Şimdi Ara

-----2014 SAMSUNG YENİ H SERİSİ H8000-7000 VE DİОER MODELLER---- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
25.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700 olursa cidden kotu olur... 6bin giris fiyati iyi gibi.. bir de lglerin gelmesini beklemek lazim sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Samsung UE55HU6900

Çürük çarık bilmem ama içimden bir his bu model çok satacak diyor.
  • H8000 için unboxing ve inceleme..

• Evet arkadaşlar. 15 Nisana kadar yeni TV ler satılmaya başlanacak Vatana ön sipariş olarak H8500 modeli giriş yaptı.

SAMSUNG UE55HU8500LXTK 55" 140 cm CURVED ULTRA HD SMART 3D LED

http://www.vatanbilgisayar.com/ue55hu8500lxtk-55-140-cm-curved-ultra-hd-smart-3d-led-tv1200-hzdahili-kamera.html

SAMSUNG UE65HU8500LXTK 65" 165 cm CURVED ULTRA HD SMART 3D LED

http://www.vatanbilgisayar.com/ue65hu8500lxtk-65-165-cm-curved-ultra-hd-smart-3d-led-tv1200-hzdahili-kamera.html

55" Ultra HD 2014 model curved için fiyat çok iyi. 7.999 TL.
    Buda demek oluyorki FuLL HD H8000 tahminlerden daha uygun fiyata girebilir. inşallah 6 Bin TL altında bir fiyat belirlenir.

Ayrıca ön sipariş süresince Samsung resmi sitesinden kayıt yapanlara süpriz hediyeler varmış.

http://www.samsung.com/tr/campaigns/ilkuhdcurvedtv/

Galaxy S serisi telefon muhabbetine döndü olay..

• 55h8000 i 5000 versinler hic ugrastirmasinlar indirim beklemeyle yav
  • Evet aynı şekilde Gold'da da satışa çıkmış 8500 modeli:

http://www.gold.com.tr/samsung-ue-55hu8500-1200hz-smart-3d-curved-ultra-hd-led-tv_u

UHD için fiyat beklediğimden daha düşük çıktı. Yeni tahminin 55H8000 için 6500 TL :)

Hiç aklımda yokken bu fiyat aklımı UHD modeline kaydırdı. Sizce aradaki 1500 TL civarındaki fark UHD için değer mi? sizce bütçeyi zorlayarak 8000 yerine 8500 modelini almak mantıklı mı? eğer değerse bu ön sipariş fırsatını değerlendireyim diyorum.

55H8500 ön sipariş verecek olanlara sağlanacak avantajlar:

- 500 TL değerinde Samsung Soundbar indirim çeki
    - 5 UHD film ve 3 UHD belgesel yüklü hard disk
    - Gelecek sene çıkacak olan yeni Samsung UHD modeline ait Evolution Kit

• Bugün Samsung bayii ne uğradım. Yeni serinin eli kulağında olduğu için 55"F9000 UHD tv 12 binden 7.499 TL ye düşmüş.
    2014 H serisi baya bomba bir fiyatla giriyor piyasaya. Eğer H8000 6 bin bandında olursa kesinlikle düşünmeden H8500 Alırım..
    Bu fiyata UHD kavisli TV almış olurum ve önümüzdeki 5 sene arıza çıkmaz ise başka birşeye bakmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Bugün Samsung bayii ne uğradım. Yeni serinin eli kulağında olduğu için 55"F9000 UHD tv 12 binden 7.499 TL ye düşmüş.
    2014 H serisi baya bomba bir fiyatla giriyor piyasaya. Eğer H8000 6 bin bandında olursa kesinlikle düşünmeden H8500 Alırım..
    Bu fiyata UHD kavisli TV almış olurum ve önümüzdeki 5 sene arıza çıkmaz ise başka birşeye bakmam..

evet eger 8000 serisi ile arasinda cok fark yoksa 8500 almak daha mantikli ama nisan'da samsung almak mantikli mi bilemedim... muhtemelen dunya kupasi icin cok daha buyuk indirimler yapacaklar... tvsiz beklesem mi bilemedim...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Dünya kupası için o indirim malesef bizim ülkemizde uygulanmaz. Şuan 4K yayını bizde verebilecek imkan yok.
    Dolayısı ile insanların Dünya kupası için bu TV leri alacağını düşünmüyorum. Kaldıki TV satışı artacak ise indirim olmaz.
    Aksine dahada fiyatı çıkartırlar. Benim tek olumlu düşüncem 10+ üzeri gelmesini beklediğim TV 8 bine giriş yapıyor.
    Ayrıca döviz kurundaki azda olsa hafif düşmeler yaza doğru biraz daha olabilir. Beklemekte fayda var.
    Benim şuan için acelem yok. ne kadar geç alırsam o kadar uyguna gelebilir. Bütçenizi sarsmıyor ise bu rakam alın derim.
    Yanında verilebilecek hediyeler artısı olur. Ayrıca ilk kullanıcı olarak önden test etmiş olursunuz..
  • quote:

