Şimdi Ara

2014 YGS'de sorumlu olduğumuz konular ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ösym kesin bir tablo yayınlamıyor bildiğim kadarıyla, nettekilerde olası tablolar ordaki konulardanda çıkabilir o tabloda olmayanlar konulardanda soru gelebilir.

Kısacası 2014 YGS sınavında sorumlu olduğumuz tüm konuların listesini nereden bulabilirim?

Yani öyle bir tablo yada konu listesi olmalıki çıkacak soruların yüzde yüzü o tablodaki konulardan hazırlanmış olmalı.

yani sorumlu olduğumuz tüm konular?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorumlu olunan konular şu şekildedir; 4 sene boyunca meb kitabında geçen her harften sorumlusundur. (tabiki bu benim tahminim kesin diyemem)
    (Neden böyle düşündüğüme geince; geçen yıl kimyada (lys) bir soru hakkında epey karşıklık yaşanmış kitabın o kadar az bir kısmında var ki ama soru iptal edilmemiş....)
    (Diğer bir tahminimce zaten meb kitabında olmayan bir soru çıkarsa zaten o sorular hakkında iptal istemi ile dava açılır)
  • İşlediğiniz yere kadar ama 4-A sınıfı doğal sayıları işlememiş o yüzden sınavda yokmuş
  • Net bir cevap yokmu :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Time

Sorumlu olunan konular şu şekildedir; 4 sene boyunca meb kitabında geçen her harften sorumlusundur. (tabiki bu benim tahminim kesin diyemem)
    (Neden böyle düşündüğüme geince; geçen yıl kimyada (lys) bir soru hakkında epey karşıklık yaşanmış kitabın o kadar az bir kısmında var ki ama soru iptal edilmemiş....)
    (Diğer bir tahminimce zaten meb kitabında olmayan bir soru çıkarsa zaten o sorular hakkında iptal istemi ile dava açılır)

Kesinlikle katılıyorum. Ben de kitapların pdf'lerini arıyordum.

• dostum bu kadar adam aptal mi? bütün konuya calisiyor?9.siniftan itibaren bütün gördügün konulardan sorumlu sayiliyorsun

• Ösym bu ne yapacağı belli olmaz ,iki kere ikiyi bile sorabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.