Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz tatili hakkında ne düşünüyosunuz bizim hocalar çok iyi tatil yapın filan diyolar yüklenmeyin diyolar ama ben ygsyi bitiriyim diye düşünüyorum ne düşünüyosunuz bu konuda tatilde ne yapıcaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkan85

quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Arkadaşlar malesef mezuna kaldım. 2014 ygs için hazırlanıyorum. Şimdi ben size kafamdaki planı anlatayım sizde eksik olduğum yönleri söyleyin.ben günde 10 saat çalışan bir adamım.hedef ankara hukuk.şimdi derslerdeki genel durumu izah edeyim size, türkçede hız dışında sıkıntı yok.mat-1 de iyiyim 29 d 1y vardı.geometri 0,tarih ve felsefe iyi,coğrafyada ise insan içine çıkabiliyorum,fen ise 0 , bu arada tmciyim.mat-2 de trigonometri türev integral hariç sıkıntı yok.
    Şimdi planım şu yaz aylarında 3 ay boyunca güvenderin ygs soru bankalarının hepsini bitirmek yani fen ve geometriyi düzene koymak doğerlerindede pratik yapma,ekimin başındada ygs bireyin soru bankalarını alıp (birey b mat hariç çünkü bu sene çözdüm) aralığın başında bitirmek.sonra bir ay boyunca güvender,fem yaprak testleri ve yine fem,güvender,birey bölüm denemeleri. Sonra ocak ayı boyunca final mat-türkçe,fdd mat,tekinay fizik,doğu ateş coğrafya gibi soru bankalarını bitirmek.şubat ayında ise final ve fdd bölüm denemeleri ve denemeler,martta ise çıkmış sorular ve deneme. Benim ygs adına planım bu lys hakkında ise tavsiyelerinizi istiyorum.

Sizce günde 10 saat çalışmayla(haftada 1 gün izin günü olacak)
    Türkçe:35+
    Fen 35+
    sosyal:35+
    Matematik:35+ gelirmi ......lütfen yardımcı olun
    Bu arada körfez tv geo.etri nasıl

Günlük 10 saat çalışacaksan sayısala geç ilk 1000e girersin

Çok rahat hocam ben 1 senedir bu tempodayım.hocam ben çocukluktan beri hakim olmak isterim o yüzden tm kasıyorum.

1 senedir 10 saat çalışıyorsan nasıl mezuna kaldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar malesef mezuna kaldım. 2014 ygs için hazırlanıyorum. Şimdi ben size kafamdaki planı anlatayım sizde eksik olduğum yönleri söyleyin.ben günde 10 saat çalışan bir adamım.hedef ankara hukuk.şimdi derslerdeki genel durumu izah edeyim size, türkçede hız dışında sıkıntı yok.mat-1 de iyiyim 29 d 1y vardı.geometri 0,tarih ve felsefe iyi,coğrafyada ise insan içine çıkabiliyorum,fen ise 0 , bu arada tmciyim.mat-2 de trigonometri türev integral hariç sıkıntı yok.
    Şimdi planım şu yaz aylarında 3 ay boyunca güvenderin ygs soru bankalarının hepsini bitirmek yani fen ve geometriyi düzene koymak doğerlerindede pratik yapma,ekimin başındada ygs bireyin soru bankalarını alıp (birey b mat hariç çünkü bu sene çözdüm) aralığın başında bitirmek.sonra bir ay boyunca güvender,fem yaprak testleri ve yine fem,güvender,birey bölüm denemeleri. Sonra ocak ayı boyunca final mat-türkçe,fdd mat,tekinay fizik,doğu ateş coğrafya gibi soru bankalarını bitirmek.şubat ayında ise final ve fdd bölüm denemeleri ve denemeler,martta ise çıkmış sorular ve deneme. Benim ygs adına planım bu lys hakkında ise tavsiyelerinizi istiyorum.

Sizce günde 10 saat çalışmayla(haftada 1 gün izin günü olacak)
    Türkçe:35+
    Fen 35+
    sosyal:35+
    Matematik:35+ gelirmi ......lütfen yardımcı olun
    Bu arada körfez tv geo.etri nasıl

Günlük 10 saat çalışacaksan sayısala geç ilk 1000e girersin

Çok rahat hocam ben 1 senedir bu tempodayım.hocam ben çocukluktan beri hakim olmak isterim o yüzden tm kasıyorum.

1 senedir 10 saat çalışıyorsan nasıl mezuna kaldın

Aile ortamı,sistemi bilmeden boş şeylere çalışma, sürekli aynı soruları olan gereksiz kaynaklarla vakit harcama,deneme alışkanlığının olmamaması, kaygı,bu arada kotü bir puanda almadım ama hukuka gidemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

yaz tatili hakkında ne düşünüyosunuz bizim hocalar çok iyi tatil yapın filan diyolar yüklenmeyin diyolar ama ben ygsyi bitiriyim diye düşünüyorum ne düşünüyosunuz bu konuda tatilde ne yapıcaksınız ?

