Şimdi Ara

2014 polo 1.2 tdi park sensoru vb. sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once 2014 model polo 1.2tdi trendline satin aldıım fakat once kullandigim ailemin araci full donananimli 2013 clio sporttourerdı. ona olan aliskanligimdan sonra donanimsiz arac kullanmak ucsuz bucaksiz bir bosluga surukledi. aracin 2 senelik garantisinin devam etmesinden dolayi izmirdeki vosmerden parca taktırmaya karar verdim. uzun sure vw sitesinden parca fiyatlarini gözlemledikten sonra oyle fazla donanimi bir kenara atip sadece park sensoru taktirayim dedim. sabah vosmer yetkili servisini aradÄigimda bana sadece sesli arka park sensorunu her sey dahil 500 liraya olucagini soylediler. malum ogrenci oldugum ve ailemi yeterince borca soktugumdan kendi ayirdigim paramdan yaptirmaya karar verdim.kendi sahsima ait ilk aracim ve bu konularda bilgimin yetersiz oldugundan dolayi sizin fikrinizi almak icin buraya geldim.park sensorunu servisten mi taktirmaliyim ya da disardan mi taktirmaliyim ki boyle olursa aracin garantisi etkilenir mi? bir de teyp degistirme ve benzeri parca konularinda orjinallik acisindan servisinde mi ya da disarida herhangi bir yerde yapilmasi konusunda fikrinizi almak isterim. yoksa hic ugrasma mi dersiniz ayrica araci aldiktan sonra sag arkacamurlugunda ufak bi nokta iceri dogru gocmus boyasinda hic bir sey yok orjinalligi bozulmadan buna bir seyler yapabilir miyiz? bu konulardaki kararsizligim ve tecrubesizligim icin affiniza siginarak bu sorulari sormak istedim tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmslvtp -- 27 Ağustos 2015; 1:03:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 7.5 mu seat leon mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.