Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liste yaPARsanız bnide yazın başka forumdan geldim artık burdayım yaz boyuda burdayım
  • Beyler bi oturuşta konu bitiriyormusunuz yoksa bir haftada yayıla yayıla mı test çöze çöze mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hala kasmaya pek baslamadım vakit buldukca calısıyorum durumlar kotu,Kaynaklarıda alamadım temeller zayıf oldugu ıcın matematıktede baya zorlanıyorum antremanlarla matematık pek bir halta yaramıyor gibi. bakalım . Sizde durumlar nasıl arkadaşlar ? TM İseniz sözellerde hangı kaynakları kullanıyorsunuz ?
  • arkadaşlar buyrun ben bunları kullanacağım ygs çalışma maratonu için.. lys için de kullanabilirim ama şimdilik ygs için bu. çok güzel buldum benim gibi bu yıl hazırlanan arkadaşlara yardımı dokunur dedim belki,

http://orhananilder.com.tr/belge/cizelge.pdf

bu çizelgeyi 1 tane çıkarttırıp çalışacağınız ders sayısı kadar çoğaltıp kullanabilirsiniz

bunlarda konu listesi,
    http://orhananilder.com.tr/belge/konulistesi.pdf

• Selam arkadaşlar ben de 2014 ygs ye giricem. şimdiden yavaştan başladım herkese kolay gelsin
  • ben de 2014 yolcusuyum
  • Bu sene muhtemelen hedefim tutmayacağı için bende seneye kaldığımü düşünen biri olarak aranızdayım.Size tavsiyem özellikle TM cilere. 11.Sınıf matematiğini ve geometrisini çok iyi tamamlayın sonra yavaştan YGS ye başlayın ama sakın YGS'yi kafanızda büyütmeyin sürekli YGS de YGS yapmayın.Konularda zayıf olduğunu düşünenler Karekök Matematik ve Geometri serilerini almalarını özellikle TürevSıfır (0) , İntegral Sıfır (0) ve Trigonometri Sıfır (0) konu kitaplarını almalarını tavsiye ederim.Daha sonra kesinlikle FEM yayınlarına ait kitaplar alın ve kesinlikle Zaman denemelerine abone olun.Düşmemeniz gereken hataları ve yapmanız gerekenleri başlıca söylüyorum

1) Türkçe'de paragraf var oku çöz zaten diyerek Türkçe'yi ihmal etmeyin

2) Özellikle Tarih ve Felsefe zaten yorum soruyorlar diye boşlamayın kafanızı çok duvarlara vurarsınız.

3) Sürekli Matematik ve Geometri çalışmayın diğer derslere de bu dersler kadar önem verin.

4) Sene başına kadar özellikle Coğrafya - Mat1 ve Geometri de eksiklerinizi kapatmaya çalışın.

5) Her gün düzenli soru çözün ama özellikle en az 20 paragrafı kesin çözün.

6) 12.Sınıf başladığında ağırlığınız LYS olsun.Hatta herşeyiniz LYS olsun çünkü YGS TM ciler için çok bişey ifade etmiyor. YGS 5'de 100binlerde bile olsanız iyi bir LYS yaparak hukuk, psikoloji vs. bölümlere gidebilirsiniz.

7) imkan oldukça kimya ve biyoloji de ezber konularını ezberleyin.

Sorunuz olursa buradan cevaplayabilirim.Bu seneyi boşa heba ettiği için pişman bir Eşit Ağırlık öğrencisi olarak benim düştüğüm hatalara sizin düşmenizi istemem.

• Up

• Beyler 19 kisilik seviyeli bir grubum var sayisal. Ama dedigim gibi seviyeli. Kendine guvenen sayisalci arkadaslae okul ve durumlarini yazip pm atsinlar. Fakat her seyden once sorulaei cozecek YARDİMSEVER arkadaslari bekliyorum.

• Herkese merhabalar. Ben de bir 2014 adayıyım. Sayısalım. 9. 10.sınıflarda hiç çalışmamış,yazılı odaklı biri olarak, 11.sınıfta ise yavaş yavaş çaılşmaya başlayan biriyim çoğu kişi gibi.Şu ana kadar sadece ygs matematik çalışması yaptım. Geometriye de başlamak istiyorum. Acaba Ygs Geometri Soru Bankası önerebilir misiniz? Ygs tarzında soruları,orta ve zor derece zorlukta arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guts -- 14 Nisan 2013; 19:26:19 >
  • LYS bittikten sonra, 2014 sözelcilerine YGS/LYS tavsiyeleri verebilirim. En azından benim gibi çalışma tarzı olan arkadaşlara yardımcı olacak; azim, hırs ve sosyallik dolu bi çalışma sistemi anlatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BunuKonusuyoruz

