağazasinda gördüğüm ürün farklı idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

internetten alım için tecrübem yok ürünü görmeden almak içime sinmiyor.koçtaşın sitedinde gördüğüm ürün ile koçtaşın mağazasinda gördüğüm ürün farklı idi
    LG 50PB690V sahibiyim 1 yıldır.
    Dün akşam televizyonu biraz yemek masasına doğru çevirip maç izleyelim derken optik girişin soketini kırdım

LG BH6730T ses sistemim ona bağlıydı.Şimdi hdmi-arc üzerinden ses almaya çalışıyorum ama olmuyor çalışmıyor bir türlü.

Gerçi digiturk ile denedim.Tvye bağlı hdd üzerinden film açıp oynatmayı ve ses almayı denemedim.

TV+Lg Ses sistemi+ Digiturk IQ plus kutu var.ve hepsini birbirine bağlayıp hdmi-arc ile ses alabilirmiyim?

Digiturk kutunun arka girişleri.
     2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma

son olarak

optik giriş için servis çağırsam ücret istermi?
    hdmi üzerinden nasıl ses alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 14 Aralık 2015; 16:04:02 >

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Tv niz garanti kapsami disinda kaldi ve servis ucret ister bizim tv nin arc ozelligi var ama kullandiginiz sistemin de olmasi gerekiyor ve kablonun 1.4 olmasi lazim diye biliyorum sonra tv den ses cikisini arc ye getirmeniz gerekiyor ozaman ses alirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Nasil yapacaz onu? Sizde eksik kanal vs mi var?

kanal listesi yok bende :)
    kanal listesini usb belleğe aktaramıyormuyuz bizim tv lerde ?

Alıntıları Göster
    selam çok saçma bir sorun yaşıyorum şöyle ki geçen hafta tv den internete girdim fenerin uefa maçını izlemek için , www.canlıvsvs.vs diye adrese maç izlicegim linki yazıyorum... Sonra çok güzel video açılıyor tam ekran yapıyorum 3 dakka sonra herlade tv kullanılmadıgını düşünüp ekranı karartmaya baslıyor yavaş yavaş ekonomi yapıyor aklınca... ve elimde kumanda tüm maç boyunca mouse'u oynattım ki kararmasın ekran deli oldum... internet gezgininin ayarlarına baktım ama bi ayar yok... Çok garip bi durum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 16 Aralık 2015; 18:45:00 >

• quote:

Tv niz garanti kapsami disinda kaldi ve servis ucret ister bizim tv nin arc ozelligi var ama kullandiginiz sistemin de olmasi gerekiyor ve kablonun 1.4 olmasi lazim diye biliyorum sonra tv den ses cikisini arc ye getirmeniz gerekiyor ozaman ses alirsiniz

2 cihazında arc desteği var.Kaç tane kablo aldım denedim olmuyor bir türlü hdmi üzerinden ses alamıyorum.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Tv nin menüsünden harici ses çıkışı arc yi seçiyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

LG 50PB690V sahibiyim 1 yıldır.
    Dün akşam televizyonu biraz yemek masasına doğru çevirip maç izleyelim derken optik girişin soketini kırdım

LG BH6730T ses sistemim ona bağlıydı.Şimdi hdmi-arc üzerinden ses almaya çalışıyorum ama olmuyor çalışmıyor bir türlü.

Gerçi digiturk ile denedim.Tvye bağlı hdd üzerinden film açıp oynatmayı ve ses almayı denemedim.

TV+Lg Ses sistemi+ Digiturk IQ plus kutu var.ve hepsini birbirine bağlayıp hdmi-arc ile ses alabilirmiyim?

Digiturk kutunun arka girişleri.

son olarak

optik giriş için servis çağırsam ücret istermi?
    hdmi üzerinden nasıl ses alabilirim?

bu tip bağlantılar da ana prensip şudur;

örneğin ext.cihazın(siz deki DT Receiver bu) Digital-out portu varsa(Coax/Optical) ve sizde Optical-out vardır;bu portu AVR ye veye ext.Ses sistemine
    yine optical-kablo ile bağlayacaksınız,ne ARC ne de HDMI ile sesi aktarmaya da gerek yoktur! tabi sizin ses sisteminin de optical-in portu olması şart!

bu şekil de hem doğru bir bağlantı hem de HDMI ile sadece video sinyali taşınacak+optical kablo ile audio Ses sistemine gidip oradan da Speaker lara gelecektir ses

ARC özelliğini kullanmana gerek yoktur!

• albani kullanıcısına yanıt
    Üstad sorunumda optik zaten.

Optik ile ses sistemini televizyona bağlamıştım sorunsuz çalışıyordu.Ancak öküz bir arkadaşım maç izlerken televizyonu biraz yemek masasına doğru çevireyim derken optik kabloda biraz kısaymış,optik girişin soketini kırdı.
    Yerine yerleştirme çalıştım ama nafile.

Bende arc ile aktarayım dedim ama oda olmuyor bir türlü.

Televizyon LG 50PB690V ,ses sistemide LG BH6730T.İkisindede arc var görünüyor ama ne hikmetse bir türlü ses gelmiyor televizyona.

Kullanım kılavuzundada arc desteği yazıyor ama nasıl eşleştirme yapılacağı yazmıyor.
    http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-BH6730T#manuals_panel

Şurda şöyle bir çözüm buldum akşam onu deneyeceğim bakalım.
    http://www.cnet.com/forums/discussions/how-to-get-hdmi-arc-to-work-with-lg-hdtv-lg-blu-ray-player-547455/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 18 Aralık 2015; 17:53:51 >

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.