Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusxxx

quote:

Orijinalden alıntı: can206

merhaba 40.000 bakımı için Balıkesir Honda Şen Plazaya gittim.

300 TL ile kurtulurum diyorudum 625 TL ile zor çıktım.

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

1-2 ufak şey daha vardı aklıma gelmiyor.işçilik için 100 tl aldılar.Aslında 400 TL tutuyordu ancak ön balataların gittiğini söylediler ve gösterdiler.225 Tl onlara verdim. İnternette yan sanayi balatalar 90 ile 140 tl arasında.bilginize

Çok pahalı gerçekten. Araba kaç model acaba?

2010 model pahalı olduğunu düşünmüyorum.daha önceki 10.000,20.000 ve 30.000 bakımlarında 300 tl ödemiştim hep.bu sefer fiyatın 600 olması fren hidroliği ve balata değişimi olduğundan normal geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih01234

quote:

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

1-2 ufak şey daha vardı aklıma gelmiyor.işçilik için 100 tl aldılar.Aslında 400 TL tutuyordu ancak ön balataların gittiğini söylediler ve gösterdiler.225 Tl onlara verdim. İnternette yan sanayi balatalar 90 ile 140 tl arasında.bilginize

Bu kadar da olmaz böyle fiyat mercedeste yok. Çıkıntılık olsun diye yazmıyorum. sizce bu normalmi yavvv.

Bunu yazacağını biliyordum ve önlemimi aldım.iyi oku.

Honda fren hidroliğine 50 TL yazmış.Serviste aracın cıkmasını beklerken kafama takıldı ve Balıkesir Mercedes Benz'de çaışan akrabamı arayarak fren hidroliğinin kaç TL olduğunu sorum."Abi bizde 150 TL" dedi. Honda da 50 TL olduğunu söyleyince "çok uygun" dedi.Balatalarıda kıyasladım Honda da yarı yarıya daha uygun olduğunu gördüm.

O yüzden salih01234 senin bunu yazacağını bildiğimden eşşeği sağlam kazığa bağladım.Kızmıyon demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

quote:

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı. Bunları içmelerde Şentürk usta 120 TL'ye hallederdi.
    Sonra fren balatalarını da alırdınız, işçilik almadan çakardı,tek vida tutuyor.
    Diyeceksiniz ki garanti gider. 625tl vereceğime gitsin daha iyi.
    Aslında bende 2008 yılında 678tl fatura ödedikten sonra bir daha servise uğramamıştım. Bir de siz düşünün bence.

abi sen 2008 de 678 TL vermişsin 2013 te olsaydı 1000 TL yi geçerdi.Demekki ben uygun yaptırmışım:) şaka tabi

• quote:

quote:

Değişenler:

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı
    ön balatalar

Hava filitresi
    Polen filitresi
    Motor Yağı
    yağ filitresi
    fren hidrolik yağı. Bunları içmelerde Şentürk usta 120 TL'ye hallederdi.
    Sonra fren balatalarını da alırdınız, işçilik almadan çakardı,tek vida tutuyor.
    Diyeceksiniz ki garanti gider. 625tl vereceğime gitsin daha iyi.
    Aslında bende 2008 yılında 678tl fatura ödedikten sonra bir daha servise uğramamıştım. Bir de siz düşünün bence.

O zaman normal 4 yaşına gelmiş. Biraz büyük bakım gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok gardaş ben kızmam.
    En pahalı malzeme fren hiroliği diye mi onu yazdın yoksa en ucuz malzeme diye mi?
    Allah aşkına motor yağını ve fiyatını da yazarmısın.

Şimdi başka japonlarin servis ücretlerini yazcam da sonra honda katili diyonuz bana!,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 20 Haziran 2013; 0:41:03 >
  • 2. araç olarak jazz planladığım için 20 li sayfalara kadar forumu satır satır okudum, sonrasında baktım ki şampiyonun birisi burayı katletmiş.

her sayfada mutlaka olur böylesi,

filtreleyin,bloklayın , mesajlarını görmezden gelirseniz kendileri gidiyorlar.

cinsleri böyle bu tiplerin.

• Halen aynı konular, çin/japon, ucuz / pahalı. Şahsım adına arabamı almadan önce faydası olan bu sayfanın bu hale gelmesi beni üzüyor.

Yaz geldi, jazzcılar olarak bir org. yapalım diyorum, ağzımızın tadıyla gidip yemeğimizi yiyelim sohbetimizi edelim, biraz yol yapalım eğlenelim diyorum arkadaşlar, Ne dersiniz?
  • Bu fiyat Honda servislerine kazikci demek icin yeterli degil. Gecen hafta arkadasimin punto aracina Fiat serviside 650tl istedi. Fren balatasindan baska birsey de degismeyecekti. Bizde disarda yaptirdik. Honda iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 20 Haziran 2013; 10:17:57 >
  • iyi dileklerin için teşekürler temizyurek,
    ben ikinciel alsam 2009 ve üstü almaya calışırdım otomatik yok ise tabiki seceneklerimde
    ortalama 7 litre yakıyor otomatigi ekranda böyle gösteriyor
    yunusxxx da söyledigi gibi..
    sen dedikten sonra gördüm bu üyenin mesajlarını gösterme diye biyer varmış. sağ olsasın

2009 öncelerine bakıyorsan astranın 1.3 110 beygirlerini gözden geçir istersen.
    Guwencin yakınlarda biyerde olursa ben varım..
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 20 Haziran 2013; 12:21:12 >
  • Süpermiş, ben de bilmiyordum, hemen ayarladım konu mis gibi oldu :) Teşekkürler...

