Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arabamın parçaları geldi ama serviste en az 1 hafta kalması gerekiyormuş ve ben aracımı cidden özledim!

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Arabamın parçaları geldi ama serviste en az 1 hafta kalması gerekiyormuş ve ben aracımı cidden özledim!

Olsun Tolga ,geç olsun temiz olsun ,hem ne kadar özlersen okadar daha bağlanırsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk79

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Arabamın parçaları geldi ama serviste en az 1 hafta kalması gerekiyormuş ve ben aracımı cidden özledim!

Olsun Tolga ,geç olsun temiz olsun ,hem ne kadar özlersen okadar daha bağlanırsın :D

CSC6 ile ödüllendir beyaz kaplanını diyorsun :)

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Aynen

• uk79 kullanıcısına yanıt
    Yoksa boşa masraf yapmasam mı malum az önce peco tarafından satın alındı aracın deYeri düşebilir boşa masraf yapmayalım!

O zaman hayırlısı üç harfliyemi diyelim

• uk79 kullanıcısına yanıt
    Eee... Malumunuz yaş artık 40, sağlık inceden tırt.

AŞK lazım bize ;)

Oda olur

• Bayadır boşlamışız burayı. Ben bir şeyler yazayım bari. Ee daha daha nasılsınız :D Araçlardan memnun musunuz? Bulunduğunuz illerde havalar ısındı mı, yazlıklara geçtiniz mi?
  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    Balıkesir de 2 gündür havalar güneşli ama yerlilerin Koca Karı Soğukları dedikleri havaymış bu; güneşe güvenip cıbıl gezersen beklenmedik anda gelen soğuk hava dalgası havanı bozuveriyor :)
    Aman havamız bozulmasın :)
  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    "Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın"

https://www.youtube.com/watch?v=VRGnj_XcjRg
  • en sonunda aracın aküsü soğuk hava ve park halinde yatmaya dayanamayıp beni yolda bıraktı

aslında yatan araba tek marşta çalıştı 1km yol gittim ve stop ettim 4 lü yakıp 15 dk bekledim tekrar marş almadı :(

vites P konumunda kilitlendi
    el freni arızası verdi
    gösterge paneli çok acaip oldu yeşilli mavili renklere büründü ama acaip albenisi vardı:) birazdan buick yazacak biyerlerde diye düşünmedim değil
    araç ayarlar menüsünden yaptığım kişiselleştirmeler kayboldu

sonrasında servisi aradım eleman yolladılar çalıştıramadık :(
    takviye yapılınca kontağı basılı tutmak gerekiyormuş öyle marş aldı

serviste
    akü şarj a bağlandı
    araç normale döndü servis sorun kalmadı kullanabilirsiniz dedi ama
    içime sinmedi aküyü değiştirttim daha ufak ama GM marka akü takıldı

akü yenilendikten sonra
    geç kapanan sol ayna sağ ayna ile senkronize oldu

ses sistemin de
    bariz bir volum artışı var önceden son sesi açınca pek rahatsız olmazdım
    şimdi oluyorum epey yüksek ve net ses veriyor hatta iç dikiz titremekten kopacak sandım anlam veremedim

gösterge paneli
    daha keskin ve doygun rekler veriyor önceden daha soluktu

iç aydınlatma
    daha parlak önceden soluktu

direksiyonu çevirince yanan lambalar
    baya bi parlaklaştı garaj a girerken duvardan yansıması bile gözlerimi alıyor

ayarlar menüsünden yaptığım kişiselleştirmeler geri geldi

arka stopların epey parlak yandığını fark ettim önceden nasıldı bilmiyorum

ön park sensörlerinin görme açısı daraldı olumsuz değil aksine olumlu bir tutum içerisinde 1mt ön çapraz a ötüyordu şimdi 45-50 cm ye ötüyor

akü değişti diye mi oldu yoksa aracı cihaza bağlayıp yeniden mi ayar çektiler bilemiyorum ama daha güzel oldu

• Geçmiş olsun. Akü böyle bir şey. Şimdi kornanın sesi bile daha yüksek çıkıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSaFeL

Geçmiş olsun. Akü böyle bir şey. Şimdi kornanın sesi bile daha yüksek çıkıyordur.

yok o aynı araştırmalarım sonucu

araç airbag abs 4lü sinyal stop korna gibi önemli sistemlere voltaj düşüklüğü yada devre dışı uygulayamıyormuş
    (insan vücudundaki sinir sistemi ile örnekliyorlar)
    bunları tehlikeye atacak durum da marş yapmıyormuş

diğer konfor sistemlerinde düşük voltajla çalıştırma yada devre dışı bırakma koruması varmış
    (bunu da giyilen kıyafet sürülen oje ile örnekliyorlar)

tavandaki denge sensörü kapalı olsa bile haif eğimde araç p konumda kaldığı için el fren arızasını baypass ediyormuş fazla ise bırakmıyormuş

faceden GM Customer Care msj atarsanız özenle cevep veriyorlar

• Arkadaşlar 1.6 benzinli insigniam 5 gün önce çalışmadı. 2 gün öncesinde normal çalılıyordu. İki gün kar altında kaldı ve çalışmadı. Farlar göstergeler hepsi çalışıyordu ama motor çalışıyordu. Servise uzak bir ildeyim . Bende aküdendir diyip akü degişimi yaptım . Araba çalıştı ancak bu sefer afl esp park yardım sistemi ve servo elektronik direksiyon hatası verdi. Araç vites geçişlerini çok sarsıntılı6 yapmaya başladı. Bende bir elektirikçiye gösterdim. Şu obd mi nedir ona bağladı hataları sildi. Araç düzgün çalışmaya başladı. Ama ertesi gün tekrar kontak almadı. Bş yarım saat bekledim sonra çalıştı ancak aynı hataları verdi. Bende çekici ile van yetkili servise gönderdim . Araç iki gündür orda ama usta bana net bir cevap veremedi. Sizce ne yapmam lazım. Aracını çok seviyordum nazarım değdi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: drmurathan

