Şimdi Ara

2014 RENAULT CAPTUR FAR UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 model reanult captur var, far grubundan memnun değilim yeni model ledli far grubundan alsam uyumlu olur mu acaba? Bilenlerin fikrine ihtiyacım var klasik memur saati ile çalıştığımdan sanayiye gidemiyorum, eğer uyumlu ise bir sefer gidip halletmek istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler. Taktırmak istediğim farların resimlerini paylaşıyorum.

2014 RENAULT CAPTUR FAR UYUMU2014 RENAULT CAPTUR FAR UYUMU

• uP
  • Bunlar uyar ama bunlari bulmak almak taktirmak cok zor.Sadece uymasi degil led farlarda yukseklik ayari otomatik..Coook fazla para isterler.onun yerine led ampuller var.Kaliteli olanlardan alip onlari taktirman daha kolay.Aracta mercek oldugu icin karsidan gelenin gözünü almaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Far tasarım merkezi ve benzeri yerlerde orijinal farları modifiye ettirebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ledler çok pahalı. Led modülleriyle birlikte alınması lazım fara yapışık olan.

Kaliteli bir led ampul işinizi epey görür. Mercek olduğu için ışık sağ sola yayılmıyor.
    Benim megane aracımda da aynı durum var. Üst pakette led vardı. Ben orta paketi aldım halojen ama mercekler var. İnwells marka led aldım taktım gayet güzel oldu. Memnunum.

Eğer muayneden önce sökerim derseniz xenon bile takabilirsiniz. Mercek olduğu için pek sıkıntınız olmaz. Yükseklik ayarını da kendiniz yaparsınız zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.