Bu sene muhtemelen hedefim tutmayacağı için bende seneye kaldığımü düşünen biri olarak aranızdayım.Size tavsiyem özellikle TM cilere. 11.Sınıf matematiğini ve geometrisini çok iyi tamamlayın sonra yavaştan YGS ye başlayın ama sakın YGS'yi kafanızda büyütmeyin sürekli YGS de YGS yapmayın.Konularda zayıf olduğunu düşünenler Karekök Matematik ve Geometri serilerini almalarını özellikle TürevSıfır (0) , İntegral Sıfır (0) ve Trigonometri Sıfır (0) konu kitaplarını almalarını tavsiye ederim.Daha sonra kesinlikle FEM yayınlarına ait kitaplar alın ve kesinlikle Zaman denemelerine abone olun.Düşmemeniz gereken hataları ve yapmanız gerekenleri başlıca söylüyorum

1) Türkçe'de paragraf var oku çöz zaten diyerek Türkçe'yi ihmal etmeyin

2) Özellikle Tarih ve Felsefe zaten yorum soruyorlar diye boşlamayın kafanızı çok duvarlara vurarsınız.

3) Sürekli Matematik ve Geometri çalışmayın diğer derslere de bu dersler kadar önem verin.

4) Sene başına kadar özellikle Coğrafya - Mat1 ve Geometri de eksiklerinizi kapatmaya çalışın.

5) Her gün düzenli soru çözün ama özellikle en az 20 paragrafı kesin çözün.

6) 12.Sınıf başladığında ağırlığınız LYS olsun.Hatta herşeyiniz LYS olsun çünkü YGS TM ciler için çok bişey ifade etmiyor. YGS 5'de 100binlerde bile olsanız iyi bir LYS yaparak hukuk, psikoloji vs. bölümlere gidebilirsiniz.

7) imkan oldukça kimya ve biyoloji de ezber konularını ezberleyin.

Sorunuz olursa buradan cevaplayabilirim.Bu seneyi boşa heba ettiği için pişman bir Eşit Ağırlık öğrencisi olarak benim düştüğüm hatalara sizin düşmenizi istemem.

feme gitmediğim halde zaman denemelerine abone olabiliyor muyum ? birde abone olursam denemeler eve mi gönderiliyor gazete gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: engmen

fem simetri biyoloji alıcam sizce yalnız lys mi almalı yoksa hem ygs hem lys mi alınmalı

ben tek ygs olanı aldım
  • 2014 e girecek tm ciler olarak whatsapp grubu kuralım mı arkadaşlar ne dersiniz ?
  • @alpbor ygs biyoloji simetri nasıl beğendiniz mi bir de tek kitap mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan222

Herkese Selamlar Arkadaşlar

Bende 11. sınıfım sizler gibi... Anadolu lisesiyim okulda tm yim ama Hedefim sözelden Türkçe veya Coğrafya Öğretmenliği
    Seneye okulda sözel yok o yüzden sadece dershanede sözele gidebilicem.Sizce bu yeterli olur mu ?
    Şuan için Fem Dershane denemelerinde Türkçede sosyalde 30 civarı matta 10-12 civarı netim çıkıyo şuana kadar hiç ygs ye çalışmadım
    Mat için fem simetri ygs vardı o ağır geldi karekök ün köşetaşlı ygs kitaplarını aldım ona başladım o iyi şimdilik :)
    Hedefim için ne kadar yeterli olur sizce ne kadar yükseltmem gerekir netlerimi ?
    Ve son olarak İstanbul Ünv Coğrafya ve Türkçe Öğretmenliği sıralaması nedir ?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim Herkese Kolay gelsin

Yardımcı olabilecek yok mu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alp314

@alpbor ygs biyoloji simetri nasıl beğendiniz mi bir de tek kitap mı

tek kitap evet çalışırken zevk alarak çalışıyorum gayet güzel .
  • bende varım ege tıp hedef.

anneme simetri ygs biyoloji ve kimya almasını söyledim ikisinide lys almış gidip gerimi versem yoksa ygs sini demi alsam?

birde ygs konuları nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engmen

bende varım ege tıp hedef.

anneme simetri ygs biyoloji ve kimya almasını söyledim ikisinide lys almış gidip gerimi versem yoksa ygs sini demi alsam?

birde ygs konuları nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz

en iyisini yapmış annen.Ygs Simetri Fkbler iyi değil.Lysleri daha çok beğendim.

Nereden biliyorsun dersen tüm simetri setini bitirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun Aleyküm

Beyler yer var mı YGS/LYS 2014 yolcusuyuz bizde ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.