Şimdi Ara

2014 Work And Travel[Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
27
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne sectin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Ne sectin ?

Bike attendant isini sectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bigeran kullanıcısına yanıt
    virginia beach deki bisiklet kiralama isi mi ?
  • quote:

virginia beach deki bisiklet kiralama isi mi ?

Evet
  • Benim maddi durum sıkıntılı. Direkt peşin istemeseler rahat yazılıcam ama...

• RTÇ kullanıcısına yanıt
    eger imkanin varsa bu sene ve yazin calis ve para biriktir gelecek sene daha kolay sekilde git wata.
  • Son durum nedir arkadaşlar, katılımcılar işlerini yavaş yavaş belirlemeye başladılar. @ozgursum Turkishwat yöneticisi olan arkadaşımızsın doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmann

Reklam olmaması için pm ile yolluyorum birazdan

Aynı pm den ben de alabilir miyim?

• bizim tayfadan kimse gelmemiş konuya herhangi bi sorunuz falan varsa bana sorabilirsiniz geçen sene wat yaptım bu senede değişik planlarım var
  • dogrudur kardesim.
  • Bende NJ deyim bu sene, iş seçimi daha netleşmedi bir çok seçim yapabilirim, Lifeguard ya da otel işleri, biraz düşünüyorum 1 hafta içerisinde bende bir işi seçeceğim nasip olursa.
  • bunu yapmak istiyorum bende ama çok açık anlatım olmamış.
    6000tl ödedik geriye 2 ay çalışarak kaç para kazanıcaz net ya da aşağı yukarı bi para yok mu?
  • Ben de önümüzdeki yıl gitmeyi düşünüyorum, takipteyim
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    Giderken harcadigin parayi unutacaksin. Orada kazandigin para , yasamini , gezmeni ve alisverisi karsilar o kadar. Geri para getirme diye bir olay dusunerek wat a KATILINMAZ!!!!
  • Ben 1.sınıftayım, 2.00 ortalama gerekiyormuş galiba WAT için,Güz dönemi sonundaki yani Ocak Ayı'nda bitecek olan dönem ortalamam yeterli olur mu yoksa 2.dönemi mi beklemem lazım? Ayrıca ne zaman ve nereden başvuru yapabilirim?
  • şu an wat yapmaya karar verdim geçmi kaldım acaba başvuru için
  • ben bu yaz 2 arkadaşla gitmeyi düşünüyorum fiyat hakkında toplam maliyet ne kadar olur toplamı soruyorum ? ve 1.sınıfım hazırlık muafiyet sınavını verdim not ortalama 2 yi bulurum gibi başka şart aranıyor mu ? İngilizce sertifikam var amerikan kültürden b2 seviye faydası ne gibi olur ? şirket hakkında bilgi pm de alabilirim
  • quote:

Giderken harcadigin parayi unutacaksin. Orada kazandigin para , yasamini , gezmeni ve alisverisi karsilar o kadar. Geri para getirme diye bir olay dusunerek wat a KATILINMAZ!!!!

sorduğum soru bu kadar zor mu merak ediyorum.

Ben başvururken ödediğim ve sonra aldığım parayı soruyorum sadece rakamsal olarak cevap bekliyorum?
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    Arkadasim neyin atarini yapiyorsun hayirdir? Sen once neyi soracagini ogrenmelisin. Orada kazanacagin para tamamen hangi isi sectiginle alakali. Haftada 30-32 saat 7.5 dolarlik iste de calisabilirsin. saatlik 9 dolardan 50 saat de calisabilirsin. Haftda 150 dolar kira da verebilirsin , yeme icme ve konaklamasi bedava iste de calisabilirsin. Dolayisiyla kimseden sana ne kadar kazanacagini ,rakamsal olarak isteyemezsin. Hacayacagin para belli zaten 3000-3500 dolar civari olur toplam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

ben bu yaz 2 arkadaşla gitmeyi düşünüyorum fiyat hakkında toplam maliyet ne kadar olur toplamı soruyorum ? ve 1.sınıfım hazırlık muafiyet sınavını verdim not ortalama 2 yi bulurum gibi başka şart aranıyor mu ? İngilizce sertifikam var amerikan kültürden b2 seviye faydası ne gibi olur ? şirket hakkında bilgi pm de alabilirim

kardesim sertifikanin bir anlami yok , onemli olan sponsor ve isverenle gorusmen. Orada ne kadar iyi konusursan seviyen o kadar iyi olarak olculur. 2 ortalama onemli olabildigince yuksek tut. Sirketlerle alakali da iyi sponsoru olan bir firma bulman onemli. Is sorun mutlaka ne isleriniz var diye sorun. Surekli degisiyor isler , yani siz kaydolunca konusulur gibi bir sey soyleyen sirketlerden uzak durun. Zaten malesef su an 1-2 tane duzgun sirket kaldi piyasada o kadar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.