Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sırf tv de değil ülkemizde malesef bir çok ürün satış ve teknik servis konuları biraz net değil ve sıkıntılı bunu hepimiz biliyoruz haa tamamı ile öylemidir elbette değil doğru düzgün çalışan bir çok firmalarda yok değil haklarını yemeyelim... bizim tv artık piyasanın en son plazma tv si aynı dönemlerde satılan biten lg dahil pany ler var ondan öncede pio ve vs pio lar artık iyice eskidi gitti zaten çok uzun zaman oldu şu an güncel ve son olanlar lg ler ve pany ler onun için kıymetini bilmek lazım bence... hem sıfırı olmadığı için hemde halen bir çok led tv den çok daha iyi görüntü performansı olduğu için saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Y.sus diye bir parça görüntü aktaran bir parça imiş yeni sıfır parça taktı 6 ay garanti var ince uzunca bir parça eskisini aldı yeni kanun gereği geri dönüşüme gidiyorlarmış eski parçalar

Benim tvde de 2 yıl sonunda aynı sorun meydana geldi. Dediğiniz gibi Y.sus diye bir parça değiştirdiler. Sanırım bizim tvlerin kronik sorunu bu
  • Bu tv nim içimden çıkmayan kumandasının orjinali hangi siteden alabilirim ?
    Taklit bir ürün almıştık 20 30 liraya netten ama 2 yılın ardından kumanda çok fazla tutukluk yapmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bu tv için uyumlu webcam listesi bulamadım.Kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

Garanti Süresi biteli yaklaşık 1 ay oldu ve son 1 ay ki bizim Hikayemizi paylaşıyorum.
    1- Zaman zaman Tv kendini kapatıyordu.Kumandadan açıyorduk,
    2- Zaman zaman Görüntü gidiyordu ses vardı,
    3- En son Life Goods ekranından ilerisini göremiyoruz
    4- Servise haber verdik. 1,5 günde alınmayınca " Tv yi ben getireceğim " dedim.
    -Tv alındığı günden bu yana Kablolu yayınla kullanıldı
    -Tv alındığı günden bu yana Tuncmatik in ust duzey akım koruyucu cihazı ile çalıştırıldı.

Not : Garantisi bittikten hemen sonra böyle bir olay ile karşılaşmak biraz garip oldu.

Haziran da bitti garantsi kasımda arıza verdi görüntü yok ses var aldığım ilk günden beri vr ile kullanıyorum görüntü veren parçası bozulmuş servis geldi evde yeni parça taktı gitti 400tl sıkışmış 6 ayda parça garantisi var

Hem 400 tl hem de sadece 6 ay mı garantisi
    Aynı sorun şimdi de bende.Ses var görüntü yok.1500 liraya 2,5 yıl önce alınan TVye 400 tl vermek ne kadar mantıklı..!

• thundere kullanıcısına yanıt
    Öyle ama vermiş olduğu görüntü çok çok iyi olduğu için yaptırdım gittiği yere kadar gider bundaki görüntüyü ben bir çok tv de halen göremiyorum
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Selam

Aynı ses var görüntü yok sorunu bu haftasonu benim de başıma geldi. Foruma girdiğimde gördüm ki gerçekten bizim LG lerin kronik sorunuymuş.
    Servisi aradım, önce 50 TL servis ücretinin alınacağını defalarca belirterek ben de haliyle paragöz servis imajı oluşturdular. Neyse alıp götürdüler
    Bugün (Ptz) servis aradı. 650 TL karşılığı parça değişimi ile yaptırmak isteyip istemediğimi sordular, şimdilik kalsın dedim..
    Başka bir tv tamirci arkadaşa daha götürüp baktıracağım yarın.. Dediğiniz gibi y.sus mudur parça değişimini 300-400 aralığında yaparlarsa ben de değiştireceğim..
    Gerçekten bu kadar gerçek renk ve güzel görüntüsü olan bir tv yi bulamayacağım için bırakmak istemiyorum...

Ancak şimdi aklıma geldi.. Bu servis tamiri kalsın dedikten sonra içinden parça falan söküp geri vermeyeceklerini ne malum.. Bu kez eksik parça yüzünden iyice onarılmaz hale gelmesin..
    Serviste ses var halindeyken test etmekten başka çarede yok gibi... :(( Bu kadar güvenilmez bir hale getirdiler kendilerini servisler..

• quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

Selam

Aynı ses var görüntü yok sorunu bu haftasonu benim de başıma geldi. Foruma girdiğimde gördüm ki gerçekten bizim LG lerin kronik sorunuymuş.
    Servisi aradım, önce 50 TL servis ücretinin alınacağını defalarca belirterek ben de haliyle paragöz servis imajı oluşturdular. Neyse alıp götürdüler
    Bugün (Ptz) servis aradı. 650 TL karşılığı parça değişimi ile yaptırmak isteyip istemediğimi sordular, şimdilik kalsın dedim..
    Başka bir tv tamirci arkadaşa daha götürüp baktıracağım yarın.. Dediğiniz gibi y.sus mudur parça değişimini 300-400 aralığında yaparlarsa ben de değiştireceğim..
    Gerçekten bu kadar gerçek renk ve güzel görüntüsü olan bir tv yi bulamayacağım için bırakmak istemiyorum...

