Şimdi Ara

-----2014 SAMSUNG YENİ H SERİSİ H8000-7000 VE DİОER MODELLER---- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
25.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HU8000 FULL HD Curved TV de listelere girdi. Malesef HU8500 UHD ile aralarında Bin TL fark var.
    Dolayısı ile HU8500 almak çok daha manıklı..

http://www.vatanbilgisayar.com/55140-cm-3d-fhd-smart-curved-tv-dahili-hd-uydu-wifi-cift-tuner-2-gozluk.html
  • albani üstad merhaba , benim sizden bir ricam olacak , 10-15 bin TL butcem var ve 70 '' den ufak olmamak kaydıyla bir TV arıyorum , aklımda SHARP LC-70LE857E var ama emin değilim...Bana öneriniz neler olabilir.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    fiyat gercekten cok fazla
    surda da 6500
    http://www.avrupatr.com/SAMSUNG-55H8000-139-Ekran-Curved-FULL-HD-3D-LED-TV,PR-2961.html

ama fiyatlar hala fazla
    55h8000 icin ideali 5000 olmasi bence

umarim 5000 fiyatlara gelmesini beklerken kendimizi 2015 modellere bakarken gormeyiz

• Yeni modeller artık baya baya ortaya çıktı. hepsiburada'da 2 UHD ve 3 FHD olmak üzere 5 yeni H serisi modeli satışa çıkmış bulunuyor.

Benim gibi H8000 ve H8500 modellerinden birini tercih etmeye eğilimli arkadaşlar; aşağıdaki linkleri incelemenizi öneririm:

http://www.avforums.com/review/samsung-hu8500-ue65hu8500-curved-ultra-hd-4k-led-tv-review.10154

http://www.avforums.com/review/samsung-55h8000-ue55h8000-h8000-curved-full-hd-led-tv-review.10191

Aralarındaki fiyat farkı öncekilere göre çok yakın. Bu durum 8000 serisinin pahalı, 8500 serisinin ucuz olarak gözükmesini sağlıyor bence. UHD farkı dışında dikkatimi çeken özellik farkları, 8500'de artı olarak dahili kamera bulunuyor. Ancak benim gibi PS oynuyorsanız 8000'in 34ms, 8500'ün 58ms input lag değerlerine sahip olduğunu belirtmek isterim. UHD almaya eğilimli olsam da bu durum biraz düşündürüyor. 8500'deki bu yüksek rakam gerçekte PS3'ten FIFA oynarken ne kadar benim keyfimi kaçırır ;bu konuda çok da teknik bilgiye sahip olmadığım için; emin değilim.

• 55HU8500 u nakit fiyatı 6000 tl olduğunda alacağım,her ne kadar samsungtan nefret etsem de....Sony e inat!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu çok sessiz,yeni ürünlerden alan yok mu,incelemeler vs?

• elninoartist E kullanıcısına yanıt
    Ürünler çok yeni Mayıs başı gibi incelemeleri kullanıcı yorumlarını görmeye başlarız. Özellikle h6470 ve h6500 fiyat performans ürünleri olabilir. Ben 6670 modelini de merak ediyorum.

• 65UH8500 inceledim media markette gerçekten kusursuz gibi :)büyülendim 15000 tl
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    Lg 970 ile samsung HU8500 ü görüntü olarak hiç karşılaştırdınız mı,özellikle siyah oranı nı?
    LG 55LA970 nakit fiyat nedir ve Üretim yeri neresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninoartist -- 20 Nisan 2014; 19:48:30 >
  • arkadaşlar samsung 46f7000 serisini bi kaç aydır takıp edıyorum ındırıme gırmesını 2700 3 bın cıvarına düşmesini beklerken tedavulden tum alt serıyı kaldırıyormuş samsung yenı serıler h serılerı getıyormus sımdı ben ne alacam 2700 3 bın cıvarlarına saglam bı tv ıstıyorum 46 ınc bana bı akıl vıkır verın ne yapmalıyım ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: einti

arkadaşlar samsung 46f7000 serisini bi kaç aydır takıp edıyorum ındırıme gırmesını 2700 3 bın cıvarına düşmesini beklerken tedavulden tum alt serıyı kaldırıyormuş samsung yenı serıler h serılerı getıyormus sımdı ben ne alacam 2700 3 bın cıvarlarına saglam bı tv ıstıyorum 46 ınc bana bı akıl vıkır verın ne yapmalıyım ????

bugün h7000 lerde evolution kit yok dedi samsungdaki abi.
    F7000 de var ama.
    h7000 de kamera da yok dedi o tip özellikler 8000 de olacakmış sadece.