Tatille geçmez. Zaten büyük ihtimalle yıllarca yatmışızdır. Bir yaz tatilini de ders çalışmaya harcasak ne zararı var. Kesinlikle tatil matil yapmayın. YGS'nin tamamı olmasa da önemli bir kısmı biter. Hatta azimli olan tamamını da halledebilir.
  • yazın lys çalışmaya başlasam eylüle kadar bitirebilirmiyim

birde mat1 soru bankası önerisi alabilirmiyim
  • Arkadaşlar. Sözel dersler için.. Tarih,Cografya,Edebiyat ve dil anlatım ıcın hangi kaynakları onerirsiniz ? sayısallar tamam bir sözeller kaldıda yardım edin lütfen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engmen

yazın lys çalışmaya başlasam eylüle kadar bitirebilirmiyim

birde mat1 soru bankası önerisi alabilirmiyim

Tamamen hocasız kendim çalışcam dersem karekok 1 ve 2 soru bankalarını al.köşetaşı yani üstte soru çözüyor altta ona benzer 6 tane soru var.karekok 1-2 ygs konularını kapsıyor.2 dediğim Lys degil yani toplamda 5 kitabı var.eger konuları biliyorum dersen esen konu özetli ygs soru bankası al fakat esen pek iyi anlatmaz soruyu ona göre

• 2011 mezunuyum o seneler pek sınava çalışmadım çalışma disiplinim yoktu hiç bir tercih yaptım geldiğim günden beri pişmanım annemlerin zoruyla finallerimi verip dondurcam o yüzden şimdi başlayamıyorum çalışmaya ygs/lys için. Yeni müfredat nasıl bir fikrim yok ama değişen pek birşey yoktur sanırım. Yazdan başlasam yetişir mi acaba.
    hedefim mimarlık. şuan makine müh. okuyorum
  • quote:

yaz tatili hakkında ne düşünüyosunuz bizim hocalar çok iyi tatil yapın filan diyolar yüklenmeyin diyolar ama ben ygsyi bitiriyim diye düşünüyorum ne düşünüyosunuz bu konuda tatilde ne yapıcaksınız ?

bize sadece ramazan ayında tatil diğer aylar okul ve dersane var
  • Arkadaşlar kaynak tavsiyesınde yardımcı olucak yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

Arkadaşlar derece istiyorsanız yazdan ygs yi bitirin yada en geç Kasım a kadar sarkıtın sonra lys kasmanız lazım ama bir yandanda ygs soru cozmenız lazım yapamadıgınız soruları alıntı yaparak atabilirsiniz yardımcı olurum kolay gelsin ..

Bence Yazin ygs yi değil lys nin baba konularını bitirmeye gayret edin.Ygs cok nankör o kadar çalıştım super netler yaptım ama karşılığını alamadım simdi de son umut lys çalışıyoruz.O yüzden ygs değil lys ağırlıklı çalışın

+1
  • Yeni girecek arkadaşlara benden tavsiye ağırlığınızın %80ini lysye verin ygsniz kötü geçerse benim gibi ortada kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Arkadaşlar. Sözel dersler için.. Tarih,Cografya,Edebiyat ve dil anlatım ıcın hangi kaynakları onerirsiniz ? sayısallar tamam bir sözeller kaldıda yardım edin lütfen ?

Tarihte ilk aşama olarak martı yayınları yaprak testlerini al çöz.Sonra fem tarih soru bankası al devam et.(Alanın TM ise formül yayınlarını öneririm ezber ağırlıklı diye biliyorum)
    Coğrafyada konu anlatımlı diyorsan kesinlikle esen konu anlatımlısını öneriririm.Soru bankaları hakkında pek bir bilgim yok.
    Edebiyat alanım değil bilmiyorum.
    Dil anlatımda ygs için femin türkçe ygs denemeleri var onları alıp çözebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xean -- 5 Nisan 2013; 14:29:00 >
  • Xean hocam teşekkürler listeye ekledim.. Birde konu anlatımları bulsam tarih vs cok iyi olucaktı
  • bizde başlayalım ufaktan çalışmaya, sayılı gün çabuk geçer. bu yaz tatil yok bize.
  • quote:

Xean hocam teşekkürler listeye ekledim.. Birde konu anlatımları bulsam tarih vs cok iyi olucaktı

ygs Tarih güvender konu anlatımlı güzel hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altay43

quote:

Xean hocam teşekkürler listeye ekledim.. Birde konu anlatımları bulsam tarih vs cok iyi olucaktı

ygs Tarih güvender konu anlatımlı güzel hocam..

Hocam peki diger dersler için edebiyat,dil anlatım,cografya içinde varmıdır tavsıyelerın ?

Bu arada cok teşekürler
  • quote:

Çok iyi tatil yapma fikri saçma geliyor bana.Bu zamana kadar yeterince tatil yaptık zaten bi yazda tatil yapmayalım.Ben okul kapanana kadar ygsyi yetiştirmeye çalışıyorum ondan sonra lys sonra lys + ygs gibi birşeyler yapacağım.
  • Beyler palme yayınları nasıldır?Elımde lys ygs mat soru bankası geometrı ve fızık ıcın soru kıtapları ve sayısal dersler ıcın konu anlatım kıtapları var.Bır dersı ıkı kıtap dıye bolmus A ve B olarak.Kullanan varmı bunlardan ?

• fem simetri biyoloji alıcam sizce yalnız lys mi almalı yoksa hem ygs hem lys mi alınmalı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.