Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

1-2 haftadır hem dinleniyorum hem de biraz ygs konularına bakıyorum da biyoloji ve sosyal haricinde çalışmak gereksiz gibi geldi bana. bütün yaz ygs çalışmak hata olucak galiba.

125 net civarı yapıyorum şu anda sadece şu anki temelimle. hedef 1.5-2k ama 12. sınıf başı netleşir her şey daha neyi yapabilirim neyi yapamam ne kadar arttırırım netlerimi bilmiyorum.

Senin temelin baya iyiymiş hiç çalışmadan 125 net çok iyi hocam lys'e çalışmaya başla seneye ocaktan sonra ygs kasarsın

hiç çalışmadım desem yalan olur şimdi. 11. sinif ygs ile ortak konularina bayağı yüklendim onun dışında ygs matematiğini hazirlikta ve 9da isleyince bayağı oturdu.

11. sınıfı okurken ygs'ye çalıştıysan 11 eksiktir bence ayrıntıya da girmek istemiyorum baya iddialısın.

• 15 gündür çalışıcam dedim sadece 10 soru çözdüm mezuna kalacaz böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

Orijinalden alıntı: Michio KaKu

yaz tatili hakkında ne düşünüyosunuz bizim hocalar çok iyi tatil yapın filan diyolar yüklenmeyin diyolar ama ben ygsyi bitiriyim diye düşünüyorum ne düşünüyosunuz bu konuda tatilde ne yapıcaksınız ?

Tatille geçmez. Zaten büyük ihtimalle yıllarca yatmışızdır. Bir yaz tatilini de ders çalışmaya harcasak ne zararı var. Kesinlikle tatil matil yapmayın. YGS'nin tamamı olmasa da önemli bir kısmı biter. Hatta azimli olan tamamını da halledebilir.

Bütün yaz çalış hiç tatil yapma sonra bıkınca benim cevabımı hatırla. Tabi rakip eleme gibi boş bir uğraş vermediğini düşünürsek

• Gereksiz Adam G kullanıcısına yanıt
    Mat-2 'ye asılın .. Hatta ve hatta Limit , Türev İntegral..
  • 2013'te girdim , yaptığım hata ise ygsyi ön plana alıp lysye çalışmamak oldu.. 12. sınflar sakın bu hataya düşmeyin. Bu yıl tekrardan deneyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

1-2 haftadır hem dinleniyorum hem de biraz ygs konularına bakıyorum da biyoloji ve sosyal haricinde çalışmak gereksiz gibi geldi bana. bütün yaz ygs çalışmak hata olucak galiba.

125 net civarı yapıyorum şu anda sadece şu anki temelimle. hedef 1.5-2k ama 12. sınıf başı netleşir her şey daha neyi yapabilirim neyi yapamam ne kadar arttırırım netlerimi bilmiyorum.

Senin temelin baya iyiymiş hiç çalışmadan 125 net çok iyi hocam lys'e çalışmaya başla seneye ocaktan sonra ygs kasarsın

hiç çalışmadım desem yalan olur şimdi. 11. sinif ygs ile ortak konularina bayağı yüklendim onun dışında ygs matematiğini hazirlikta ve 9da isleyince bayağı oturdu.

11. sınıfı okurken ygs'ye çalıştıysan 11 eksiktir bence ayrıntıya da girmek istemiyorum baya iddialısın.

11 çalıştım ama 11'in ygs konularina ayri onem verdim. demek istedigim buydu. 2014 e dair ilk 5000i hedefleyenler gibi bir konu var forumda, 60'ı geçik kişinin ismi yazılı benden iddiali bayağı kişi vardır herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alanımı bir türlü belirleyemedim tm den veya sözelden gireceğim tmden 430 yapabilirim sözelden 450 veya 460 sizce hangisini seçmeliyim
  • Ben biraz yavaşta olsa başladım çalışmaya kimyadan 3 konu bitirdim mat 1den 4 yarın da geometriye ve türkçeye de başlıyorum 12 temmuza kadar bitireceğim bu dersleri kalan bir ay ramazan malum bol vaktim var diye fizik ve biyolojiyi buraya bıraktım bitirmeye çalışacağım 12 ağustosta dersane başlıyor okul açılana kadar sadece ygs ardından 12yle beraber götüreceğim ygsyi uygun bir zamanda da lysye ağırlık vermeye başlayacağım yavaş yavaş bakalım ne yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: neslihan.58

Mat-2 'ye asılın .. Hatta ve hatta Limit , Türev İntegral..

