Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece linkteki sayfaya göz atın. Bunun gibi başka konularda mevcut. Kusura bakmazsanız, ben bu şahıs konudan uzaklaşana kadar müsaadenizi istiyorum arkadaşlar, o seviyeye inmemize hiç gerek yok...

http://www.mitsubishiclubtr.com/viewtopic.php?f=25&t=6103&start=60

Saygı ve selamlarımla...
  • salih01234 gereken cevapları arkadaşlar vermiş ama bende bişeyler yazayım dedim.

Bu forum jazz alın jazz almayın forumu değildir.

Burada aldığımız araçların artılarını ve eksilerini konuşuruz.

Araçlarımıza yaptığımız modifiye resimlerini koyarız.

Alınan 2.el araçların yorumlarını yaparız.

Araçlarımızın servis bakım fiyatlarını ve nasıl olduğunu tartışırız.

Senin gibi buraya gelip milleti kızdırıp kışkırtarak bilgisayar başında boş işlerle uğraşmayız.

Herkesin bir beyninin olduğunu varsayarsak ve herkes düşünüp karar verebilme yeteneğine sahip olduğuna göre isteyen honda jazz alır isteyen almaz.

Kimseye yardımcı olmanıza gerek yok.Katılımınızdan dolayı teşekkür eder,kışkırtıcı davranmayıp forum kurallarına uygun davranmanızı dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zenginoglu

Sadece linkteki sayfaya göz atın. Bunun gibi başka konularda mevcut. Kusura bakmazsanız, ben bu şahıs konudan uzaklaşana kadar müsaadenizi istiyorum arkadaşlar, o seviyeye inmemize hiç gerek yok...

Saygı ve selamlarımla...

Adam Mitsubishi'cileri de çıldırtmış yaaa.... :)))

gittiği yeri kurutmuş :)))

zaten o forumdan atılınca bizim foruma sarmış. tarihler yakın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusxxx -- 18 Haziran 2013; 9:15:24 >

• ismail arkadaşım dan defalarca özürdilerim.. ismail yerine malum kişinin ismini ekleyin demeye getirdim..
    ismailon nikli arkadaşım ile hiç bir alakası yoktur.. Yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim..
    Eh be salih be üç beş satır yazı yazdın forumu öyle bir hale getirdinki Allahtan bir odada veya işyerinde beraber çalışmıyoruz..
    Allah senin ile aynı yerde Memurluk yapanlara sabır versin..
    Allah tahsilatını af etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 18 Haziran 2013; 11:55:08 >
  • quote:

Sadece linkteki sayfaya göz atın. Bunun gibi başka konularda mevcut. Kusura bakmazsanız, ben bu şahıs konudan uzaklaşana kadar müsaadenizi istiyorum arkadaşlar, o seviyeye inmemize hiç gerek yok...

Saygı ve selamlarımla...

İnsanlarin ne olduklariyla ilgilenecginize jazz alacaklara yardimci olacak birseyler yazin. Asil niyetiniz belli sizin burdan marka pohpohlamasi yapiyonuz. İnsanlari kandirmayin gerçekleri yazin.Olumsuz birşeyler yazınca birkaç kişiye dokunuyo nedense. Heryerde var böyle kişiler sebebi nedendir ki.

Ayrica forumlarda Salih nickli kaş kişi var biliyonz mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 18 Haziran 2013; 12:44:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Memleketime selam Zenginoglu.. şöyle havayı peşpeşe içine dört beş defa cek oksijenle dolsun çigerlerin
    DMustaine suyun dan içmiş sin bikere alış kanlık yapar eskişehir.
    Allah gönlüne göre versin.
    Eskişehirden selamlar diye anladım zengin oglu sonradan degiştiriyorum satırı. seneye köye ev yaptırmaya başlıyacam gelin bi ziyafet çekeyim size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 18 Haziran 2013; 14:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Memleketime selam Zenginoglu.. şöyle havayı peşpeşe içine dört beş defa cek oksijenle dolsun çigerlerin
    Eskişehirden selamlar diye anladım zengin oglu sonradan degiştiriyorum satırı. seneye köye ev yaptırmaya başlıyacam gelin bi ziyafet çekeyim size..

DMustaine kardeşim yanlışım varsa düzeltirsen mahçup olmayayım, sen arabayı Eskişehir'den almıştın ama Ankarada idin, değil mi? O zaman Ankara'ya selam :) Tayin için de forsa abinin de dediği gibi Allah gönlüne göre versin :)

Forsa abi eyvallah, Eskişehir'e ev yaptırırsan, hele ki köy evi gelmez miyiz (nasıl olsa bir ayağım orada), hatta senin orada topluca bir buluşma organize eder, hep beraber Honda Satış Temsilcileri günü yaparız Daihatsu'larımızla :)

Sevgi ve selamlarımla...

• ben ankara konya gittim haftasonu.

gidiş ortalama 4,5 lt
    gidiş-geliş 4,8 litre.

araçta 5 yetişkin vardı. dolu araba.