Bu arada konuya yeni göz atan arkadaşlarımdan ricam, konuya ve ilgili diğer iki konuya temizyurek arkadaşımızın belirttiği gibi konu başından itibaren göz atabilirlerse çok sağlıklı olacaktır, keza biz bile (en azından kendim) bazen bazı konuları tekrarlamış olabiliyoruz.

Bu arada 10 bin km bakımını kısmetse önümüzdeki ayın başında yaptırtacağım. Bu seferde 10 bin km.lik kısa bir rapor paylaşarak başınızı ağrıtmayı hedefliyorum :D

Saygı ve selamlarımla,
    Erkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenginoglu -- 20 Haziran 2013; 13:30:47 >
  • Zenginim merak la bekliyorum nekadar tutacagını .. inşallah seni üzmezler..
    Bu arada araca aldıgım kılıfı begeniyorum ve kılıfı öneriyorum arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Zenginim merak la bekliyorum nekadar tutacagını .. inşallah seni üzmezler..
    Bu arada araca aldıgım kılıfı begeniyorum ve kılıfı öneriyorum arkadaşlar..

Şöyle hatırına bir el atsalar, servis ücretine ne gerek deseler ne güzel olurdu Hayırlısı inşallah...

Abi sen kılıfın resimlerini (kendi arabanın) zahmet olmazsa bir ara çekip paylaşabilirsen çok sevinirim.
  • quote:

Bu fiyat Honda servislerine kazikci demek icin yeterli degil. Gecen hafta arkadasimin punto aracina Fiat serviside 650tl istedi. Fren balatasindan baska birsey de degismeyecekti. Bizde disarda yaptirdik. Honda iyidir.

Hocam daha önce fiat kullandığım ve yetkili servisine devamlı gittiğim için bu mesajı okuyunca hiç inanmadım. Şimdi arayıp sordum Fiat yetkili servisi 2012 punto ön balataları 100 tl ye değiştiriyor. Belki başka bişeylerde vardır, Lütfen yalnış bilgilendirme yapmayınız..
  • Fren balatalariyla birlikte bakim maliyeti kac tl imis? Ac bir de onu sor. Ucuz servis mi kaldi. En fazla 100tl oynar. Isine gelmezse ucuz servisi olana git.www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1493340/fiat-servislerinde-bakim-ucreti-farkli
    Bak bu linkte 20000km punto bakimi icin 510tl istediler yazmis. Fren balatasi 20000de bitmemistir adamin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 20 Haziran 2013; 16:32:51 >
  • otomatik olması şart, eşim kullanacaı için sorun çıkarmaması gerekiyor.
    bu yüzden bize en uygun araç jazz.
    benim aracım civic. ondan da çok memnunuz, o yüzden gönlümden jazz geçiyor. Belki 2004-2006 euro civic te olabilir. Temiz 2. el bulamaz isek yine borca girip 0. km alacağım. 2. el piyasasını zaten biliyorsunuzdur. Ne demek istediğimi anladığınızdan eminim. 0.km araçlara insanların yönelmesinin en öenmli sebebi 2. el piyasasındaki gözünü para bürümüş sahtekar insanlar değil mi zaten...

neyse ilk önce 2. el jazz/ civic hatcback bakacağım. Olmaz ise 0. jazz için zorlayacağım. hayırlısı, acelemiz yok.

Bu arada jazz için bunca emek verdiğiniz için teşekkür ederim. Güzel bir kaynak olmuş..

• Değişim ücreti 35tl toplam. Bakimdediğiniz ne değişenler ne yazin burdan fiyatlarini söyleyeyim.

Birde Mitsbihiye pahali derdim, ocak ayinda yetkili serviste yağ, yağ filtre, hava filtre, polen filtre,balata, hidrolik, toplam 400tl verdim. Buda japon hemde orjinal.

• Konuyu uzatıp saygısız üsluba mahal vermemek adına bir önceki mesajımı sildim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenginoglu -- 20 Haziran 2013; 19:24:05 >
  • Amerikada Fit adıyla satılan jazzların eski kasalarında (- 2008'e kadar) tespit edilen kronik sorunlar, motor, klima ve ön cam çatlama sorunlarıymış.

İlgili wep sitesi:http://cars.lovetoknow.com/Honda_Fit_Problems
  • resimleri ekledim
     2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::.
  • resim
     2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. 2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. 2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. 2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. 2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. 2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.