Şimdi Ara

2014 RENAULT CLIO 1.2 JOY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ YANDAN İKİNCİ EL ARAÇ ARAMAKTAN BIKMIŞ BEN OLARAK 2014 CLIO 1.2 JOY BENZİNLİ OLAN BU ARAÇ İÇİN +SİS FARI+STEPNE+METALİK RENK ALEV KIRMIZI ÖZELLİKLERİ İLE BERABER 38.200 NET FİYAT ALDIM VE NE HİKMETSE ADAMLARA PEŞİN PARA DİYORUM BANA MISIN DEMİYOLAR Bİ KRŞ İNMEDİLER. NE DERSİNİZ BU ARAÇ BUNU HAK EDER Mİ?

• 1.6 arabaya 120.000TL verilir mi? derim bende size.

Bu arada clio kalitesi belli ama 3.16i boş halinde olmayan yokuş kalkış desteği bom boş clio da var.

Not: 3.16İ le CLio'yu karşılaştırmadım ben.

Siz CLio'yu doldurmak lazım dediniz bende önceki aracınız olan 3.16İ deki kol dayama opsiyonunu söyledim size.

Yoksa biri B sınıfı kompakt bir araçken diğer D sınıfı premium arada dağlar kadar fark var.

Yani ben size ne kadar köfte o kadar ekmek diyorum.

Yani o sınıfta olan araçların en baz paketlerinin hepsi Clio'dan boş örneğin:

Volkswagen Polo 1.0 Trendline

Seat Ibiza 1.4 Referance

Peugeot 208 1.0 VTi Access

Bu sınıfta B sınıfında neredeyse hepsinin baz paketi clio'nun Joy donanımından boş.

Konu sahibine önerim imkan varsa kredi ile dizel olanını alın derim.
  • plc8722 P kullanıcısına yanıt
    O arac o parayi sevsen etmez de ediyo isde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı araçlarda para vererek bile alamadığınız güvenlik sistemleri clio da standart. 1.2 motor çekiş konusunda çok kötü değildir motor sesi baya güzeldir. Yakıt konusuna gelirsek şehir içinde 7-8 litre yakmaz,direk 9.0-11.0 arasında gezer. 2. el almak isterseniz 32-33 bin tl arasında piyasası vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapzedee

Bazı araçlarda para vererek bile alamadığınız güvenlik sistemleri clio da standart. 1.2 motor çekiş konusunda çok kötü değildir motor sesi baya güzeldir. Yakıt konusuna gelirsek şehir içinde 7-8 litre yakmaz,direk 9.0-11.0 arasında gezer. 2. el almak isterseniz 32-33 bin tl arasında piyasası vardır

Renault'un araç doldurma şeklini biz de biliriz. Adam dolu donanim diye boş donanimdan farkina otomatik açılır cam koymus. Daha bana renault'u öven var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıtı şehiriçi 6_7 lt performansı iyi değil

• obmann O kullanıcısına yanıt
    Bulunduğu segmente ve fiyat aralığına göre sizce donanım seviyesi kötümü ?

Yeni Opel Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 36.856 "ESP yok"
    Fiat Punto POP 1.2 FIRE 69 Hp 35.980 "ESP yok"
    VwPolo 1.0 75 PS Trendline 39.500 TL "ESP var"
    Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg 37.650 "ESP var"

Yukarıda belirttiğim araçlar opsiyonsuz baz donanım seviyesindeki araçlardır .

Şimdi asıl konuya gelelim clionun bulunduğu fiyat aralığı ve rakipleri bellidir. Clio donanım olarak şişirilirse ve fiyatı artarsa rakiplerinden biri olan polonun satış fiyatından daha yüksek olursa alınırmıydı sizce ? Bursa da üretim ve montajı yapılan bir araçtan bahsediyoruz ? Clio yerine polo alsaydın keşke muhabbeti olur .

Eğer esp gibi önemli güvenlik sistemlerini baz donanım seviyesinden çıkartırsa 1.2 benzinli motorlu aracı satmaları çok zor olurdu.Düz hesap yaparsak corsa'da 10 litre yakar clio'da ama clioda esp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapzedee -- 20 Eylül 2014; 21:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rapzedee

Bulunduğu segmente ve fiyat aralığına göre sizce donanım seviyesi kötümü ?

Yeni Opel Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 36.856 "ESP yok"
    Fiat Punto POP 1.2 FIRE 69 Hp 35.980 "ESP yok"
    VwPolo 1.0 75 PS Trendline 39.500 TL "ESP var"
    Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg 37.650 "ESP var"

Yukarıda belirttiğim araçlar opsiyonsuz baz donanım seviyesindeki araçlardır .

Şimdi asıl konuya gelelim clionun bulunduğu fiyat aralığı ve rakipleri bellidir. Clio donanım olarak şişirilirse ve fiyatı artarsa rakiplerinden biri olan polonun satış fiyatından daha yüksek olursa alınırmıydı sizce ? Bursa da üretim ve montajı yapılan bir araçtan bahsediyoruz ? Clio yerine polo alsaydın keşke muhabbeti olur .

Eğer esp gibi önemli güvenlik sistemlerini baz donanım seviyesinden çıkartırsa 1.2 benzinli motorlu aracı satmaları çok zor olurdu.Düz hesap yaparsak corsa'da 10 litre yakar clio'da ama clioda esp var.