Arkadaşlar 1.6 benzinli insigniam 5 gün önce çalışmadı. 2 gün öncesinde normal çalılıyordu. İki gün kar altında kaldı ve çalışmadı. Farlar göstergeler hepsi çalışıyordu ama motor çalışıyordu. Servise uzak bir ildeyim . Bende aküdendir diyip akü degişimi yaptım . Araba çalıştı ancak bu sefer afl esp park yardım sistemi ve servo elektronik direksiyon hatası verdi. Araç vites geçişlerini çok sarsıntılı6 yapmaya başladı. Bende bir elektirikçiye gösterdim. Şu obd mi nedir ona bağladı hataları sildi. Araç düzgün çalışmaya başladı. Ama ertesi gün tekrar kontak almadı. Bş yarım saat bekledim sonra çalıştı ancak aynı hataları verdi. Bende çekici ile van yetkili servise gönderdim . Araç iki gündür orda ama usta bana net bir cevap veremedi. Sizce ne yapmam lazım. Aracını çok seviyordum nazarım değdi sanırım

hocam gm cihazına bağlayınca bulurlar sorunu gm mühendisleri online müdahale bile yapabiliyorlar o cihazla
    kar altında kaldı demişsiniz kaputun altındaki sigorta kutusuna su kaçmış olması oksitlenmiş olması muhtemel
    yeni akü nünde arızalı olma ihtimali de var
    geçmiş olsun servis müdürüyle konuşmayı bilgi almayı deneyin
    teşhis koyamıyorlar ise gmturkey den yardım isteyin şikayet kaydı oluşturacaklar opelservistr ye aktaracaklar
    onlar da bişi diyemez ise gmturkey den şikayet dosya no yu isteyin
    dosya no yu ve durumu açıklayıcı bir mesaj ı gmcustomercare e göderin onlar amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokar sorunu çözerler aracınıza kavuşursunuz

tarafımdan test edilmiş onaylanmış bir yötemdir
    15gündür çözemedikleri i-link arızası yüzünden başladı macera
    zaman farkından ve az ingilizceden dolayı yazışmalar 2 gün sürdü
    3.gün servis davet etti gittim halledilmiş
    aynı gün gmturkey arayıp çok çabalayıp sorunu çözdük dedi ukalalık yapmayın dedim:)

• Dostlar; hayalimi kısa bir süre önce gerçekleştirdim.
    İnsignia Dünyasına girdim 😎
    Ancak daha öncesindede bildiğim gibi yakıt konusunda birazcık maşallahı var 😄
    O yüzden eğer aranızda lpg li olarak kullananlar var ise düşüncelerini&tecrübelerini aktarırsa çok yardımcı olmuş olur.
    Çünkü aklımda 1001 çeşit deli sorular var.
    Konuyla alakası olanda/olmayanda anlamsız yorumlar yapınca aklım karışıyor.
    Aşağıda sıralamış olduklarım benim için önemli noktalar;
    # montaj maliyeti ne kadar (ortalama olarak) ?
    # 1 depo ile kaç km. yol yapılyor ş.içi (ortalama olarak) ?
    # motora zararı ne ölçüde olur?.
    # subap sorunu oluyormu?
    Hepinize şimdiden teşekkür ederim :))
    2014 Model / 1.6 turbo / 170 hp / Otomatik / Cosmo /
    42.000 km
  • insigniacosmo İ kullanıcısına yanıt
    çok net cevaplar alamıyorum enteresan bir şekilde.
    Aranızda sadece ve sadece 2014 model / 1.6 turbo / 170 hp. sahibi olup da direk enjeksiyon LPG kullanan varmı?
    eğer var ise;
    - hangi marka kit?
    - bir deposu ne kadara doluyor?
    - bir depo ile ş.içi kaç km. yapıyor?
    - ne zamandır kullanılıyor?
    not: dizel veya 180 hp. sahipleri yeterince yardımcı oldu sağolsunlar :)
    Aynı özellikteki araç sahiplerinin yorumları daha çok yardımcı olur.
    iyi günler diler; kazasız belasız yolculuklar temenni ederim..
  • arkadaslar selamlar 1.6 cdti sport yada cosma+sunroof donanimla araniza katilmak uzereyim. hic ama hic aklimda yokken insigniaya karar verdim. test ettim cok hosuma gitti.ancak aklimda iki soru var.

sorum şu sekilde. erzurumda yasiyorum kış aylarinda yolda giderken filtre yada mazot hortumlarini dondurup stop etme. yada nebilim çalışmama gbi kronik sorun yaşayan varmi. baska markalarda cok duydum bu sorunlari dizellerde. insignia icin cok arastrdim ama devamli boyle bisey yasayan yok sanirim bu cok sevindirici.

ikinci sorum elektromekanik el freni sogukta donup birakmadigi oluyormu? tecrübelerinize ihtiyacım var. simdiden tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.