Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

İyi güzel işe yarıyor sanırım ancak ben beceremedim galiba program da güzelce kafama göre düzenledim tv ye taktım o bahsettiğiniz menüden girdim 0001.tll yi seçtim ama olmadı usb den düzenlediğimiz listeyi yüklerken ne yapacaz?

Olmadı derken?
    Tvden usbye yedekleme yaparken iki dosya yüklüyor.PC'de tv_ismi.ttl olan dosya açılıp düzenlenecek.Diğer dosyayı silme.Sonra kaydedip usb TVye takıldıktan sonra Receive from USB seçilecek.Yükledikten sonra TV kapanıyor.
  • thundere kullanıcısına yanıt
    Tamam çözdüm düzenlediğim listeyi pc ye de kaydetmiştim... sonra usb de her şeyi sildim pc deki düzenlemiş olduğum listeyi attım sadece taktım dediğiniz yerden yaptım oldu.... çok temiz liste yaptım kendime tam kafama göre oldu... tv de yapması zor oluyordu teşekkürler
  • quote:

Tamam çözdüm düzenlediğim listeyi pc ye de kaydetmiştim... sonra usb de her şeyi sildim pc deki düzenlemiş olduğum listeyi attım sadece taktım dediğiniz yerden yaptım oldu.... çok temiz liste yaptım kendime tam kafama göre oldu... tv de yapması zor oluyordu teşekkürler

kanal listen paylaşabilirmisin.
  • Evet arkadaşlar Lg bizim tv lerden yazılım desteğini esirgemiyor yakında webos olacaz 04.04.10 dan 04.04.11 e yüklüyorum şu an
  • webos sun ne faydası var kardeş
  • sony kamera kullanıcısına yanıt
    Sony kamera biraz kadrajını aç buna mizah espiri deniliyor wobos tizen vs bunlar hikaye smart tv için... ya taplet veya pc bağlayacaksın yada android çubuk lg nin bizim tv de yazilim desteğini sürdürmesi iyi bir şey ama gözle görülür bir fark olmuyor ama ph da bu da yok ilginç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalpazar.c...1583-1587-17/i-44488782

Arkadaslar bu adresde d-smart modül senelik tam paket 213 tl. Oldukça hesapli.

Ben 3 ay önce 300 tlden aldim. Sorunsuz kullaniyorum.

http://www.sanalpazar.c...1583-1587-17/i-44488782

http://dsmartbitlis.blogspot.com.tr/

• Merhaba yaklaşık iki yıl önce mediamarkt tan aldığım plazmam cortladi. Iki üç gündür ses var görüntü yok. 20 30 defa açıp kapatıyorum 1 defa görüntü geliyor o da yarım saat sonra kararıyor. Hatta bugün hiç gelmedi görüntü. Servise bildirdim yarın gelecekler bakalım. Ne diyecekler acaba

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun eğer elektiriksel bir sorun dan olmuş ise elektirik hattınızı kontrol edin ve regülatör kullanın ben tv yi aldığımdan beri regülatör ile kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu tv kullan at bir tv asla değil kıymetini bilmek lazım bence...
  • quote:

Geçmiş olsun eğer elektiriksel bir sorun dan olmuş ise elektirik hattınızı kontrol edin ve regülatör kullanın ben tv yi aldığımdan beri regülatör ile kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bu tv kullan at bir tv asla değil kıymetini bilmek lazım bence...

Sağolun hocam adigimdan beri akım korumalı priz le kullanıyorum. Zaten çok aşırı da kullanmıyorum. Bilmiyorum ne oldu. Bakalım servis ne diyecek yarın. Inşallah kullanıcı hatası muhabbeti felan çekmezeler

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum garantisi bitmedi ise bedavaya bile yapılabilir... ayrıca akım korumalı pirizler iyi bir seydir ancak bu işler için çözüm değillerdir regülatör çözümdür tek tv veya bir kaç cihaz varsa 600va regülatör iş görür

• arkadaşlar plazmayı monitör olarak kullansak zararlı olurmu.birde usb ile bağlama şansımız varmı.