Doğruysa (ki ben inandım f8000 aldım) f serisi mantıklı 2014 evolotion kit alıp uzun süre kullanılır tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: einti

arkadaşlar samsung 46f7000 serisini bi kaç aydır takıp edıyorum ındırıme gırmesını 2700 3 bın cıvarına düşmesini beklerken tedavulden tum alt serıyı kaldırıyormuş samsung yenı serıler h serılerı getıyormus sımdı ben ne alacam 2700 3 bın cıvarlarına saglam bı tv ıstıyorum 46 ınc bana bı akıl vıkır verın ne yapmalıyım ????

Bende gecen yil 46es7000 2700-3000 fiyat düşmesini beklerken ayni sizin durumunuza düşmüştüm.Mecbur f serisini beklemek zorunda kaldim.Tabiki ayni hataya dusmemek için ocak ayinin 15 inde carrefour kampanyasindan 46f8000 3299 tl kaptim.yoksa eşim evden kovacakti beni.6 ay oturma odasinda tv yoktu çünkü :) Ben 1.5 ay önce forumda bazi arkadaşları uyardim F serisini alacaklar varsa hemen alsin kutular bitiyodu.Hatta dun mediamark da gezerken laf olsun diye sordum ne derece dogrudur bilmiyorum ama bir tane 46f7000 teshir ama 10 gunluk ben actim dedi gorevli.Bence bu saatten sonra kutulu biraz zor genede arastirmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7.000 tl vaybe

• bu fiyatlara çıktığım zaman gider üst seviye projeksiyon alırım. TV kanalları için de ucuz yollu bir TV alırım. hesabınızı iyi yapın.
  • 4440 a n11-ereyon dan aldım.. umarım iyi bi sonuç alırım.. genel olarak herkes memnun ama deneyip göreceğiz.. Bekleyenlere Allah nasip etsin alanlarada hayırlı olsun :)
  • H8000 65 inch alınır mı sizce?

• 55 f 7000 ile 55 h 7000 arasındaki fark nedir ?

• shumin S kullanıcısına yanıt
    dün samsung bayisinden 65inc 7000tl ye aldım.
    ekran hem büyük hem de 2014 model ve 3d

2k 4k ultrahd de gözüm yok.
    çünkü Türkiye'de o teknolojiye ait tv kanalı yok
    ya da 4k ile çekilmiş kaç tane film var
    henüz çok erken 4k için.
    o yüzden fullhd fazlasıyla yeterlidir.
    benim tavsiyem.
  • 46h7000 'in smart controller ile Factory reset (hard reset) atmayı bilen var mı ????
  • Merhaba Arkadaşlar

Samsung Smart Tv h7000 televizyonumu 1 yıldır kullanmaktayım .Çokta memnundum düne kadar.Web Browser üzerinden online sitelerden film izleyebiliyordum. Hep girdiğim bir online film izleme sitesine girdiğimde 1 dakika sonra "Your last browser session ended unexpectedly. Restore last session? Or go to home page?" hatası almaya başladım .Factory reset attım web browserın geçmişini sildim vs. Hep aynı hatayı aldım. En son Hard reset atmaya karar verdim . Akıllı kumanda ile hard resetin nasıl atıldığını bir türlü çözemedim .

Daha önce böyle bir problemle karşılaşıp çözüme ulaştıran var mı?Akıllı kumanda ile hard reset atan var mıdır ?

Tavsiye: Samsung Apps tamamen eksik .Web browser kullanışsız ,bir Chrome koyamıyorlar .İnternette çok fazla dizi film video izlerken yetersiz bellek problemi yaşayan gördüm bu problemi incelerken . Size tavsiyem iyi araştırın bu problemlerin olduğunu bilin . Samsung arge'si yetersiz kalıyor bu konuda bana göre.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.