Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

Monitör olarak kullanmanın hiç bir zararı olmaz tv de kullanırken nasıl dikkatli kullanıyorsak bunda da aynısını yapacaksın o kadar ben bir ara pes atıyordum zevkli oluyor

teekkürler kardeş sanırım pc nin DVI çıkışıda yok ekran kartını almak gerekiyor.
  • sony kamera kullanıcısına yanıt
    Orta halli bir full hd hdmı çıkışlı ekran karti alin bakın keyfinize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orta halli bir full hd hdmı çıkışlı ekran karti alin bakın keyfinize

teşekkür ederim anakart çok iyi değil 150 tl ye var.100 tl bir ekran kartı sanırım işimi görür
  • Arkadaşlar biraz saçma veya basit gelebilir ancak aklım takıldı işde ve araştırdım bir bilgiye ulaşamadım şimdi hemen hemen önemli kanalların hepsi hd oldu ve 16:9 ekran formatın da yayın yapıyorlar... bu görüntü modlarını kurcalarken bende herkes gibi 16:9 ekran formatında kullanıyordum ancak;

sadece tarayın
    orjinal
    tam geniş

modlarına baktığımda kanal logoları uzaklaşıyor veya yakınlaşıyor "sadece tarayın ve tam genişte" logo içeri geliyor biraz daha ve görüntü sıkışıyor daha iyi oluyor gibi geldi bana orjinal ve 16:9 aynı fark olmuyor görüntü biraz daha büyük oluyor diğer modlara göre biraz daha şişiyor bunu gözlemledim ama en doğru ekran oranı nedir aklım karıştı

• quote:

Sanmıyorum garantisi bitmedi ise bedavaya bile yapılabilir... ayrıca akım korumalı pirizler iyi bir seydir ancak bu işler için çözüm değillerdir regülatör çözümdür tek tv veya bir kaç cihaz varsa 600va regülatör iş görür

Tv nin kartını değiştiler garantiden. götürüp 3 gün sonra da geri getirdiler. Inşallah sıkıntı çıkmaz bidaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Dostum once elektirik prizini tesisatini bi gozden gecir sonra regulator ve akim korumali piriz al derim.... bu tv nin kiymetini bilmek gerekir diye dusunuyorum ufak tefek masrafa fazlasi ile degecek bir tv çünkü

• quote:

Dostum once elektirik prizini tesisatini bi gozden gecir sonra regulator ve akim korumali piriz al derim.... bu tv nin kiymetini bilmek gerekir diye dusunuyorum ufak tefek masrafa fazlasi ile degecek bir tv çünkü

Akım Koruma var. Sadece tv ve modem bağlı. Var mı tavsiye edeceğin regülatör f/p si iyi olan. Link atabilirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

quote:

Akım Koruma var. Sadece tv ve modem bağlı. Var mı tavsiye edeceğin regülatör f/p si iyi olan. Link atabilirsen sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-scudo-600va-regulator.html dostum ben bunu tv ile birlekte almıştım varlığı yokluğu anlaşılmayan bir cihaz bulunduğum yerde elektirik sorunları vardı cihaza zarar gelmesin diye almıştım bir de plazma tv ler led tv ler kadar sağlam cihazlar değiller arıza verme durumları daha çok oluyormuş onun için şittetle vr önermişlerdi belki şu ana kadar benim cihazımda bozulabilirdi belki bundan belki şanşdan şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama bunlar voltajı akımı gerilimi sabitlediğinden boşuna değildir diye düşünüyorum akım korumalı prizler sadece kaliteli birizler voltaj akım falan olayları hikaye vr ve ups ler bu işin elemanı onun için vr sizede lazım gibi gözüküyor biraz araştırın belki daha iyisi daha ucuzu vs bulabilirsiniz ben bunu kullanıyorum oldukça memnunum sakın buna fırın süperge yüksek waltlı bir şeyler bağlamayın sadece tv uydu ses sistemi vs için haberiniz olsun görevi hassas elektronik cihazları korumak

• selam arkadaşlar
    elimde logitech marka x-540 model 5+1 var bilgisayara bağlı.
    bunu bizim televizyona bağlayabilme imkanı vardı sanırım ama bir ara parça alınması gerekiyor falan yazılmıştı.
    Birisi bilgi verebilirmi acaba?
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Araya dac alman gerekiyor 150-200tl tv den optik çıkıp analog girecek ses sistemine hb de vardı playvision

• Webos yukledinizmi?
    Artisi getirisi ne oldu?
    Saygilar...

