Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler önerebileceğiniz ygs soru bankası varmı tüm dersler olarak
  • Çarpanları Ayırma konusunda kafam allak bullak oldu.
    Elimde Final ve Kültür kaynağı var Final e baktım sorular bir acayip neyi nerden geldiği anlamıyorum. Kültürede bakıcam da. Ondan önce Ekol dan çalıştım ilk. Birşeyler eksik gibi yeni kitaplara göre.
    O yüzden İnternette en iyi en güncel anlatan bir site var mı ? Nasıl halledebilirim uyuz oldum bu konuya.
  • Beyler 2014'te açık uçlu sınav geleceği söyleniyor ne derece doğru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanirim seneye aranızdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Beyler 2014'te açık uçlu sınav geleceği söyleniyor ne derece doğru?

2015 e kadar sınav sisteminde bir değişiklik olmayacak dostum.
  • Grubuma caliskan ve soru cozen birkac arkadas ariyorum

• arkadaşlar benim hedefim tıp fakültesi anadolu öğretmen lisesinde okuyorum ve kendime güveniyorum sayısalım ve yazın iyi bir çalışma yapmayı planlıyorum

1-çalışma stratejileri için önerileriniz

2-Kaynak kitap önerileri

3- 12.sınıf konuları çalışmalı mıyım?

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

fen bilimlerine giden var mı? gelecek sene için yapılacak sınıf belirleme sınavı hakkında bir sorum var.

Hocam son yapılan lys sınavında kaç puan yaptın acaba öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
  • Arkadaşlar YGS geo. konu anlatım tavsiye edermisiniz ? Geometrim iyidir birde ona göre kaynak önerirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDogukan

quote:

fen bilimlerine giden var mı? gelecek sene için yapılacak sınıf belirleme sınavı hakkında bir sorum var.

Hocam son yapılan lys sınavında kaç puan yaptın acaba öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

MF3 418 75.
    MF4 412 87.

ygs'm biraz kötüydü.

senin nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

MF3 418 75.
    MF4 412 87.

ygs'm biraz kötüydü.

senin nasıl?

285 ben gidip işe giricem benden bi cacık olmuycak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

MF3 418 75.
    MF4 412 87.

ygs'm biraz kötüydü.

senin nasıl?

285 ben gidip işe giricem benden bi cacık olmuycak

öyle deme bu sınav bayağı zordu. ayrıca daha 1 sene var, üstelik başarı olmak için önemli olan sınav bilincinde olmak ve sende bu bilinç var anladığım kadarıyla.
    iyi akşamlar.

• Teşekkürler hocam çalışıcam bakalım bu arada ygs-lys kitapları ne zaman dağıtılacak bi bilgin varmı bide sınıf belirleme sınavında kaç soru olacak?
  • quote:

Teşekkürler hocam çalışıcam bakalım bu arada ygs-lys kitapları ne zaman dağıtılacak bi bilgin varmı bide sınıf belirleme sınavında kaç soru olacak?

ne zaman dağıtılır bilmiyorum ama rehberlikçiyle konuşup kitap talep edebilirsin. ben ygs mat ve fizik kitapları istemiştim vermişlerdi. zaten yazın da çalışma kitabı vereceklermiş.

sınav galiba ygs olacak yani 160 soru 40 türkçe 40 sosyal... gibi.
  • Konu yukarı dostlar. Henuz calısmaya baslamadım ben gecmi kaldım sizce ?
  • Arkadaşlar ben de bu yaz çalışmalara başlıyorum gerçi yıl içinde zaman ygs denemelerine girdim ve 9 u baştan tekrar ettim. Bu yaz 12 de çalışmayı düşünüyorum.
  • yerimizi alalim hedef diş hekimligi

• Hedef Boğaziçi İşletme.
  • Beyler Palme Fizik Soru bankası nasıl ? Bazı yerlerde okudum kaliteli bazıları da almakla hata ettim filan diyor .
    Çözen Varsa Önerirmi .Önerirseniz Bugün Almaya Gidebilirim Tabi Kırtasiyede Varsa
  • Gençler merhaba konuyu yeni gördüm bende geldim aranıza umarım işimize yarar bu grup mesajları okudum da son zamanlara doğru biraz azalmış mesajlar umarım ilgi artar da herkes faydalanır ben Gaziantep'teyim. Fen Bilimleri Dersanesindeyim. Hedefim meslek olarak olmasa da ilk 3000 düşünüyorum. Benim de kaynak kitap önerisine ihtiyacım var. Elimde biraz YGS kitabı var. İsteyen olursa isimlerini paylaşabilirim. Umarım herkes istediği yeri kazanır. İyi forumlar :))
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.