Ancak şimdi aklıma geldi.. Bu servis tamiri kalsın dedikten sonra içinden parça falan söküp geri vermeyeceklerini ne malum.. Bu kez eksik parça yüzünden iyice onarılmaz hale gelmesin..
    Serviste ses var halindeyken test etmekten başka çarede yok gibi... :(( Bu kadar güvenilmez bir hale getirdiler kendilerini servisler..

Ben de bugün yolladım servise.Uçuk rakam isterse diğer ilde 2 servis daha var onlara soracağım.Sonra da sıradan bir tamirciye.O da olmazsa hurda niyetine satış.
    6 ay sonra başka sorun olmayacağının garantisi yok.

• Arkadaşlar sorun hep aynı gözüküyor. Arızalı kartın resmini çeken bir arkadaş paylaşabilir mı? Gerekirse kartı dışardan temin edilebilir yada yurtdışı sitelerden forumları inceleyip arızalı komponentleri değiştirme yolu ile çözebiliriz. Başlangıç arızalı denen kartın önden arkadan net birer resmi lazım bize. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yada topluca hem LG'ye hem de şikayetvar'a yazmak lazım.
    Bundan sonra LED monitör al gitsin.Ne gerek var 3D,Smart,DVB-S2,4K vb...
  • bugün servis değil de esnaftan bir tv tamircisine verdiğim LG yi bir sorayım dedim. Yetkili yoktu, ama işi bilen eleman abi ysus ve zsus kartları değişecek sanırım en az 500 üzeri tutar, tam fiyatı yarın söylerler dedi.

Gerçekten ya LED monitör alacağız bu gidişle.

Parçaların net fotosu google aramalarda da yok. 50pb690V ysus mainboard olarak aratırsanız bizim modelin bir kaç fotosu geliyor sadece.. 150 ile 175 TL fiyatı var.
    ysus linki :http://tvyedekparca.net/urun/lg-50pb690v-y-sus-board/
    zsus linki :http://tvyedekparca.net/urun/lg-50pb690v-z-sus-board/

• pinarbey kullanıcısına yanıt
    Yurtışından birde PB660V olarak aratın kartlar aynı muhtemelen.
  • Y.sus değişti serviste 300 tl
  • thundere kullanıcısına yanıt
    Parça yurtdışında (kargo dahil) 24$'a bulunuyor. http://www.ebay.com/itm/LG-EBR77185601-EAX65331001-2-0-PLASMA-YSUS-REPAIR-KIT-DEAD-CLICKING-NO-IMG-/182120822738?hash=item2a673f37d2:g:yCsAAOSwXshWrntC

Servis bizleri güzel kazıklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 10 Mart 2017; 12:24:56 >
  • Yukarda 600 yazanları görünce mecburen razı oldum :((((
  • farklı bir tv tamircisine götürdüm demiştim, 500 den yukarı olur diye beklerken, ysus ve zsus beraber değişecek toplam 400 e ben de razı oldum...

bir süre daha bu tv yi kullanmak isterim, alışkanlık oldu :)

Edit: fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarbey -- 13 Mart 2017; 16:42:32 >
  • 2-3 hafta kadar önceki güncellemeden sonra ayarlar kısmına girdiğimde lg hizmet sözleşmesi ile ilgili uyarı geliyor. Kabul ediyorum diyorum fakat her açılıp kapatıldığında tv tekrar geliyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • arslan006 A kullanıcısına yanıt
    Birkaç aydır bende böyle ne yaptıysam çözemedim, kullanıcı adıyla oturum vs.de açık. Özellikle youtube uygulamasını vs. açarken.
  • arkadaşlar, tamire verdiğim LG 2 hafta kaldığı ve zsus ysus tüm parçaları yeniden değiştirildiği halde görüntü vermedi

ben de tamirciye bağışladım gitti.

60" veya 65" büyüklük, ekran 4K olmasa da olur bir tv arayışına girdim artık.

YENİ EDİT: yerine Grundig 55VLX8585 BP 55"140 Ekran [4K] bir TV aldım. fiyat olarak çok da iyi geldi. tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarbey -- 12 Temmuz 2017; 22:46:54 >
  • tv'de altyazılı film/dizi izlerken, altyazı böyle görünüyor. bu şekilde altyazıyı takip etmek, hem göz yorduğu hem de zaman zaman altyazıyı kaçırdığım için bana çok zor geliyor.

herhangi bir şekilde, tv'nin ayarlarından veyahut usb'den video oynatabilen tv için olan bir media player uygulamasıyla altyazı fontuna aşağıdaki fotoğraflardaki gibi kenarlık veya arka plan eklemem mümkün mü?

çeşitli programlarla film/diziye altyazıyı hardsub/gömme yaparak yeniden encode etmeyi denesem de bu işlem 1 saatlik bir videoda bile saatler aldığından böyle yapmak hiç mantıklı değil.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.