Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 100. yazısım hala bir onerı alamadım .. TM Bölümündeyim sayısalları hallettim. Sözel dersler için kitap onerılerınde bulunabilirmisiniz ? Dil Anlatım,Edebiyat,Tarih,Cografya hepsını soylersenız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Nasıl gidiyor arkadaşlar TMciler kaynak olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben alabildigim kadar tum konu anlatımları almaya calısıyorum,ama hala biraz eksik var sözelleri tamamlayamadım öneriniz varmı ?

bence konu anlatımlı bir dersten en fazla iki tane almalısın. ağırlığı soru bankasına vermelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

quote:

Orijinalden alıntı: BunuKonusuyoruz

Bu sene muhtemelen hedefim tutmayacağı için bende seneye kaldığımü düşünen biri olarak aranızdayım.Size tavsiyem özellikle TM cilere. 11.Sınıf matematiğini ve geometrisini çok iyi tamamlayın sonra yavaştan YGS ye başlayın ama sakın YGS'yi kafanızda büyütmeyin sürekli YGS de YGS yapmayın.Konularda zayıf olduğunu düşünenler Karekök Matematik ve Geometri serilerini almalarını özellikle TürevSıfır (0) , İntegral Sıfır (0) ve Trigonometri Sıfır (0) konu kitaplarını almalarını tavsiye ederim.Daha sonra kesinlikle FEM yayınlarına ait kitaplar alın ve kesinlikle Zaman denemelerine abone olun.Düşmemeniz gereken hataları ve yapmanız gerekenleri başlıca söylüyorum

1) Türkçe'de paragraf var oku çöz zaten diyerek Türkçe'yi ihmal etmeyin

2) Özellikle Tarih ve Felsefe zaten yorum soruyorlar diye boşlamayın kafanızı çok duvarlara vurarsınız.

3) Sürekli Matematik ve Geometri çalışmayın diğer derslere de bu dersler kadar önem verin.

4) Sene başına kadar özellikle Coğrafya - Mat1 ve Geometri de eksiklerinizi kapatmaya çalışın.

5) Her gün düzenli soru çözün ama özellikle en az 20 paragrafı kesin çözün.

6) 12.Sınıf başladığında ağırlığınız LYS olsun.Hatta herşeyiniz LYS olsun çünkü YGS TM ciler için çok bişey ifade etmiyor. YGS 5'de 100binlerde bile olsanız iyi bir LYS yaparak hukuk, psikoloji vs. bölümlere gidebilirsiniz.

7) imkan oldukça kimya ve biyoloji de ezber konularını ezberleyin.

Sorunuz olursa buradan cevaplayabilirim.Bu seneyi boşa heba ettiği için pişman bir Eşit Ağırlık öğrencisi olarak benim düştüğüm hatalara sizin düşmenizi istemem.

feme gitmediğim halde zaman denemelerine abone olabiliyor muyum ? birde abone olursam denemeler eve mi gönderiliyor gazete gibi ?

Denemeler sen nereye istersen oraya gönderiliyor.İstersen eve gönderirler ama kendini denemek istersen bir FEM şubesine gidip abone ol ve sınava dershanede gir.Zaman denemesine abone olmak için FEM dershanesi öğrencisi olmana gerek yok gazeteye abone olman yeterli.

TM öğrencileri aklında kalan soruları bana mesaj atabilir.

• Arkadaşlar sınav yaklaşıyor ve hala kaynak almayanlar olabilir veya benim gibi geçmiş yıllardan kalan kaynakları olanlar. Bizler için sayısal olarak ygs kaynak önerisinde bulunur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

BEYLER 11 de YGSDEN 60 NET YAPAN BİRİSİ YAZIN YGS KASARAK 100 NET YAPAR MI

Kafan rahat olsun

11. sınıfım. sene başlarında 64 netle başladım zaman denemelerine. şimdi 103'e çıktım. çok çalıştığımı söyleyemem sadece denemelerdeki yanlışlarıma baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üzgün Kaslı

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

BEYLER 11 de YGSDEN 60 NET YAPAN BİRİSİ YAZIN YGS KASARAK 100 NET YAPAR MI

Kafan rahat olsun

11. sınıfım. sene başlarında 64 netle başladım zaman denemelerine. şimdi 103'e çıktım. çok çalıştığımı söyleyemem sadece denemelerdeki yanlışlarıma baktım.