Simdi 1.2 75bg lik araca sirf esp var diye o parayi bayilmak akil mantik isi değil. Bence 2.ele yonelin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. elle falan uğraşmayın bence alın 0 aracınızı güle güle kullanın. clionun en boş donanımında bile esp, hız sabitleyici vs. var. 1.2 motoru renault senelerdir kullanyor. çekişi falan fena değildir.
    Renault savunan biri değilim ama her araca ederi kadar donanım konuyor.

O zaman önceki aracınız F30 BMW'de kol dayama opsiyon o zaman bende bana hala BMW'yi öven mi? Var yazayım.

100.000 küsür lira vereceğim Kol dayama opsiyon olacak mı? Yazayım.

O sınıfta en boş paket kaç araçta arka camlar otomatik?
  • Kesinlikle al sakın 1.2 Çekmez gitmez diyenlere kulak asma Pişman olmazsın

• piyasa bu durumda ne yazık ki. yılsonunu beklerdim ben olsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Renault savunan biri değilim ama her araca ederi kadar donanım konuyor.

O zaman önceki aracınız F30 BMW'de kol dayama opsiyon o zaman bende bana hala BMW'yi öven mi? Var yazayım.

100.000 küsür lira vereceğim Kol dayama opsiyon olacak mı? Yazayım.

O sınıfta en boş paket kaç araçta arka camlar otomatik?

Ben genel bi ornek verdim. Renaultun malzeme kalitesi ve konforu belli. Ölsem o parayi clio'ya vermem.
    Gider o paraya 2010 civic bulur alir misler gibi binerim. Burda bmw renault kiyaslamasi da son derece saçma olmuş. Hiçbir kosulda 3.16i ile kiyaslanmaz.
    1.2 75bg lik arabaya 37k verilir mi yahu!

• plc8722 P kullanıcısına yanıt
    O aracın EDC'li bir versiyonunu alın verdiğiniz her parayı hakettiğini göreceksiniz
  • +stepne nedir yahu? Bunu da mı ekstra donanım sayıyorlar?
  • Hayır siz konuyu yanlış anlıyorsunuz 2. el arabanın dertleri bitmiyor. Tabikide clionun ederi 37-38 bin değil ilk çıktığında 29 bin tl falandı zam geldi bütün araçlara . Sıfır arabanın tadı başkadır. Sınıfına göre fiyatı en uygun olan cliodur.

Sırf esp konu değil ben başkasının kullandığı,koltuklara sigara kokusunun sindiği ,farlarının sarardığı arabaya binmektense 0km bayiden arabamı alıp binerim. Zaten 2. el aldınızmı baskı balatadan başlarsınız

2010 Model civic cliodan rahattır,belkide daha güvenlidir ama 2.el araçtır aklınızda hep şüphe kalır.
    1.6 arabaya 120.000TL verilir mi? derim bende size.

Bu arada clio kalitesi belli ama 3.16i boş halinde olmayan yokuş kalkış desteği bom boş clio da var.

Siz CLio'yu doldurmak lazım dediniz bende önceki aracınız olan 3.16İ deki kol dayama opsiyonunu söyledim size.

Yoksa biri B sınıfı kompakt bir araçken diğer D sınıfı premium arada dağlar kadar fark var.

Seat Ibiza 1.4 Referance

Bu sınıfta B sınıfında neredeyse hepsinin baz paketi clio'nun Joy donanımından boş.

• bir test sürüşü yapmakta fayda var.

ayrıca bence de yıl sonunu bekleyin, 1-2 ay sonra bu fiyata aldığınız için pişman olabilirsiniz.
  • Bildiğim kadarıyla Renault dışında yapan başka firmalar da var sorarsanız evet.

Lastik tamir kiti veriyorlar Stepne olmayan araçlarda.

Ne kadar maliyet azaltırsak o kadar çok satarız mantığı var.

Gereklileri koymuşlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

1.6 arabaya 120.000TL verilir mi? derim bende size.

Seat Ibiza 1.4 Referance

1.6 136bg fena sayilmazdi bana yetiyodu. Ayrica benim 3.16i boş paket degildi.
    Bi sey daha belirtmek isterimki ben boş araba alinmaz demedim Renaultun araç doldurma politikasini eleştirdim.
    Hala 3.16i ile clioyu kiyaslamaya devam ediyosunuz.
    Bi de su 1.6 arabaya 120k verilir mi olayina gelelim millet 1.4 passata 90-100k bayilirken 3.16i ye 120k yi mi cok gördünüz?
    Siz de bi renault sevdasi var zaten. Siz gidin o sacma sapan cliolara 50-60k bayilin. İşim gücüm yok sizle mi ugrascam yav ben. İsteyen istedigi arabayi alsin. Umrumda bile değil. Ama sonra foruma bi civic'ci gelip cliya toz yutturdum yazdırdiginda da kimse kalkip emsali araba degil yazmasin sonuçta ayni fiyata veriyolar. Ve sizin araba alırken tek tercihiniz yakit olmuş malesef

• Ben yaris derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Yaris'de insanı şaşırtan hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde hızlanıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git al bin sür gez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.