Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lys ye girmeyi düşünmüyorum ygs6 dan 460 puan alip bilkent e tam burslu girmek istiyorum nasil calismami önerirsiniz ? Lys ye calisacagima ygs ye girip iyi puan almak istiyorum nasil calismaliyim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs kaynaklarımı aldım kimya ve fizik matematikten te mps4 aldım çalışmalara başlıyorum simetriler de var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Ygs kaynaklarımı aldım kimya ve fizik matematikten te mps4 aldım çalışmalara başlıyorum simetriler de var

Kolay gelsin
  • YGS Tarih ve YGS Türkçe Güvender Konu Anlatımı gayet iyi edebiyat içinde bende şifreli yorum kitabı var çok ayrıntı olmasada idare ediyor.
  • YGS Tarih ve YGS Türkçe Güvender Konu Anlatımı gayet iyi edebiyat içinde bende şifreli yorum kitabı var çok ayrıntı olmasada idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-

quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

Arkadaşlar ben kendime denemelerimi kayıt altına almak ve gidişatımı görebilmek için bi excel tablosu hazırladım. sizinle de paylaşmak istedim. doğru yanlışarınızı yazıp ygs puanlarınızı öğrenebilirsiniz. isteyen olursa Mf-4 puan türünü de ekleyebilirim şimdilik sadece o var

BURADAN indirebilirsiniz

Çok iyi olmuş bu teşekkürler

bişey değil

• Ygs ye hiç çalışmıyorum ama 2013 ygs sınavını kendime denediğimde 117 net yaptım sizce çalışmaya başlamaya gerek varmı Yoksa okul birinciliği için okul derslerine mi çalışmalıyım
  • şunun şurasında ne kaldı zaten 11'i bitirin önce bence. bu hafta tamamen kimya ve matematik kasacağım ben. amacım toplam çarpım sembolleri, diziler, kçç ve asit bazı bitirmek. şu 11 bitsin rahat rahat başlarız ygsye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

şunun şurasında ne kaldı zaten 11'i bitirin önce bence. bu hafta tamamen kimya ve matematik kasacağım ben. amacım toplam çarpım sembolleri, diziler, kçç ve asit bazı bitirmek. şu 11 bitsin rahat rahat başlarız ygsye.

Ben kendime program yaptım haftaiçi 11 cuma cumartesi pazar ygs diye gayet verimli oldu bu hafta

• Matematik haricinde diğer derslerim iyi ancak matematiğim 7.sınıftan itibaren kötü nasıl bir yol izlemeliyim 7.sınıftan tekrar mı başlamalıyım
  • arkadaşlar calışmalar nasıl gidiyor durumlar nasıl ünideki derslerden dolayı başlayamadım ama en geç 10 15 nisan gibi başlayacağım.. ek olarak mat1 kitap tavsiyesi istiyorum
  • Bende sınav psikolojisine girmiş bulunmaktayım.Bugün 10. sınıfta elime geçen finalin ygs dergilerini tozlu raflarından çıkarıp 14 Haziran gününe yetiştirebilecek şekilde bitirmek için bir program yaptım.25 dergi 75 gün var.Amacım her 3 günde 1 dergi bitirmek.Bütün dersleri yazarak çalışacağım.11. sınıf pek umrumda değil bu saatten sonra zaten fazla umursamıyordum, sınavlardan bir-iki gün önce çalışıp halledebileceğim kadar hallediyorum.Kendime İtü uçak mühendisliğinden başlayıp anadolu üniversitesi sivil hava ulaştırma işletmeciliğine kadar giden bir hedef listesi yaptım.Seneye sağlık koşullarım el verir ve puanım yeterse öncelikli olarak pilotaj bölümlerine yönelmek istiyorum aslında.Bu güne kadar ygsye yönelik hiçbir çalışma yapmadım en kötü denemem 87 net en iyisi 95 bu arada gidip geliyorum seneye 130 üzerine çıkmam lazım, 140+ olursa tadından yenmez.Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum konuyu takip ediyorum İnşallah herkes istediği yeri kazanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Lys ye girmeyi düşünmüyorum ygs6 dan 460 puan alip bilkent e tam burslu girmek istiyorum nasil calismami önerirsiniz ? Lys ye calisacagima ygs ye girip iyi puan almak istiyorum nasil calismaliyim ??

CTIS mi BIM mi düşünüyorsun ?
  • lanet olası yazılılar tüm çalışma planımı bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed Martin

Bende sınav psikolojisine girmiş bulunmaktayım.Bugün 10. sınıfta elime geçen finalin ygs dergilerini tozlu raflarından çıkarıp 14 Haziran gününe yetiştirebilecek şekilde bitirmek için bir program yaptım.25 dergi 75 gün var.Amacım her 3 günde 1 dergi bitirmek.Bütün dersleri yazarak çalışacağım.11. sınıf pek umrumda değil bu saatten sonra zaten fazla umursamıyordum, sınavlardan bir-iki gün önce çalışıp halledebileceğim kadar hallediyorum.Kendime İtü uçak mühendisliğinden başlayıp anadolu üniversitesi sivil hava ulaştırma işletmeciliğine kadar giden bir hedef listesi yaptım.Seneye sağlık koşullarım el verir ve puanım yeterse öncelikli olarak pilotaj bölümlerine yönelmek istiyorum aslında.Bu güne kadar ygsye yönelik hiçbir çalışma yapmadım en kötü denemem 87 net en iyisi 95 bu arada gidip geliyorum seneye 130 üzerine çıkmam lazım, 140+ olursa tadından yenmez.Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum konuyu takip ediyorum İnşallah herkes istediği yeri kazanır...

11 i senin yerinde olsam bırakmazdım dostum 11 .sınıf yüzde 70 lys lysnin de önemini biliyorsun bence ikisini bir arada götürmende fayda var

• beyler bugunden baslıyacagımda mat ve geo ıle baslamayı planlıyorum fen derslerıne ve turkceye yazın gıreyım dıyorum sızce dogrumu bu planım mat1 ve geo pek zorlamaz calısma ıstegım gelır dıye bunlardan baslamak ıstedım.
  • 96'lı arkadaşlar yerini alsın, bende alayım :)
  • bugün okulda elektriklenme çalışıyorum millet geliyor bu konuya çalışılır mı oho sen daha buradamısın vs.vs. ayrıca temeldeki eksiğimi tam anlamıyla kapatmaya uğraşıyorum yazarak çalıştığım için iyice salak gözüyle bakmaya başladılar bana.Dershaneyede gitmiyorum temmuzda ilk defa gideceğim dershaneye.Neyse ben şu konuları bi halledeyimde görücem deneme sınavlarında onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed Martin

bugün okulda elektriklenme çalışıyorum millet geliyor bu konuya çalışılır mı oho sen daha buradamısın vs.vs. ayrıca temeldeki eksiğimi tam anlamıyla kapatmaya uğraşıyorum yazarak çalıştığım için iyice salak gözüyle bakmaya başladılar bana.Dershaneyede gitmiyorum temmuzda ilk defa gideceğim dershaneye.Neyse ben şu konuları bi halledeyimde görücem deneme sınavlarında onları

Boşver dostum onları bizim okuldakilerde kendilerini çok akıllı zannediyorlar banada diyorlar boşver

• yerimi geçim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.