Şimdi Ara

2014 Work And Travel[Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
27
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otelde calisiyorsun diye otelde kalmazsin. Eger ulusal parklarda calisamazsan hatta konaklaman isyerinden farkli olur. Konaklamayi isveren degil sponsor ayarlar genellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Armada ile Ut arasında kaldım ikiside gözümde eşit seviyede şu an ayrıyetten 1.sınıfım not ortalamam yarı dönem için 2 yi geçiçeğine emin olsam gidip bugün ikisinden birine kayıt yaptırıcam ama güvenemiyorum kendime:)

Neye guvenemiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigeran

Armada ile Ut arasında kaldım ikiside gözümde eşit seviyede şu an ayrıyetten 1.sınıfım not ortalamam yarı dönem için 2 yi geçiçeğine emin olsam gidip bugün ikisinden birine kayıt yaptırıcam ama güvenemiyorum kendime:)

aynen bende suan ilk vizeler bitti durum pek iyi degil :D
  • mesajım bulunsun .
  • Konuyu canlandıralım, vizelerden sonra şirketlerle görüşmeye gideceğim. En büyük korkum vize mülakatı ama onuda intermediate kurundaymışım aktif olarak dil eğitimi de alıyorum zaten. Hazirana kadar aşarız sanırım bu korkuyu, Gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri. Karar vermeden önce toplu görüşmelerde fiyat bazlı inidirim yapılabiliyor.
  • Onemli olan haziran degil subat civarindaki ingilizcen. Sonucta isi o zaman alacaksin.
  • Ben pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Hali hazırda görüşmeler skype üzerinden olacağı için biraz daha rahat cevaplayabilir, önceden bir ön hazırlık yapabilirsin. Sadece heyecan sıkıntı, genel olarak heyecanlı bir yapım var.
  • Beyler ne oldu şimdi geç mi kaldık? Hala devam ediyor mu kayıtlar?

Ne zamana kadar kayıt yaptırmamız gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiilizcen yeterli ise zaten sorun yapmaya da gerek yok.Rahat ol yani. Yeterli degilse yap heyacani
  • RTÇ kullanıcısına yanıt
    Kayitlar devam eder heryerde. En erken subat ortasinda kayitlri durdurur bazi sirketler. Zaten o zamana birakma en ideal kayit donemi Kasim Ortasi ile Aralik sonu arasindadir. Su siralar kaydolmayi dusun bence.
  • Oxford House WAT ile ilgili bi şey duyan bilen var mı? Metroda gördüm bugün. İlgimi çekti.

Bu konudan şirketleri de paylaşalım bence. Reklam falan olmaz, amaç yardımlaşmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirket ismi isi cok cetrefilli olay. Yazan kisilerin ne oldugunu bilemezsin , sirket calisani ya da sirket temsilcisi kendi sirketine gitmen icin yalanlar soyleyebilir. En mantiklisi forumlar ve sozluklerde kendi basina arastirmak.
  • Sonunda kaydımı yaptırdım.Önce bir danışmanla mülakat yaptık daha sonrada sponsorun girmemizi istediği videolu bir mülakate girdim sonuçlarını bekliyorum işte şimdide.Ona görede bi iş seçimi yapıcam bakalım hayırlısı..
  • Bigeran kullanıcısına yanıt
    sponsorun ciee heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmann

Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki yaz work and travel yapmayı planlayan arkadaşlar, buradan konuşabiliriz, bizde okulumuzdaan 5 arkadaşla yapacağız..
    Gideceğimiz şirket belli, şirket hakkında reklam yapmayacağım kesinlikle, çünkü şirketin temscilcilerindenim, eğer bilgi almak isteyen olursa şirket hakkında ön bilgiyi verip, merkeze gönderebilirim, onun dışında WAT hakkında sorularınızıda elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.

WORK AND TRAVEL HAKKINDA KISACA BİLGİ

Bu konuda çok sayıda soru alıyorum arkadaşlar, kısaca anlatayım. Work and travel üniversite öğrencilerinin katılabildiği bir programdır. Burada şirket ile anlaşıyorsunuz, ardından dil seviyenize göre Amerikada bir işte çalışıyorsunuz. 3 aylık yaz tatilinizin 2 aylık kısmında çalışıyor geri kalan kısımda ise geziyorsunuz.. Dil seviyenize göre çalışacağınız iş buradan belirleniyor, seviyenize göre genellikle internet üzerinden işverenler ile mülakata giriyorsunuz ve duruma göre işe alınıyorsunuz. Oraya gitmeden, çalışacağınız haftalık saat, saatlik ücretiniz, kalacağınız yer, kalacağınız yerin haftalık ücreti her şeyi belirleniyor ve bu bilgiler doğrultusunda yola çıkıyorsunuz..

NOT: ŞİRKETLERE KAYDINI YAPTIRAN ARKADAŞLARI İLERLEYEN ZAMANLARDA BU MESAJIN ALTINDA SIRAYLA YAZACAĞIM, BÖYLECE ORADA İLETİŞİM KURULABİLECEK.

pm alabilir miyim şirketi gelecek yaz yapmayı düşünüyorum

• merhaba ben de bu yaz work and travel a katılıcam.karşınıza work and travel a katılmak için neden bir adaysınız diye bir soru gelirse nasıl cevaplarsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

sponsorun ciee heralde.

Evet CIEE tamda şükran günlerine denk geldik sonuçların açıklanması 1 hafta daha ertelendi:)
  • mesajım bulunsun
  • Sonunda işimi seçebildim 22 Şubat ta fuar da işverenle görüşücem.Sizler de durum nedir seçebildiniz mi?
  • Takip Kuzenim gidicek bu sene. Seneyede ben gidicem inş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.