Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk çıktığıda aldım günelleme otomatik de seçili geldilçe kendi kendine güncelliyor... hiç bir şey değiştiğide yok sanırım bu güncelemer değişiken eklenen çıkan app ler ile ilgili tv nin kendisi ile alakası yok yani tamamen smart bölümü ile alakalı bir durum gibi gözüküyor... ve bende öyle bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil sanırım birisi menüye giriş şiresi koymuş olabilir onu kaldırın direk girersiniz ben bazen çoçular kurcalamasın diye her aşamaya şifre koyardım eskiden bu tarz aletlerime
  • quote:

Orijinalden alıntı: axn6

Arkadaşlar tv uydu ayarların kısmında reset atıyor basına gelen varmı uydu ayarında trt vs. kanallar çıkmıyor söyle tüm kanalları çıkarabileceğim bir ayar verirmisniz? veya sizin ayarları usb ye kaydetip paylaşırsanız ordan yükleriz..arama da 250 kanal anca çıkıyor :(

Cevap geç oldu ama uydu ayarlama kısmında reset atıyorsa çözüm cihazı fabrika ayarlarına döndürüp uyduyu yeniden taratmak.
    Fabrika ayarlarına aldıktan sonra önceden kayıtlı bir liste tekrar atınca yine cihaz reset atıyor (en azından bende böyle oluyor, filbox için 5 kanal ekleyeyim derken tüm listeyi baştan düzeltmek zorunda kaldım )
    Fabrika ayarları sonrası yeniden/sıfırdan taratıp, chansort ile düzenleyip, tv ye atın.

Güncellemeleri genelde yapıyorum, arkadaşın dediği gibi bencede uygulama kısımlarında değişmeler var gibi geliyor.

Bu arada teknosa indirimleri sebebiyle tvnin skype kamerası vc500 31 lira. Skype artık kullanılamıyor diye biliyorum ama kamerayla elle kontrol (gesture control) fantezisi yapmak isteyen düşünebilir, pc webcam i de oluyor bildiğim kadarıyla.
    htta alıp bana da gönderen olursa fiyatından, duamı da alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu hortlatmış gibi olacağım ama....
    ben 2014 te evlenirken bu TV de çok gözüm kalmıştı, maddi imkanlar elvermeyince ertelemiştim, daha sonra mevcut TV lerden biriyle idare ettik falan.....
    şimdilerde TV almak istiyorum büyük ekran ama bu TV gibisini bulamıyorum, plazması, pentouch, dahili uydusu vs......
    hepsini geçtim plazma TV yok arkadaş. sorun ne, öcü mü oldu bu plazmalar, o parlak led ışıklara mecbur mu kaldık?
    2000 TL bandında iyi birşey alamaz mıyız artık?
  • machinisteros M kullanıcısına yanıt
    LG Plazma üretimini sonlandırdı maalesef. Bu seri son seri oldu kısaca.
  • Ben şahsen gözüm gibi bakıyorum tv ye elektronik anlamında şu ana kadar yaptığım en şey ve en sevdiğim cihazım oldu bu konu eskisi gibi aktif değil doğal olarak ama zamanında ne tv idi sayfalar dolusu yorumlarım vardır bu konuda.. 2016 yılını bile tüketirken 1800tl ye halen böyle bu kalitede bir tv mümkün değil bulamazsınız olmayacakta zaten... yeni tv alacaklarda 42" üstü alacaklar artık 4k lara baksın derim...
  • bu televizyonu 0 bulmak mümkün değil mi?
    buna alternatif ne tavsiye edebilirsiniz? buna cevabı bu teleziyonu beğenen birisi olduğumu unutmayarak verin lütfen :). parlak ışık demek güzel televizyon demek değil benim için
    ah ah... keşke önceliği bu tv ye verseydim, çok pişmanım çok :(
  • Gün içinde çok sık televizyon kumanda komutlarını algılamıyor ancak tv kumanda dan kapat dediğimizde bazen kapanıyor ve bazen geç kapanıyor ve tekrar açınca sorun düzeliyor ne yapmak lazım ?