Dünya kupası için o indirim malesef bizim ülkemizde uygulanmaz. Şuan 4K yayını bizde verebilecek imkan yok.
    Dolayısı ile insanların Dünya kupası için bu TV leri alacağını düşünmüyorum. Kaldıki TV satışı artacak ise indirim olmaz.
    Aksine dahada fiyatı çıkartırlar. Benim tek olumlu düşüncem 10+ üzeri gelmesini beklediğim TV 8 bine giriş yapıyor.
    Ayrıca döviz kurundaki azda olsa hafif düşmeler yaza doğru biraz daha olabilir. Beklemekte fayda var.
    Benim şuan için acelem yok. ne kadar geç alırsam o kadar uyguna gelebilir. Bütçenizi sarsmıyor ise bu rakam alın derim.
    Yanında verilebilecek hediyeler artısı olur. Ayrıca ilk kullanıcı olarak önden test etmiş olursunuz..

Hocam siz bu yeni serilerle bayağı ilgilisiniz. Samsung com sitesinde 999 ve 1199 dolar gözüken 50 h6350 ve 50 h 6400 modelleri tahmini yaklaşık kaç liradan piyasaya girer acaba? Bekleyip beklememek konusunda biraz tereddütteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tosoon T kullanıcısına yanıt
    Üst seriler yaygınlaşmadan Orta segment TV lerin nasıl giriş yapacağını kestirmek zor.
    Önceki serilere bakarsak 2500-3000 aralığında giriş yapacaktır. Kısa süre içinde çeşitli kampanyalar ile anlık düşüş olur.
    2,499 vs gibi. Nisan ayı sonu ve Mayıs ayı bunun için belirleyici ay olacaktır. Zaman var ise beklemek en iyisi
  • Bu tv leri neden kavisli yapıyorlar? yan açıdan izleyenler için dezavantaj değil mi bu?ayrıca karşıdan izleyene nasıl bir faydası var?
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    3D gözlük kullanmadan görüntülerde derinlik oluşmasını sağlıyor.
    Her iki yandaki görüntü ile merkezdeki görüntüyü birbirine yaklaştırarak bütünlük oluşturuyor.
  • quote:

Üst seriler yaygınlaşmadan Orta segment TV lerin nasıl giriş yapacağını kestirmek zor.
    Önceki serilere bakarsak 2500-3000 aralığında giriş yapacaktır. Kısa süre içinde çeşitli kampanyalar ile anlık düşüş olur.
    2,499 vs gibi. Nisan ayı sonu ve Mayıs ayı bunun için belirleyici ay olacaktır. Zaman var ise beklemek en iyisi

Aslında görüntü kalitesinden dolayı philips in 6 serisinden alacaktım ancak forumda bahsedilen ( kendi kendine kapanma, smart yavaşlığı vb. )problemlerden dolayı biraz çekiniyorum almaya. Yabancı sitelerde h6400 serisi bayağı övülüyor sanki f/p ürünü olacak gibi. 2500 civarında olursa 48 ya da 50 inchi beklemek daha mantıklı olabilir. Teşekkürler cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MediaMarkt ta yerini, standlarını hazırlamışlar. Hafta içi gelmesini bekliyorlarmış.

Dünyanın ilk curved UHD yazısı heryerdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

MediaMarkt ta yerini, standlarını hazırlamışlar. Hafta içi gelmesini bekliyorlarmış.

Dünyanın ilk curved UHD yazısı heryerdeydi.

Paneli nasıl acaba,full led mi nano led mi edge mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un curved ledlerinin hepsi normal edge led.
    2014'de piyasaya OLED sürmeyecekler
  • h7000 e bu sefer neden evolution kit koymamislar yav
    bu sefer direk h8000 alin demek istemisler sanki...
  • 46d8000 - 46f8000 ve 40d8000 ve 40f7000 satmak isteyen olursa p.m atsın kargo bana ait olucak

fiyat tabiki önemli ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.