Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuan tam hayırlamıyorum, telefon serviste olmasa menü ekran görüntüsü atardım.
    Sanırım test menüsü vardı ama sizin istediğiniz opsiyonlar var mı hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncel kanal listesini paylaşabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalisma -- 5 Ekim 2016; 20:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobaReeeY

Hocam şuan tam hayırlamıyorum, telefon serviste olmasa menü ekran görüntüsü atardım.
    Sanırım test menüsü vardı ama sizin istediğiniz opsiyonlar var mı hatırlamıyorum.

Settings kumandam olmadığı için cep telefonu ile giriş yapıp kontrol ettim. Genelde tv nin konfigrasyonu ile ilgili önemli ayarlar mevcut. Panel renkleri harici genel bir test malesef yok. Komple arızalanana kadar bekleyeceğim artık. Teşekkürler.
  • Aynı sorun 2 yıl dolmasına az bir süre kala benim tvde de oldu. Ses var ama görüntü yok. İlk başlarda kapatıp açınca düzeldi. Ancak daha sonra aynı sorun oldu. görüntü gitti ve gelmedi. Ama ses de sorun yoktu. Garantiye gönderdim ekran kartı bozulmuş dediler ve değiştirdilerundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byozzy -- 15 Ekim 2016; 13:43:51 >
  • byozzy B kullanıcısına yanıt
    O günden sonra 2 kere daha yaptı. Garanti artık bitti. Bu yüzden komple bozulana kadar devam. Bozulunca kartı tamir yada değiştireceğiz artık. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG marka kulaklık dışında, herhangi bir bluetooth kulaklıkla kullanabilen var mı?

Eğer oluyorsa şunu alıp kulaklığımı takarak kullanmayı düşünüyordum.
  • oppia O kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/philips-aea2000-bluetooth-hi-fi-adaptoru-pm-evphaea2000

Bununla denedim bağlanamadım.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ya... Destekleyen teknoloji var bilerek sınırlıyorlar, milleti yontuyorlar sonra. Tükürdüğümün tv için olan lg bluetooth kulaklıkları da bi halta benzese. Hem biçimsiz hem pahalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti Süresi biteli yaklaşık 1 ay oldu ve son 1 ay ki bizim Hikayemizi paylaşıyorum.
    1- Zaman zaman Tv kendini kapatıyordu.Kumandadan açıyorduk,
    2- Zaman zaman Görüntü gidiyordu ses vardı,
    3- En son Life Goods ekranından ilerisini göremiyoruz
    4- Servise haber verdik. 1,5 günde alınmayınca " Tv yi ben getireceğim " dedim.
    -Tv alındığı günden bu yana Kablolu yayınla kullanıldı
    -Tv alındığı günden bu yana Tuncmatik in ust duzey akım koruyucu cihazı ile çalıştırıldı.

Not : Garantisi bittikten hemen sonra böyle bir olay ile karşılaşmak biraz garip oldu.

• Gultekin_01 G kullanıcısına yanıt
    Ee servis ne kadar masraf çıkardı? Hangi kart arızalanmış birşey dediler mi?

• Merhabalar bizim televizyonda kafayi yedi arkadaslara benzer sekilde ara bir aciliyor bazen goruntu yok bazen var ses var goruntu yok herhangi bir cozum varmi acaba

• kumandada sadece güç,ses açma kapama ve kanal değiştirme tuşu çalışıyor.

başına böyle birşey gelen var mı ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    benimde bazı tuşlar çalışmıyordu tekrar kumandayı tv'ye tanıttım problem çözüldü belki sizde de aynısı olmuştur.şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bikaç tuşa 2-3 saniye basılı tutuyorduk galiba.internette nasıl yapılacağı var google'dan bir bak istersen hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

Garanti Süresi biteli yaklaşık 1 ay oldu ve son 1 ay ki bizim Hikayemizi paylaşıyorum.
    1- Zaman zaman Tv kendini kapatıyordu.Kumandadan açıyorduk,
    2- Zaman zaman Görüntü gidiyordu ses vardı,
    3- En son Life Goods ekranından ilerisini göremiyoruz
    4- Servise haber verdik. 1,5 günde alınmayınca " Tv yi ben getireceğim " dedim.
    -Tv alındığı günden bu yana Kablolu yayınla kullanıldı
    -Tv alındığı günden bu yana Tuncmatik in ust duzey akım koruyucu cihazı ile çalıştırıldı.

Not : Garantisi bittikten hemen sonra böyle bir olay ile karşılaşmak biraz garip oldu.

Haziran da bitti garantsi kasımda arıza verdi görüntü yok ses var aldığım ilk günden beri vr ile kullanıyorum görüntü veren parçası bozulmuş servis geldi evde yeni parça taktı gitti 400tl sıkışmış 6 ayda parça garantisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

benimde bazı tuşlar çalışmıyordu tekrar kumandayı tv'ye tanıttım problem çözüldü belki sizde de aynısı olmuştur.şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bikaç tuşa 2-3 saniye basılı tutuyorduk galiba.internette nasıl yapılacağı var google'dan bir bak istersen hocam.

Teşekkürler.

edit: ev(home) ve geri tuşlarına 5 saniye basılı tutup bırakıyoruz .daha sonra tekerleğin üzerindeki tuşa basınca kumanda eşleşiyor.https://www.youtube.com/watch?v=7fy4FasHhNo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 12 Kasım 2016; 19:17:22 >

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Eski parçayı size bıraktılar mı? Bıraktılarsa resmini çekip koyar mısınız?

• akinbalci A kullanıcısına yanıt
    Y.sus diye bir parça görüntü aktaran bir parça imiş yeni sıfır parça taktı 6 ay garanti var ince uzunca bir parça eskisini aldı yeni kanun gereği geri dönüşüme gidiyorlarmış eski parçalar

Tamir edip ikinci elde satıyorlardır, geri dönüşümü nerede yapacaklar.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmem ilgilennem de tanıdık zaten sorun yok yâni tv düzeldi öyle kata külle iş olmadı yâni... Sadece tv nin 2 sene sonra garantisi bitince hemen bozulması canımı sıktı biraz o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 13 Kasım 2016; 1:00:05 >
    Elektronik ile ilgili olduğumdan çok denk geliyorum bu şekilde tamir edip sonradan tamir görmüş karttır diye satılan kartları.
    Size takılan tamir görmemiştir zatende aldığını bu şekilde değerlendiriyor olabilirler, gerçi bir nevi geri dönüşüm sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.