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    benimde başıma benzer birşey geldi bazı tuşlar cevap vermiyordu kumandayı sıfırlayınca problem düzeldi.yanlış hatırlamıyorsam aynı anda geri ve home tuşlarına kumandadaki ışık yanıp sönünceye kadar bastım sonrada ok ledim çözüldü.belki aynı problemdir sizinde işinize yarar.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Bu sorum akıllı kumanda da olunca düzeliyor du ama normal kumanda da olması garip yani normal kumanda da nasıl bu işlemi yapabilirim

• bu plazmayı yirmi gün önce bir arkadaş aldı tavsiyem üzerine 1750 tl alanya lg bayiinden
    Piller bitmek üzeredir muhtemelen, değiştirirseniz düzelir.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    durum bu kadar basit olduğunu zannetmiyorum
    mesela tv değştiriyorum bir kanalda kalıyor ve hiçbir işlem yapmıyor
    sonra tv kendi kendine kapanıyor
    garantisi bitmiş olması lazım bitmeseydi garantiye yollardım
    Bahsettiğiniz sorunların benzerini TV'nin eski bir yazılımında yaşamıştım. En güncel yazılımı kurarsanız sorun çözülür muhtemelen.
    Ben aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım muhtemelen nedeni bu olabilir aksama ilk isim güncelleme yapmak olacak umarım sorun çözülür

Güncelleme yaptım sorun devam ediyor

• Garantisi biten televizyonum teklemeye başladı. Önceki lg tv imdede buna benzer sorun yaşamıştım. Kondansatörleri değiştirerek tamir etmiştim. 50PB690V tv imde yaşadığım sorun çalışırken durup dururken görüntü karardı ekrandaki kanalın sesi gelmeye devam etti. Power ışığı sönüktü. Kumandadan basınca kapandı tv ses de gitti. 5 dk bekleyip tekrar açtım geldi görüntü. Bunu farklı zamanlarda iki kere yaptı şimdilik. Şimdilik takipteyim bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar

pb690v için kanal sıralamasını hızlı ve kolayca yapablecek bir yol arıyorum

önerilerinizi beklerim
  • Settings düğmesi olan kumanda (menü değil illa settings düğmesi) varsa basılı tutun ve sonra 0413 tuşlayın.
    Service menü açılınca yine settings basın. Usb cloning den flash diskinize kanal listenizi kopyalyın.
    İlgisayarda Chansort programını vasıtasıyla düzeltip kaydedin.
    Yine aynı kombinasyonla menüyü açın usb cloningde düzenlenmiş dosyayı tvye atın.

Kumanda IR ledi olan bir telefonla (Note3 gibi) Anymote remote uygulaması ile de yapabilirsibiz. Lg tv kumandaaı aratın InStart düğmeli bi hazır kumanda bulun, 0413 tuşlayın..

• HobaReeeY kullanıcısına yanıt
    Service menüsünde tv yi test eden bir seçenek var mı?

• Aşağıdaki sorunum 2 haftadır yapmıyordu hafta sonu akşamı yine tekrarladı bir kere. Bu tip bir sorun anladığım kadarıyla forum da kimsenin başına gelmedi. Arada yapan kıl arıza olduğu için şimdiden müdahale edip sökmek istemiyorum birşeyler yapsam bile testi çok zor olacak ne zaman tekrarlayacağı belli değil.

"Garantisi biten televizyonum teklemeye başladı. Önceki lg tv imdede buna benzer sorun yaşamıştım. Kondansatörleri değiştirerek tamir etmiştim. 50PB690V tv imde yaşadığım sorun çalışırken durup dururken görüntü karardı ekrandaki kanalın sesi gelmeye devam etti. Power ışığı sönüktü. Kumandadan basınca kapandı tv ses de gitti. 5 dk bekleyip tekrar açtım geldi görüntü. Bunu farklı zamanlarda iki kere yaptı şimdilik. Şimdilik takipteyim bakalım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinbalci -- 3 Ekim 2016; 7:18:57 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.