Şimdi Ara

2014 VW SCİROCCO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo makyajı da vardı 2014 , biri onun fotoğrafını bulsun da koysun ; yedi farkı bulan nirvana'da hint budistlerle çay yudumlama erdemine nail olacaktı, o derece de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Eylül 2013; 11:00:26 >
  • O şekilde Ledli farı bir ben mi beğenmiyorum? Koyun şöyle Leon stili güzel dursun.
  • Gece gündüz çalışmış olmalilar çünkü bu tek kısının fikri olamaz kesinlikle takım çalışmasının sonucu bu makyaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam anladık güzellik detaylarda gizlidir ama az el atın da şu makyajlar arabaların bütününü de etkilesin.

Diğer markaların bi makyajı VW modellerinin iki kasa değişimine denk neredeyse.

W211 FL'e geçişte yapılan değişiklikleri VW mühendisleri yapsaydı hepsi kovulmuştu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Bence arabaya zam gecirme bahanesiyle makyajliyorlar

• atom239 A kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.kesinlikle

internette photoshop ta o kadar güzel tasarım yapan arkadaşlar var ki..valla bunun yanında 10 numara oluyor tasarım olarak.
    artık vw işi ticarete döktü.nasılsa peynir ekmek gibi satıyor.demek ki insanlar bu tasarımdan memnun diyorlar fazla oynamıyorlar.ön arka far tampon makyajla gitsin..nasılsa bir yığın adam sırada bekliyor.vw showroomlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferithhh -- 7 Eylül 2013; 13:53:16 >
  • şu vw nin araçlarındaki değişiklikleri ne zaman anlayabileceğiz acaba
  • arkadaşlar sizce şu durumda sıfır scirocco alınırmı? sene sonu kur kampanyası olabilir belki???
  • vw de makyaj anlaşılamadığı ve kasa değişimleri de hiç farkedilmediği için , 2. elde hiç değer kaybetmıyor. 35 tl ye 2 sis farı taktır makyajlı şirokko diye satarsın arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

vw de makyaj anlaşılamadığı ve kasa değişimleri de hiç farkedilmediği için , 2. elde hiç değer kaybetmıyor. 35 tl ye 2 sis farı taktır makyajlı şirokko diye satarsın arabayı.

hahaha doğru tespit hocam bmw de 2008 lere kadar sanırım bu şekilde yürütüyordu.daha sonraları farkedilir şekilde tasarıma el attılar.hoş ben hala anlamıyorum hangisi 2006 hangisi 2010
  • Eskisiyle ne fark var? Makyaj işinin b*kunu çıkardı firmalar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 12 Eylül 2013; 11:00:48 >
  • Ertify kullanıcısına yanıt
    güzel isim.belki kasayla beraber isimde değişir
  • VW'in cc ile beraber en beğendiğim (tek beğendiğim desem daha doğru olur) tasarımına sahip araçtir kendisi ama makyajdan ziyade kasa degisimi olsa daha iyi olurdu. Makyaj olmuş da diger arkadaşların da dediği gibi pek bir degisiklik olmamış. Sanırım bu konuda @207m daha saglikli bilgiler verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertify

Passarocco olmuş bu

• bir vw çalışanına sordum.makyaj olayları,internette casus fotolar var falan dedim,2015 i bulur dedi.
    zaten şu anda olan franfurkt otomobil fuarında da scirocco yok arkadaşlar.2014 te makyaj düşünülseydi fuar da da olurdu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

VW'in cc ile beraber en beğendiğim (tek beğendiğim desem daha doğru olur) tasarımına sahip araçtir kendisi ama makyajdan ziyade kasa degisimi olsa daha iyi olurdu. Makyaj olmuş da diger arkadaşların da dediği gibi pek bir degisiklik olmamış. Sanırım bu konuda @207m daha saglikli bilgiler verebilir.

