Şimdi Ara

2014 THK Planör/Yelkenkanat/Yamaçparaşüt/Paraşüt Kursları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
10.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzunefe18

Ben kayseri-talas yamaç paraşütü eğitimlerine katılmak istiyorum ancak bu sene biraz programım yoğun kısmet olursa önümüzdeki marttan itibaren olan ilk kurslara kayıt olmak istiyorum..
    Genel olarak kayseri için kurs tarihleri nedir? mart-mayıs haziran-temmuz gibi..

Eskişehir İnönü, Antalya Karain ve Erzincan (Sinop açıldı mı haberim yok o yüzden yazmadım) eğitim merkezleri dışında düzenlenen kurslar bölgeseldir başvurusu ve dönemi bölgesel duruma göre belirlenir. Bu kurlsarı internetten değilde THK şubeleri ya da ilde var olan sportif havacılık kulüpleri üzerinden takip etmelisiniz
  • Ucretler nedir planor icin??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ucretler nedir planor icin??

ücretsizmiş

takipteyim en yakın zamanda gidip kayıt olalım tarihi kendimiz seçebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

ücretsizmiş

takipteyim en yakın zamanda gidip kayıt olalım tarihi kendimiz seçebiliyormuyuz?

Planör kursu Eskişehir ve Erzincan'da.

Başlamadan bitti
  • quote:

quote:

quote:

ücretsizmiş

Başlamadan bitti

atla otobüse git ne olacak

• quote:

quote:

ücretsizmiş

Planör kursları sadece Eskişehir İnönü'de veriliyor, sözde Erzincan'da da kurs verilecek ama henüz orada bu iş için ekip görevlendirilmedi. Mart ayında İnönü'de bir başlangıç kursu düzenlendi sonraki dönemler için planlanan tarihleri şubelerden öğrenebilirsiniz
  • Mart ayında düzenlenen planör kursunda, eski puchacz planörle mi uçuldu?
  • merhaba ben 01.05.1999 doğumluyum ve bu sene paraşut kursuna katılmak istiyorum ınternerten baktığıma göre 8 gün sonra katılmak için yaşım yetiyormuş bu doğrumu eğer doğruysa ben başvuru için hangi yolları izlemeliyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan123423 -- 23 Nisan 2014; 15:59:36 >
  • quote:

quote:

quote:

ücretsizmiş

Başlamadan bitti

Peki hocam bu başvuru için antalyada şubeleri varmı yoksa internet üzerindenmi yapıyoruz sitesinde gözükmüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: sancak0035

quote:

quote:

quote:

ücretsizmiş

Başlamadan bitti

Peki hocam bu başvuru için antalyada şubeleri varmı yoksa internet üzerindenmi yapıyoruz sitesinde gözükmüyor .

Şubeden.

İnternetten bakın ya da arayın şubelerin adresleri için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan123423

merhaba ben 01.05.1999 doğumluyum ve bu sene paraşut kursuna katılmak istiyorum ınternerten baktığıma göre 8 gün sonra katılmak için yaşım yetiyormuş bu doğrumu eğer doğruysa ben başvuru için hangi yolları izlemeliyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

16 yaşından gün almış herkes kurslara başvuru yapabilir. Sen de 2 Mayıs 2014 tarihinde 16'dan gün almış olacağın için evet başvuru yapabilirsin.

Başvuru için izlemen gereken yol, sana en yakın şubeye gidip uçmak istediğini söylemek :)
  • Daha önce'den 2 tarih için başvuru yapmıştım şimdi planör kursuna 1 tarih daha açılıyormuş onuda tercihlerime eklete bilir miyim ?
  • Sayın Semih98, 2014 konumuz buradan devam etmektedir. Sorularınıza buradan devam etmenizi rica ediyorum.

"Yaş sınırı var mıdır?" sorunuza gelince, 16 yaşından gün almış her genç kurslara başvuru yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukgenc

Sayın Semih98, 2014 konumuz buradan devam etmektedir. Sorularınıza buradan devam etmenizi rica ediyorum.

"Yaş sınırı var mıdır?" sorunuza gelince, 16 yaşından gün almış her genç kurslara başvuru yapabilir.

Sağolun o zaman sıkıntı yok belki seneye başlarım bu sene geçti heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzde kurban bayramı var. Orada çalışın bir daha ki yaza gitmeniz çok büyük ihtimal olur.
  • 5 Mayısta başlayan planör kursunun hangi planörlerle yapıldığını giden biri söyleyebilir mi acaba?
  • Parasut Tekamul e basvurumu yaptim selcukta gorusmek üzere. .

• TheRed kullanıcısına yanıt
    şubede kaç puanınız vardı? @TheRed
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    200 küsür sanırım

kurs çıkmasa bile ücretli aff alıcam bu yaz
  • Planör başlangıç başvuru tarihlerinin öncelik sırasını değiştire bilir miyiz ya ? İlk terciğim 03-20 Ağustos 2.Tercihim 9-27 Haziran Tam tersini yapmak istiyorum ama 9-27 Haziran kazanan listesinin açıklanmasına 4 gün kaldı :/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.