Şimdi Ara

2014 RENAULT CLIO 1.2 JOY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav kardesim pesin 38bin lira param var demissin gidip renoyami yalvariyorsun ver diye. Git mis gibi ikinci eller var. Misal nemi lancer bak bin kat daha iyi. Cruze al. Git ikinci el megan al. Focus al. Birak yapmasinlar indirim. Ufacik oyuncak gibi arabaya ne igrasiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka cam otomatik açılsa ne yazar manuel açılsa ne yazar.

Nasıl bir zihniyet bunu malzeme yapıyor yoksa ÇİN li bir markanın arabasını kullandığından habersiz mi?

Benim arabanın arka camı hiç açılmıyor ona bakarsan? Çünkü tek kapı hihihihi =)
  • Evet arkadaşlar araci iki gün önce teslim aldım. 38000 tl son fiyat ve iyi ki de sifir almışım ayrıca da 1.2 kacmaz cekmez demeyin bana yeter de artar canavar canavar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: plc8722

Evet arkadaşlar araci iki gün önce teslim aldım. 38000 tl son fiyat ve iyi ki de sifir almışım ayrıca da 1.2 kacmaz cekmez demeyin bana yeter de artar canavar canavar :D

hayırlı olsun :)
    çekişi hakkında bilgi verir misiniz önceden kullandığınız arabarla kıyaslarsanız nasıl çekişi var ? ben bu arabayı çok merak ediyorum da
  • Hayırlı olsun, bol resimli bir inceleme bekliyoruz.
  • quote:

Evet arkadaşlar araci iki gün önce teslim aldım. 38000 tl son fiyat ve iyi ki de sifir almışım ayrıca da 1.2 kacmaz cekmez demeyin bana yeter de artar canavar canavar :D

Hocam bende 1.2 16 v logan kullanıyorum şehirici için yeterli ve ekonomik ama şehirdısı eziyet oluyor

• Şehir içi için uygun araç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 2 1.6 titanium al pişman olmazsın ya da test sürüşüne çık hızlıca frene bas radyoyu kapa bak bakalım bir ABS sesi var mı ben olacağını sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına göre mantıklı seçim olmuş,alakasız araçlarla kıyaslamamak lazım, benim tercihim i20 1.2 olurdu.yakıtı 6-7 lt yakar şehiriçi fazla yakar diyenlere güldüm sadece
    Hayırlı olsun.

• Araç kaç beygir ve torku nedir bunlar önemli arkadaşımda coralla var 2010 model 1.2 motor ama 40 krş tan aşağı yakmıyor kasayı çekemiyor motor bu yüzden çok yakıyor.

1.2 alırken 2 kere düşünmeli clio alıcaksanız kesinlikle nacizane önerim 1.5 dci motor almanız taksicilerin de kullandığı en çok tutulan clio modelidir hem çok az yakar hem de performansı tatmin edicidir.30 bin tl az para değil iyi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heradod -- 27 Eylül 2014; 11:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

çekişi hakkında bilgi verir misiniz önceden kullandığınız arabarla kıyaslarsanız nasıl çekişi var ? ben bu arabayı çok merak ediyorum da

Teşekkürler çekişi ben de merak ediyodum ama beni de sasirtti araç. Yeter ki gaza dokunun alip gidiyo dimdik rampada bile bana misin demedi. Sıfır araç sonuçta ve motor sesini acayip beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Hayırlı olsun, bol resimli bir inceleme bekliyoruz.

Sağolun yakinda resimleri eklicem...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

Parasına göre mantıklı seçim olmuş,alakasız araçlarla kıyaslamamak lazım, benim tercihim i20 1.2 olurdu.yakıtı 6-7 lt yakar şehiriçi fazla yakar diyenlere güldüm sadece
    Hayırlı olsun.

Teşekkürler evet ilk sifir aracim olmasi da ayri bi heyecan suanlik :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Araç kaç beygir ve torku nedir bunlar önemli arkadaşımda coralla var 2010 model 1.2 motor ama 40 krş tan aşağı yakmıyor kasayı çekemiyor motor bu yüzden çok yakıyor.

1.2 alırken 2 kere düşünmeli clio alıcaksanız kesinlikle nacizane önerim 1.5 dci motor almanız taksicilerin de kullandığı en çok tutulan clio modelidir hem çok az yakar hem de performansı tatmin edicidir.30 bin tl az para değil iyi düşünün.

Evet mantikli olan dizeldi ama 10.000 fiyat farki var ve ben zaten limitimi asmistim. Ayrica da memur oldugumdan cok da vakit olmicak gezmeye diye dusunerek benzinli aldim hayirlisi

• Adam koltuğunda kimin seviştiği belli olmayan ikinci el araç almaktansa sıfır araç almayı yeğliyor. Size ne. Herkes bunu kabul edemez.

Varsa daha iyi önerebileceğiniz sıfır araç onu önerin. Yoksa susun. Konuyu kirletmeyin.

Volvocu arkadaş ona bakarsan 80 küsür model 500SEL de civicten on kat iyi. Onu al o zaman. + kimsenin sana renault övdüğü yok. Sen kendin maydanoz oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 27 Eylül 2014; 18:41:41 >
  • sıfır istiyosan al gitsin, yetkili serviste ekspertize sokuyosun aracı pert çıkıyor, mesajla tramerden sorguluyorsun 3 ay sonra 2 tane kazası çıkıyor, başına gelince insan yıkılıyor, 38bin de normal bi fiyat
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler çekişi ben de merak ediyodum ama beni de sasirtti araç. Yeter ki gaza dokunun alip gidiyo dimdik rampada bile bana misin demedi. Sıfır araç sonuçta ve motor sesini acayip beğendim

6500 e getirdiniz mi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sıfır istiyosan al gitsin, yetkili serviste ekspertize sokuyosun aracı pert çıkıyor, mesajla tramerden sorguluyorsun 3 ay sonra 2 tane kazası çıkıyor, başına gelince insan yıkılıyor, 38bin de normal bi fiyat

Evet sifir almamin en büyük nedeni de bu zaten. Kac tane araba baktim hepsinde illa ki masrafi vardi. En azından şimdi bakimlari duzenli oldukca sıkıntı olmicak kafam rahat

• quote:

quote:

quote:

quote:

6500 e getirdiniz mi :D

Evet canavar maşallah hele ki boşta iken ara gazı yapinca sanki Ferrari :D

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Yav kardesim pesin 38bin lira param var demissin gidip renoyami yalvariyorsun ver diye. Git mis gibi ikinci eller var. Misal nemi lancer bak bin kat daha iyi. Cruze al. Git ikinci el megan al. Focus al. Birak yapmasinlar indirim. Ufacik oyuncak gibi arabaya ne igrasiyosun

Iyi de ikinci el de almış başını gitmiş. o kadar para da ikinci ele verilmez ya azcik da biz kendimizi odullendirelim alev kirmiziyla :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.