Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuya yazılan hedefler ilk mesajda editlenirse iyi olur.

bu arada hedef ygs ilk 100 lys ilk 50
  • Whatsapp grubu kurmayi dusunuyo musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın ygs çalışırken
    günde bir iki ders mi
    hergün farklı bir ders mi
    yoksa mesela bir hafta boyunca aynı dersi mi çalışsak daha iyi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjuva -- 13 Haziran 2013; 9:56:00 >
  • eh ben de bi yerden başlıyorum artık.
    sağlık meslek lisesinden ingilizce öğretmenliği hedefliyorum bakalım.
  • 2014 ygs de OBP mi uygulanacak bilen var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, yerimi alayım ben de. TM öğrencisiyim, Hukuk-Uluslararası İlişkiler arasında gidip geliyorum ama üniversite olarak aklımda Bilkent var. İnşallah hedeflerime ulaşırım, bugünden itibaren 12 Ağustos'a kadar hızlıca YGS yi bitirmeyi planlıyorum. Herkese başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrfa -- 15 Haziran 2013; 23:18:35 >
  • Bfc Sen Fizik Konu Anlatımına nerden çalışıyon kardeş İnternetmi yoksa önerebileceğin bir kitap varmı
  • arkadaşlar bende seneye hazırlanıcam yüksek ihtimal... lys-3 sınavından sonra başlamayı planlıyorum. hangi dershaneyi önerirsiniz ?
  • öncelikle herkese selamlar. önümüzdeki sene ben de sınava girmeyi düşünüyorum bilgilerinizden ve birikimlerinizden faydalanmak istiyorum. sayısal çıkışlıyım. öncelikle hangi kaynakları önerebilirsiniz. her türlü yardımızına ihtiyacım var açıkcası. puan aralığı olarak 2012 sınavına göre 440-480 bandını hedefliyorum. hayırlısı artık herkese başarılar
  • Arkadaslar whatsapp grubum var 14 kisilik. Ama grup seviyelo ve herkes sorulari cozuyor. Fen lisesi duzeyinde grup. Birkac kisi alabileim. Soru cozen ve seviyeli. İsteyenpm. Bu arada hic geyi yok soylemiyorum bile. Fen ayarinda olup yardim sever olanlar gelsin.

• Whatsapp grubuna beni de alın diycem ama bu maratonun üzerinden oldukça zaman gecti faydadan ziyade yancı olurum daha çok. Nasip olursa 2.ünvtem olacak hayırlısı bakalım

• Aranıza yeni katıldım ben de 2014 ygs hazırlığı içerisindeyim. TM öğrencisiyim katılabileceğim bir whatsapp grubu var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
  • Hedef Boğaziçi ya da ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bu arada kaliteli soruların çözüldüğü bir whatsapp grubu arıyorum il dışındayım soru çözdürecek kimsem yok belki yararı dokunur.Ayrıca kaynak tavsiyesi ve istanbulda ucuz kaynak bulabileceğim yerler arıyorum.

• Beyler bana Biyoloji çok ayrıntılı anlatan bir kaynak lazım.Var mı bir öneriniz?
  • whatsapp grubu varsa pm atarmisiniz ¿ katilmak istiyorum

• arkadaşlar fem dersanesine mi gitmeliyim yoksa evde mi çalışmalıyım iki türlüde yapabilirim
  • 1-2 haftadır hem dinleniyorum hem de biraz ygs konularına bakıyorum da biyoloji ve sosyal haricinde çalışmak gereksiz gibi geldi bana. bütün yaz ygs çalışmak hata olucak galiba.

125 net civarı yapıyorum şu anda sadece şu anki temelimle. hedef 1.5-2k ama 12. sınıf başı netleşir her şey daha neyi yapabilirim neyi yapamam ne kadar arttırırım netlerimi bilmiyorum.
  • inş herkes başarıya ulaşır . bende 11. sınıfım son 1 haftadır başladım ygsye çalışmaya . fem yayınları ve güvender öneriyorum herkese . bide 2011-2012-2013 yapılmmış ygs lys sorularına bakmanızı öneririm .. şimdilik türkçem iyi hep 40/5 yanlış sosyal 40/32-33 mat 40/10 daha ama yeni yeni başladım çalışmaya metamatik ve geometriye . eşit ağırlığım ama fende yapmayı planlıyorum ygsde azda olsa

lys konularına ağustosta başlıycam
  • takip
  • Ders çalışmaya nerden başlamalıyım matematik mi yoksa sözeller mi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.