Şimdi Ara

2014 THK Planör/Yelkenkanat/Yamaçparaşüt/Paraşüt Kursları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
10.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklanmadıysa hâlâ şansınız var demektir. Bir an önce gidip değiştirmek istediğinizi söyleyin. Olurda kursu kazanırsanız ve gidemezseniz mutlaka ama mutlaka GENEL MERKEZİ ARAYIP GELEMEDİĞİNİZİ BİLDİRİN.
  • 2-13 haziran inonudeki yamac parasut baslangic dami iptal @MagneticFrost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi şimdi ben kocaeli deyim burda da sube varmis ben yok biliyodum neyse ben bu subeye gitsem kayit olsam 3-20 agustos planor baslangica o tarihe kadar secilmem icin neler yapmam gerekir

• Liste'de bi açıklanmadı yahuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetr_61

Abi şimdi ben kocaeli deyim burda da sube varmis ben yok biliyodum neyse ben bu subeye gitsem kayit olsam 3-20 agustos planor baslangica o tarihe kadar secilmem icin neler yapmam gerekir

O tarihe kadar seçilmeniz açıkçası biraz zor. Ancak en kısa sürede maksimum pul satışı yaparsanız olabilir.
  • Bide bu gün şube başkanıyla gorüştüm saymana bir ay izin vermiş 27 haziran da gelcekmiş kaydın o zaman tamamlanır felan dedi sayman olmassa olmaz mı ?

• Kayıt yapmadan sorumlu olan kişi saymandır. Teknik olarak beklemeniz gerekecek evet.
  • 03-20 ağustos inönü planör başlangıç ilk tercihim umarım kazanırım. var mı başka başvuruan buradan :)
  • Merhaba ben yeni kayıt olmak istiyorum . Bana en yakın şube Pendik Şubesi. Fakat orada genç kanatlar yok galiba internetten araştırdığım kadarıyla.
    Şimdi ben yeni üye olunca bu yaz düzenlenen etkinliklere katılma olasılığım nedir? Yamaç paraşütü başlangıç eğitimini almak çok istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Dostlarım, 3 yıl önce havacılık aşkına çıktığım bu serüveni Türk Hava Kurumu'nda bulunan görevimden ayrılarak noktalıyorum. Siz değerli ve daha nice güzel dostlarla tanışmak benim en büyük kazancım. Kişilerin değil kurumların üstünlüğü bağlamında yokluğumda da aynı hizmetler verilmeye devam edecektir. Hepiniz kendinize çok dikkat edin. Rüzgâr hep kolayınıza olsun, hoşça kalın
  • Selamlar,

Ben mayıs planör başlangıç eğitimine katıldım bu yıl. Önümüzdeki gruplara katılacak veya katılmayı düşünenler varsa elimden geldiğince akıllara takılan soruları ben de yanıtlamak isterim.

Genel olarak ben eğitimden gayet memnun kaldım. Hocalar 10 numaranın da ötesinde, kamp yeri gayet güzel (sadece biz gittiğimizde kantin ihalesi devam ediyordu o yüzden kantinimiz yoktu), yemekhanesi güzel aşçısı 10 numara, yatakhane ve duşlar normal (5 yıldızlı otel beklemeyin sonuçta, vasat üzeri diyebiliriz yine de). Başlangıç için eğitim süresi aslında uzun kalıyor 3 hafta ama o da biraz hava durumuna bağımlılıktan oluyor. Motorlu planörler devreye girerse süre de kısalacaktır.

Bizim grup 18-19 kişiydi. Ortalama 2,5 haftada bitti. Bi ara hiç rüzgar olmadığı için 3-4 gün hiç uçulmadı o da olmasaydı 2 haftada biterdi. Katılımcı sayısı önemli tabi. İşten izin alanlar, acelesi olanlar için grup da kabul ederse uçuşlarını daha öne çekmek gibi inisiyatifler de kullanıyor hocalar. Yani gayet makul mantıklı ve eğlenceli bir süreç. Çok da güzel arkadaşlıklar oluyor.

Sorusu olan varsa daha detaylı da yazabilirim. PM atmayın ki herkes görebilsin :)

• 107 puanla basvurumu yaptim ilk tercihim 03 agustos planor. Cikar mi acaba ?

• valla onu bilemiyorum. benim kaç puanım vardı onu da hatırlamıyorum. biraz başvuru sayısına bağlı. ben mayısta gittim. mayısta okullar devam ettiği için başvuru fazla değildi
  • tercihimi değiştirerek inönü 4 agustos yamaç yazdım

fai a yalan oldu

bugun yarın açıklarlar umarım
  • Umarim cikar cok istiyorum valla sadece 3 agustos grubu uygun bana. Eylulde bir grup daha planor baslangic kursu var ama tam o tarih stajima denk geliyor. Dolayisi ile 2. Tercihimi 4 agustos yelkenkanat 3. Tercihimi 4 agustos yamac parasutu 4. Tercihimi 10 agustos parasut ve 5. Tercihimi 3 agustos parasut olarak gerceklestirdim. 4. Ve 5. Tercihimin tarihleri ters oldu sanki degistirmem gerekiyo mu sizce? Eger ilk 4 tercihimin hepsi olusuz sonuclanirsa 5. Tercihimin tarihi gecmis olacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buldozer_u -- 15 Temmuz 2014; 2:27:34 >
  • Şehir sıkıntısı yüzünden gidemiyorum. Yaşadığı şehirde olan varsa tereddüt etmeden gitsin arkadaşlar, büyük şans.
  • Selamlar ben 6-12 Ağustos Paraşüt Başlangıç kursuna asil olarak katılmaya hak kazandım. Sizce gitmeli miyim? Bana bu kursun eleme aşamalarından bahseder misiz? Malum iki eleme olcak, biri kondüsyon yeterlilik diğeri sınavmış sanırsam.

• merhaba ben 15 yaşındayım ve bu sene bazı sorunlardan dolayı katılamadım ve yetenincede bilgim yoktu ama önümüzdeki sene katılmak istiyorum anladığım kadarıyla Türk Hava Kurumuna ve Genç Kanatlar derneklerine üye olmak gerekiyor bunlara nasıl üye olabilirim nasıl bir yol izlemeliyim bir dönemde birden fazla eğitime katılabilirmiyim bir de bu derneklere üye olunca nasıl puan toplayabilirim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan98765

merhaba ben 15 yaşındayım ve bu sene bazı sorunlardan dolayı katılamadım ve yetenincede bilgim yoktu ama önümüzdeki sene katılmak istiyorum anladığım kadarıyla Türk Hava Kurumuna ve Genç Kanatlar derneklerine üye olmak gerekiyor bunlara nasıl üye olabilirim nasıl bir yol izlemeliyim bir dönemde birden fazla eğitime katılabilirmiyim bir de bu derneklere üye olunca nasıl puan toplayabilirim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Seneye bi şubeye gidiyorsun ve istedigin kursa yaziliyorsun. Para vs odemiyorsun ve genç kanatlara uye olmanada gerek yok. Dogrudan git yazil istedigine.

• Sizce okuduğunuz şehirde mi yoksa oturduğunuz şehirde mi genç kanata üye olmak mantıklı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.