2012 model 5.300 km oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusxxx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

oooo

hemşehri doluymuş bura yawwww

:))

Yunus kardeşim, benim ki biraz yandan hemşehrilik, damatlar kabul sayılırsa memnun olurum :)
  • Orijinalden alıntı: zenginoglu

oooo

Yunus kardeşim, benim ki biraz yandan hemşehrilik, damatlar kabul sayılırsa memnun olurum :)

olur oluuuur. damatlar daha kıymetli olur :)))
  • ismailon arkadaşımızı da bekliyorum..
    Kaşıklarla bi harman dalı oynarız .. Köy ekmegi ve mancarlı pide ardından bi tarhana çorbası içeriz bi de kuzu çevirdikmi.. kaşıkları kırana kadar oynarız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Memleketime selam Zenginoglu.. şöyle havayı peşpeşe içine dört beş defa cek oksijenle dolsun çigerlerin

DMustaine kardeşim yanlışım varsa düzeltirsen mahçup olmayayım, sen arabayı Eskişehir'den almıştın ama Ankarada idin, değil mi? O zaman Ankara'ya selam :) Tayin için de forsa abinin de dediği gibi Allah gönlüne göre versin :)

Forsa abi eyvallah, Eskişehir'e ev yaptırırsan, hele ki köy evi gelmez miyiz (nasıl olsa bir ayağım orada), hatta senin orada topluca bir buluşma organize eder, hep beraber Honda Satış Temsilcileri günü yaparız Daihatsu'larımızla :)

Sevgi ve selamlarımla...

yok dostum en son sivas 43500 e inince sivastan aldım arabayı.anakradaydım ama şu an doğudayım maalesef
    ama yakında eskişehir-izmir den biri olacak diye bekliyorum bakalım.
    sağolun tekrar işallah dönerim tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 18 Haziran 2013; 15:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusxxx

quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

yeter artık yazma şuraya laftan anlamıyomusun sen

DMustaine kardeşim rahatına bak sen :)

Eskişehir'e selamlar :)

dostum sinir bozucu sırf sinir etmek için gelmiş gibi hareket ediyo

benden de selamlar :)

bu arada tayin istedim izmir ve eskişehire.çıkarsa ne ala.yabancı değil eskişehir bana ogü mezunuyum

oooo

eskişehirli olamsam da 6 yıl orda okudum,eş dost arkadaş dolu orası.bi ayağımız orda her ne akdar uzun zamandır gidemesem de

• Edit: Cevap verdiğim Salih01234 nickli arkadaşın mesajı başlıktan silindiği için ,benim mesajımın yer işgal etmesine gerek yok.Akıl karışıklığı yaratmasın
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mars51 -- 19 Haziran 2013; 17:23:12 >
  • Arkadaşlar daha önce sormuş ama cevap alamamıştım. Ben de ipad konusunda paylaştım ve öğrenmiştim. İpad/iphone veya ipod var ise usb den direk bağlayabiliyorduk zaten. Bu şekilde ipad deki müzikleri dinleyebiliyoruz. Fakat benim istediğim ; özellikle internet radyosu açarak yabancı kanalları dinlemekti.(country/blues) Bunu için de , ipad'i usb den bağlayıp internet radyosunu da açtıktan sonra multitasking menüsünü sola çekip play tuşuna basıyoruz. Böylelikle 6 hoparlörden kalite kaybı olmadan ses alabiliyoruz. :)
    Keyifli olan uzun yolculuklar daha da keyifli hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Arkadaşlar daha önce sormuş ama cevap alamamıştım. Ben de ipad konusunda paylaştım ve öğrenmiştim. İpad/iphone veya ipod var ise usb den direk bağlayabiliyorduk zaten. Bu şekilde ipad deki müzikleri dinleyebiliyoruz. Fakat benim istediğim ; özellikle internet radyosu açarak yabancı kanalları dinlemekti.(country/blues) Bunu için de , ipad'i usb den bağlayıp internet radyosunu da açtıktan sonra multitasking menüsünü sola çekip play tuşuna basıyoruz. Böylelikle 6 hoparlörden kalite kaybı olmadan ses alabiliyoruz. :)
    Keyifli olan uzun yolculuklar daha da keyifli hale geldi.

• merhaba 40.000 bakımı için Balıkesir Honda Şen Plazaya gittim.

300 TL ile kurtulurum diyorudum 625 TL ile zor çıktım.

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

1-2 ufak şey daha vardı aklıma gelmiyor.işçilik için 100 tl aldılar.Aslında 400 TL tutuyordu ancak ön balataların gittiğini söylediler ve gösterdiler.225 Tl onlara verdim. İnternette yan sanayi balatalar 90 ile 140 tl arasında.bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: can206

merhaba 40.000 bakımı için Balıkesir Honda Şen Plazaya gittim.

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

1-2 ufak şey daha vardı aklıma gelmiyor.işçilik için 100 tl aldılar.Aslında 400 TL tutuyordu ancak ön balataların gittiğini söylediler ve gösterdiler.225 Tl onlara verdim. İnternette yan sanayi balatalar 90 ile 140 tl arasında.bilginize

Çok pahalı gerçekten. Araba kaç model acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

Bu kadar da olmaz böyle fiyat mercedeste yok. Çıkıntılık olsun diye yazmıyorum. sizce bu normalmi yavvv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 19 Haziran 2013; 21:12:10 >
  • quote:

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı. Bunları içmelerde Şentürk usta 120 TL'ye hallederdi.
    Sonra fren balatalarını da alırdınız, işçilik almadan çakardı,tek vida tutuyor.
    Diyeceksiniz ki garanti gider. 625tl vereceğime gitsin daha iyi.
    Aslında bende 2008 yılında 678tl fatura ödedikten sonra bir daha servise uğramamıştım. Bir de siz düşünün bence.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.