12 matematik konularına çalışmak zaman kaybı olmaz mı? Okulla birlikte götürsek yeterli değil midir?
  • Takip

Az önce 1.5 saat kimya ygs ile başladım. YGS ye geçen hafta başlamıştım. Birazdan oturup ödevleri yapmaya başlayacağım

• mat,kimya,biyoloji,coğrafya,tarih ygslerini yazın bitirip lys'e yükleneceğim tabi sene içinde sürekli ygs soru-deneme
  • mat1 den temel kavramlara bakiyim dedim çok zorlandım ya hiçbir şey bilmiyormuşum

belki yardımcı olabilir:
    https://docs.google.com/folder/d/0B9nfNX9zXPsbRmtzQm1ESldkWGc/edit?pli=1

• Ben daha sınav adina bisey yapmadim ama bu pazartesi baslamayi dusunuyorum sizce hangi konulara calismaliyim ve gunluk kac saat calisma yeterli olur yardim ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

mat,kimya,biyoloji,coğrafya,tarih ygslerini yazın bitirip lys'e yükleneceğim tabi sene içinde sürekli ygs soru-deneme

hocam bana sorarsanız yazın mat2'nin en azından 10. sınıf konularını cebinize koyun.Ygsde 2000 e girmiş bi arkadaşım (mat 1 fulldü) ama mat 2'den 13 yanlış yapmış boş bırakmadan.O da düzenli çalışırdı ama son aylarda işler rayından çıkmış bir türlü matematiği oturtamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

mat,kimya,biyoloji,coğrafya,tarih ygslerini yazın bitirip lys'e yükleneceğim tabi sene içinde sürekli ygs soru-deneme

hocam bana sorarsanız yazın mat2'nin en azından 10. sınıf konularını cebinize koyun.Ygsde 2000 e girmiş bi arkadaşım (mat 1 fulldü) ama mat 2'den 13 yanlış yapmış boş bırakmadan.O da düzenli çalışırdı ama son aylarda işler rayından çıkmış bir türlü matematiği oturtamamış.

zaten ygs fazla zorlamaz 10.sınıf konularından bir trigonometri unutmuşum gerisi sağlam
  • dershanede yaz kampi yaptiniz mi ? dershaneler kitaplari verdi mi size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

gençler aranızda fem dergi kullanan var mı varsa bana önerir mi ?

Kardeş ben kullandım nalet olsun ki maltepeye gitmiştim ordan verdiler.Öneririm konuyu biraz biliyosan tekrara amaçlı cok güzel oluyo ve sorularıda kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

dershanede yaz kampi yaptiniz mi ? dershaneler kitaplari verdi mi size

Ben Final'e gidiyorum.Kitap vermediler daha dershanede Ramazan Bayramı' ndan sonra başlayacak.
  • ygs/lys 2014de bende aranızdayım herkese iyi çalışmalar
  • Fem'e gidiyorum , dersane bu işi çok sıkı tutuyor.Hocalar ve müdürün taktiğine göre ağustos başında yani dersane dersleri başlayıncaya kadar ygs bitecek , sonra ygs-lys(ağırlıklı lys) çalışacakmışız. "önemli olan ygs değil lys , hele ki siz tm öğrenicisiniz sizin için asıl önemli olan lys" dediler.Burdan Tm sınavdaşlara sesleniyorum edebiyatı şimdiden başlayalım ezberlemeye
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.