Tamam beyler sağolun şuan 11 kasıyorum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 5 Temmuz 2021; 13:26:37 >
  • ben lis2 meslek lisesi öğrencisiyim şimdiden stres yaptım derslerim iyi lis3 lis4 paso dersane etüt gideceğim hatta 1 yıl daha calısıp diğer yıl girmeyi düşünüyorum
    çalışmalarımı şimdiden başlattım kitap okuyorum sözel konulara bakıyorum elektirik elektronik okuyorum mühendislik istiyorum illaki sayısalmı yapmam gerek ? sözel sosyalda iyiyim ve matda hangi konulara ağırlık vereyim tecrübeli birisi yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 22 Nisan 2013; 11:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensessiz

1.5 saat bilgisayar oynamanın çok zararı olurmu ? kalan zamanlar hep ders çalışsam

Olmaz hocam, ders çalışırsan bilgisayarın zararı olmaz. Bak mesela ilk binde, iki binde olup da sene boyunca bu forumda gezinip ihtiyacı olanlara yardım eden elemanlar var. Onlar kendini 18 saat kapatıp ders mi çalıştı? Ha bu mesaja güvenip b.kunu çıkarırsan da 2015'i düşünürsün
  • Lise 3 öğrencisiyim. Okulda konuları bitirdik ygs işliyoruz. Okuduğum okul fen lisesi olduğu için alan dışı derslere de sayısalcı hocalar izin alıp giriyor.Alan dışı hocalar sadece defteri imzalayıp çıkıyorlar.Her hoca 2 derste 1 konu işliyor.Aynı zaman 11.sınıfı unutmamak içinde ödevler veriliyor.Bakalım ne kadar faydalı olacak bilmiyorum ama bu listeye beni de yazın. HEDEF 3K inşallah gerçekleştirebilirim.
  • Gençler ben de planımı oluşturdum siz de bi bakarsanız hoşuma gider.http://forum.donanimhaber.com/m_74282568/tm.htm
  • Gencler bende araniza katilabilirim belki.Bu 2.senem.Bu sene pdr gelmezse seneye hukuk icin burda olucam.Sorunuz varsa alayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Gencler bende araniza katilabilirim belki.Bu 2.senem.Bu sene pdr gelmezse seneye hukuk icin burda olucam.Sorunuz varsa alayim.

Ygs ve lys için kitap önerebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Gencler bende araniza katilabilirim belki.Bu 2.senem.Bu sene pdr gelmezse seneye hukuk icin burda olucam.Sorunuz varsa alayim.

Ygs ve lys için kitap önerebilir misin

Ygs icin onerilerim

Mat 1 temelin varsa Fem Konu Ozetli Sorubankasi alabilirsin.Temel yoksa bilemicem.

Geometri temelin yoksa Guvenderin ygs soru bankasi iyidir,temel sagladiktan sonra femin ygs-lys soru bankasini cozersin.Konu anlatim olarak da Femin Lys Konu Anlatimli kitabi guzel.

Turkce, ben pek farkli yayin cozmedim de guvender iyi diyorlardi.

Lys onerilerim

Mat2 icin fem,karekok(bu daha zordur) ikisini coz 45+ net yaparsin
    Edebiyat konu anlatimi Sifreliyorum(Kanatyildiz) ve ya Esen alabilirsin ha ben edebiyattan fulle yakin yapcam zamanim da cok dersen Guvender(600 kusur sayfa) al.

• Konu cok cansız. Kaynak tavsiyesi konusunda yardımınızı beklıyorum beyler
  • Beni de yazar mısın hedef ilk 5k
  • Benide yazar mısın ?
  • 20 kitap bitirmek yerine kaliteli yayınlardan bitirmek daha mantık
  • Sınav hala ekimde olabilir diyenler var iyi ki bi ygs bitirdiniz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Konu cok cansız. Kaynak tavsiyesi konusunda yardımınızı beklıyorum beyler

Aynen hiç kimse kullandığı kaynaklar hakkında yorum yapmamış
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.