Bencede makyaj yerine kasa değişseydi çok daha iyi olurdu. Fakat marka Vw olunca erken kasa değişimi pek mümkün olmuyor. Aslında bu kullanıcılar için bir avantaj, çünkü araçların kasaları uzun süre gittiğinden, ikinci el değer kaybı minimum oluyor. Adamlar Passat' ı 2005 yılında çıkardı, teknolojiyi geliştirirek makyajla hala aynı kasayı satıyorlar. Tam 8 sene olmuş. 1 sene daha gitse 9 sene yapar. Scirocco' da 4 senedir piyasada, seneye makyajlansa bir 3 senede öyle gitse 7 sene aynı kasayı kullanacaklar. Keza CC' de öyle. Scirocco' da muhtemelen ön farlar yeni yüze uyarlanır, arka stoplar ufaktan değişir, direksiyon Golf 7 ile aynı olur. Klima butonları vs. yine Golf 7 ile aynı olacaktır. Birkaç materyal değişir, jant seçenekleri farklılaşır, belki kaliteyi arttırırlar ve yeni aktif güvenlik sistemleri eklerler. Böylelikle son teknolojiye ayak uydururlar.

• süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

VW'in cc ile beraber en beğendiğim (tek beğendiğim desem daha doğru olur) tasarımına sahip araçtir kendisi ama makyajdan ziyade kasa degisimi olsa daha iyi olurdu. Makyaj olmuş da diger arkadaşların da dediği gibi pek bir degisiklik olmamış. Sanırım bu konuda @207m daha saglikli bilgiler verebilir.

Bencede makyaj yerine kasa değişseydi çok daha iyi olurdu. Fakat marka Vw olunca erken kasa değişimi pek mümkün olmuyor. Aslında bu kullanıcılar için bir avantaj, çünkü araçların kasaları uzun süre gittiğinden, ikinci el değer kaybı minimum oluyor. Adamlar Passat' ı 2005 yılında çıkardı, teknolojiyi geliştirirek makyajla hala aynı kasayı satıyorlar. Tam 8 sene olmuş. 1 sene daha gitse 9 sene yapar. Scirocco' da 4 senedir piyasada, seneye makyajlansa bir 3 senede öyle gitse 7 sene aynı kasayı kullanacaklar. Keza CC' de öyle. Scirocco' da muhtemelen ön farlar yeni yüze uyarlanır, arka stoplar ufaktan değişir, direksiyon Golf 7 ile aynı olur. Klima butonları vs. yine Golf 7 ile aynı olacaktır. Birkaç materyal değişir, jant seçenekleri farklılaşır, belki kaliteyi arttırırlar ve yeni aktif güvenlik sistemleri eklerler. Böylelikle son teknolojiye ayak uydururlar.

hocam sence sıfır scirocco almak mantıklımı? sene sonu kur indirimi gelebilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferithhh

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

hocam sence sıfır scirocco almak mantıklımı? sene sonu kur indirimi gelebilirmi?

Ben kendi aracımdan örnek vereyim, 2012 eylülde sipariş verdim, aralık ayında aracı teslim aldım. Aynı sizin gibi kur kampanyası olur niyetiyle yaptım bunu ve oldu da :) 1.99 kurla aldım aracı ve cam tavan, 18'' chicago jantlar, ayna paketi, bi-xenon farlar, geri park kamerası beyaz scirocco 160 PS DSG' yi 63.500 TL' ye aldım :) Aracın şuan ki kurdan fiyatı 80.000 TL :) Gerisini siz hesap edin artık :)

• 207m kullanıcısına yanıt
    hocam çok iyi fiyata almışsınız.bende şu sıralar ciddi şekilde düşünüyorum.bu hafta sonu sipariş verebilirim.aslında şans işi artık.sipariş veriyim diyorum nasılsa vazgeçersem kaporamı geri alabiliyorum.kaybetcek bişey yok.
    altın dolar alacağıma full bir scirocco alırım.satarken bile zorlanmam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.