• quote:

Arkadaşlar biraz saçma veya basit gelebilir ancak aklım takıldı işde ve araştırdım bir bilgiye ulaşamadım şimdi hemen hemen önemli kanalların hepsi hd oldu ve 16:9 ekran formatın da yayın yapıyorlar... bu görüntü modlarını kurcalarken bende herkes gibi 16:9 ekran formatında kullanıyordum ancak;

sadece tarayın
    orjinal
    tam geniş

modlarına baktığımda kanal logoları uzaklaşıyor veya yakınlaşıyor "sadece tarayın ve tam genişte" logo içeri geliyor biraz daha ve görüntü sıkışıyor daha iyi oluyor gibi geldi bana orjinal ve 16:9 aynı fark olmuyor görüntü biraz daha büyük oluyor diğer modlara göre biraz daha şişiyor bunu gözlemledim ama en doğru ekran oranı nedir aklım karıştı

16:9 da görüntünün tamamını göstermez.
    sadece tarayın seçeneğini kullanman gerek.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    16:9 da ekran da taşma görmüyorum ama sadece tarayın da daha iyi oluyor gibi... ayrıca bu mod otomatik gibi mi oluyor? Ve yayınlar 16:9 yayın yapmıyorlar mı?

• quote:

16:9 da ekran da taşma görmüyorum ama sadece tarayın da daha iyi oluyor gibi... ayrıca bu mod otomatik gibi mi oluyor? Ve yayınlar 16:9 yayın yapmıyorlar mı?

logoların konumlarına göre kıyaslama yapabilirsin .
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bende zaten ilk oradan caktım durumu:) kendimi bildim bileli hep 16:9 izlerim hemen hemen herkesde bu şekilde izliyor... ama işde bazı sorularıma cevap bulamadım henüz... yeni bir tv aldım onda da full mod a alırsan lg de ki sadece tarayın modu oluyor ama 16:9 da böyle olması ilginç

• quote:

Bende zaten ilk oradan caktım durumu:) kendimi bildim bileli hep 16:9 izlerim hemen hemen herkesde bu şekilde izliyor... ama işde bazı sorularıma cevap bulamadım henüz... yeni bir tv aldım onda da full mod a alırsan lg de ki sadece tarayın modu oluyor ama 16:9 da böyle olması ilginç

Isi bilenler 16:9 izlemiyor
    CNN Türk'ün hd logosundan anlarsın farkı
    Samsung kullanırkende ekrana sığdırı seçerdim ben

• Tvye harddisk bağlayıp film izliyorum ama artık bu siyah bantlardan gına geldi normal yayınlarda zoom varken neden hdd bağlı iken zoom yapamıyoruz bir yolu var mı gören duyan birileri yardımcı olsun lütfen :/
  • Orjinal kumandasini nerden en uygun temin edebiliriz?
    Yan sanayi kumandalar hemen bozuluyo
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

Orjinal kumandasini nerden en uygun temin edebiliriz?
    Yan sanayi kumandalar hemen bozuluyo
    Saygilar

Artık satılıyor mu bilemiyorum ancak direk avrupa üretimi yada koreden gelen orjinal kumandaları var lg servislerinden alabilirsiniz fiyatlarını bilmiyorum bana hediye gelmişti yan sanayi olanlara göre malzeme kalitesinden zaten anlıyorsunuz... ayrıca fosforlu gece bulmanız kolay oluyor tipleri zaten hemen hemen aynı bunların sadece bir iki tuş yeri değişik olabiliyor.... bende ki HR-A906 şu en son çıkan akıllı kumandasına hasta oldum standart ile akıllıyı bir araya getirmişler ama bizim plazmalar malesef desteklemiyor

• s.a arkadaşlar benim bir sorunum var
    Televizyonu yaklaşık 15 aydır sorunsuz kullanıyorum geçen ay lg soundbar las 450 modeli bir ses sistemi aldım, ilk zamanlar iş yoğunluğu sebebi ile akşamları pek dikkat edemiyordum, son zamanlarda fark ettim ki
    1 - ses sisteminde ses 70'den sonra bas - tis özelliğini kaybeip yankılı bir ses vermeye başlıyor
    2 - gece standart bir kısık seviyede yayının sesi bir anda kısılıyor belli bir süre sonra eski haline geliyor
    örnek : ses seviyesi uydu alıcısında son ses, tv de ve ses siteminde 10, ansızın 7'ye düşüyor ( zaten tv ile ses sistemi ses seviyesi kombine çalışıyor )
    ses sistemini servise gönderdim problem yok diye eve geri bırakmışlar.
    sorun nedir neden olabilir
    2 farklı uydu alıcısında denedim, uydu alıcısını optikten ses sistemine bağladım, kablosuz bağladım vs.. ne denemek gerekiyorsa denedim ama sonuç aynı
    yardımcı olabilirmisiniz sorun tv de mi ses sistemindemi

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.