• Arkadaşlar Huayu RM-L930 haricinde kumanda önerebilir misiniz?
  • Yan sanayi kumandaları pek iyi olmuyor iş görüyor ama bence hem kalitesiz hemde çok sert oluyorlar biraz üstüne koyup lg servis bayilerinin sattıkları var direk koreden geliyor daha elinize aldığınız da anlarsınız kaliteli olduğunu... kumanda kaliteli plastik ve iyi kavçuktan üretilmiş üstelik fosforlu gece karanlıkta çok rahat bulursusunuz bana eski bir servis çalışan arkadaşım vardı hediye etmişti halen ilk günki gibi kullanırım tavsiye ederim lg servislerine bakın isterseniz özel satılıyor bunlar orjinal standart kumanda çıksa bile bunun gibi kaliteli değiller
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler servisten verilen kumandanın model kodunu yazabilirmisiniz servisler çok yüksek fiyat isteyebiliyor internette belki daha uyguna bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalisma

cevabın için teşekkürler servisten verilen kumandanın model kodunu yazabilirmisiniz servisler çok yüksek fiyat isteyebiliyor internette belki daha uyguna bulabilirim.

Pil yatağı kapağında HR-A906 yazıyor kumanda nın ön yüzünün Lg logosunun attında tv yazıyor belki faydası olurhttps://www.google.com.tr/search?q=hr-a906&biw=1525&bih=674&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUjLzmtPTKAhVLhSwKHfGXA5UQ_AUIBigB&dpr=0.9#tbm=isch&q=Lg+hr-a906&imgrc=DAh1oCSpttXq1M%3A benim ki buna çok yakın bir iki tuş yeri değişik o kadar ama madem kumanda arayışındasınız lg akıllı kumandalarını her sene geliştirdi şimdi yeni akıllı kumandaların da standart ve akıllı kumandaları birleştirmişler ve çok şık 80-100tl fiyatı var galiba zaten benim standart kumandayı da alsanız en az 40tl falan isterler

• arkadaşlar tv yi, akıllı kumanda yanında verildi akılsız olanı lg bayiden 40 tl almıştım birde telefondan lg kumanda proğramı ile yönetiyorum.tv yi monitör olarak kullanmak zararlımı masa üstünü hdm ile bağlayıp oyun internet fotğraf ve videolara bakmak gibi işler yapacağım.bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.bilgisayarımın hdm çıkışı yok tv de vga çıkış yok bağlanmak için hdm çıkışlı ekran kartı alacağım. kullanmak iyi değilse boşuna almayayım diyorum
    DVI çıkışı varsa Çeviri aparat alıp onunla aktarabilirsin.
    Veya kablo filan olsun dersen direk, şu kablo cidden çok iyi elinize alınca zaten kablonun kalınlığından belli oluyor.
    Ben aynı kabloyu hdmi'dan-> DVI çevirmek için kullanıyorum, fazlasıyla memnunum.

Dark 1.8m (24+1) DVI - HDMI Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Kablosu (DK-CB-DVIXHDMIL180)
    Monitör olarak kullanmanın hiç bir zararı olmaz tv de kullanırken nasıl dikkatli kullanıyorsak bunda da aynısını yapacaksın o kadar ben bir ara pes atıyordum zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

DVI çıkışı varsa Çeviri aparat alıp onunla aktarabilirsin.
    Veya kablo filan olsun dersen direk, şu kablo cidden çok iyi elinize alınca zaten kablonun kalınlığından belli oluyor.
    Ben aynı kabloyu hdmi'dan-> DVI çevirmek için kullanıyorum, fazlasıyla memnunum.

Dark 1.8m (24+1) DVI - HDMI Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Kablosu (DK-CB-DVIXHDMIL180)

bilgi için teşekkür ederim. sanırım DVI çıkışıda yok. ilginç yani pc monitöründe DVI girişi var. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h61m-ds2rev_10 anakart bu

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.